A la carte

Høsten er over oss! Vi har latt oss inspirere av høstsmaker som sopp, vilt og bær. Dette har vi satt sammen til en god og smakfull meny. Du finner også et vegetarisk alternativ. La våre dyktige servitører hjelpe deg med vinvalget!

Bestill bord

Forretter

  • Oksehalesuppe med steinsoppolje

    Oxtail soup with boletus oil

    139,-
  • Reinsdyrcarpaccio med morkelmajones og urtesmuler

    Reindeer carpaccio with morkel mayonnaise and herb crumbs

    149,-
  • Olivenposjert kveite med petit pois puré og rugchips

    Olive poached halibut with petit pois purée and ryechips

    139,-
  • Vårruller fyllt med soya grønnsaker serveres med søt chilliglace (vegetar)

    Spring rolls filled with soy vegetables are served with sweet chilli glaze (vegetarian)

    129,-

Hovedretter

  • Duo av kalv: Kalve-culotte og glasert kalvekjake med bakt selleripure og rødvinsglace

    Duo of veal: Veal culotte and Glazed veal jaw with baked celery and red wine glace

    319,-
  • Braisert svinenakke med trøffelpotetpure toppet med ristede hasselnøtter

    Braised pork neck with truffle potato puree
    topped with roasted hazelnuts

    299,-
  • Smørflyndre med sennepsvinaigrette og saltbaktepoteter

    Butter flounder with mustard vinaigrette and salt baked potatoes

    299,-
  • Chilli sin carne med rømme og koriander (Vegetar)

    Chilli sin carne with sour cream and coriander (Vegetarian)

    249,-

Desserter

  • Blåbær pannacotta med krydderbakt plomme og hvit sjokolade

    Blueberry pannacotta with spice baked plum and white chocolate

    129,-
  • Mango ostekake serveres med limekrem og pasjonsfrukt

    Mango cheesecake served with lime cream and passion fruit

    139,-
  • Rødvinsposjert pære med maskarponekrem og røkte honning-mandler

    Red wine poached pear with maskarpone cream and smoked honey-almonds

    139,-
  • Tilslørte bondepiker med ricottakrem og crust

    “Tilslørte bondepiker” with ricotta cream and crust

    119,-