Menu

Dagmeny

Serveres 12-18. Velg mellom lunsjbuffet (mandag-lørdag) eller bestill fra menyen.

Forretter

 

Kamskjell
Asparges, koriander hollandaise, sprø pancetta

185,-

Tunfisk
Chilli, blåpotet, dijon vinaigrette, frisée salat

185,-

Fersken
Syltet fersken, burrata, spekechips, asparges, ruccola, pinjekerner

159,-

Vegetartar
Caponata, agurk, salat, brød

169,-

Hovedretter

 

Husets Fiskesuppe
Kremet, fiskestykker, skalldyr (spør gjerne om påfyll)
295,-

Havabbor
Stekt, pastinakkpuré, valnøttvinaigrette, spinatsalat, kapers, stekte poteter
329,-

Steak au Frites 300 gr.
Potetbåter, bearnaise, grønn salat 300 gr.
355,-

Veganterte
Purre, dijon marinert frisk salat, asparges, tomatsalat
149,-

Klassikere

Caesar Salat – salat, kylling, bacon, krutonger, parmesan, dressing
Romaine salad, chicken, bacon, croutons, parmesan, dressing 
189,-

Poke Bowl  – laksestykker, mango, wakame, soyadressing, vårløk, granateple, koriander og sesamfrø
Salmon, mango, wakame, soya dressing, spring onion, pomme granate, cilantro and sesame seeds
199,-

Son Spas Rekesmørbrød
Reker, mayo, aioli, sitron Schrimp sandwich, mayo, aioli, lemon
210,-

Ferske reker
Fresh shrimps 300 gr. ferske reker, loff, smør, mayo, sitron, dill
245,-

Biffsandwich
Salat, tomat, syltet agurk, rødløk, sennepaioli, pommes frites
195,-

Chefs Burger
200 gr. storfe, brioche brød, cheddar, chutney av sjalottløk, tomat, salat, potetbåter, chipotle dipp
210,-

Vegetarburger
Brioche brød, chutney av sjalottløk, tomat, salat, potetbåter, chipotle dipp 
189,-

Husets Fiskesuppe
Kremet, fiskestykker, skalldyr 
295,-

Steak au Frites

Rib Eye 300 gram, potetbåter, bearnaise, grønn salat
355,-

MOULES FRITES

Blåskjell og pommes frites

Meuniere
Hvitvin, hvitløk, sjalottløk, bladpersille / Whitewine, garlic, shalots, parsley 
199,-

Crème
Fløte, friske krydderurter, chilli, safran 
199,-

Desserter

Jordbær
Vaniljeis
129,-

Sjokolade konfektkake
Marinerte kirsebær, is
149,-

Espresso Créme Brûlée
129,-