Menu
kr0.00

No products in the cart.

Food & Beverage

We have composed menus to ensure that you have an optimal supply of energy from breakfast, throughout all day until you reach dinner time in the evening. We will be happy to provide you with updated menus on request.

 

Pausemat

Meeting break menu

Påfyll med mat og drikke er viktig for å få maks ut av konferansedagen. Våre dyktige kokker har satt sammen en pausemeny båstående av energigivende påfyll og deilige bakevarer og kaker for ekstra kos.

Read more
Buffet
Buffet
Buffet
Buffet
Buffet
Buffet

Lunsj og frokostbuffet

Vi vet at maten er viktig på en konferanse – derfor har vi jobbet ekstra mye for å lage en av markedets beste buffeter. Frokostbuffeten inneholder ferske bakevarer, egg i alle varianter, bacon, glutenfrie alternativer selvfølgelig mye økologisk mat og fairtrade kaffe. Vi er et treningshotell og dtilbyr proteintilskudd til de som ønsker det. Lunsjbuffeten har et godt utvalg av varm og kald mat og selvfølgelig vegetar og allergi alternativer.

Matopplevelser

Gled dere til kveldens middag – vi serverer mat basert på sesongens råvarer – selvfølgelig med nøye utvalgt drikke. Vegetar, allergi eller andre spesielle behov? Vi løser det – husk å gi beskjed på forhånd.