Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Son Spa blir enda tryggere – nytt koronatiltak

 

Son Spa har over tid gjort mye for at hotellets gjester skal føle seg trygge; ekstra rengjøring i hele bygget, jevnlig desinfisering av overflater, ivaretagelse av riktig avstand mellom gjester, feberskanning av alle ansatte, begrensninger på antall gjester på hotellet og i spaanlegget, obligatorisk munnbind for alle ansatte med gjestekontakt. For at oppholdet for våre gjester skal bli enda tryggere, har vi nå som eneste hotell i Norge installert UV-C behandling av all luft. Dette er et system som lenge har vært brukt på sykehus, i matproduksjon og på laboratorier for å forhindre spredning av virus og for å desinfisere luften. Vi har derfor nå installert UV-C behandling av luften i alle ventilasjonsanlegg; spa, restaurant, konferanse og samtlige rom. All luft som sirkulerer i ventilasjonsanleggene, passerer gjennom UV-C lamper som eliminerer bakterier og virus. UV-C stråling er miljøvennlig og helt ufarlig, siden det kun er luften som går gjennom ventilasjonsanleggene som bestråles med UV-C belysning.

 

Fordelene for våre gjester og ansatte med UV-C behandling:

  • Desinfiserer luften og overflater
  • Hindrer sirkulasjonen av smitte
  • Renser luften

 

«Vi har gjennom hele korona-perioden fulgt opp og innarbeidet alle pålagte smitteverntiltak. I tillegg har vi satt inn egne tiltak, ut over det som er forventet. Tilbakemeldingene fra gjestene har vært svært gode, og vi har vært heldige å ha godt besøk hele perioden. Parallelt har vi sett på hvilke andre muligheter vi har for at gjestene skal føle seg enda tryggere. En UV-C installasjon gjør at vi ytterligere reduserer risikoen for virus.» sier Petter Wilhelmsen direktør for Son Spa.

 

Installasjonen er gjort i samarbeid med Jimco Nor som er spesialister på sterilisering av luft i rom og i ventilasjons-systemer med UV-C og ozon. For spørsmål kontakt: Petter Wilhelmsen, Direktør Son Spa, petter.wilhelmsen@sonspa.no, 91363312

Les mer om alle våre smitteverntiltak – SAFE CONFERENCESAFE STAY