Menu

NRK TV-aksjonen: Inspirasjonsdag på Son Spa

 

 

7. oktober 2019: Son Spa & CARE inviterer bedrifter og privatpersoner til faglig inspirasjonsdag. Vi byr på foredragsholdere som garantert vil gi deg ny kunnskap, inspirasjon og glede. Programmet starter klokken 13:00, men du kan gjerne komme tidligere og benytte deg av våre spafasiliteter. Alle inntektene går til årets TV-aksjon sak; CARE.

PROGRAM:
10:00: Fri inngang til vårt spaanlegg
13:00: Gry Larsen – NRK TV-aksjonen CARE 2019
13:30: Lunsj
14:45: Gyrid Beck Solberg, «Det er meg det kommer ann på!»
Jonas Kinge Bergland
16.30: Slutt

Alle vil få goodiebag ved ankomst. Utlodding av flotte premier.

Pris: 799,- per person
Earlybird (50 første): 599,-
For gruppepåmelding: jannet.erin.mathisen@sonspa.no, sikre deg Earlybird, vi sender deg faktura.

Påmelding

 

Konferansier: Torun Nordskaug – kvinnelig entreprenør

Gry Larsen er generalsekretær for bistandsorganisasjonen CARE. Hun var tidligere Arbeiderparti-politiker og var fra 2009 til regjeringsskiftet etter Stortingsvalget i 2013 statssekretær i Utenriksdepartementet. Hun er utdannet cand.mag med fagene statsvitenskap, historie og Nord-Afrika- og Midtøsten-kunnskap. Tidligere har hun vært leder, nestleder og sentralstyremedlem i AUF.

Gyrid Beck Solberg – Det er meg det kommer an på – Mental trener og sprudlende motivator med herlig energi, og hun har en unik måte å snakke til målgruppen sin på en personlig og kraftfull måte. Gyrid har jobbet med ungdom som ikke helt passer inn i skolehverdagen, en-til-en coaching av toppidrettsutøvere, bedrifter og ledergrupper.

Jonas Kinge Bergland er komiker og lege. Han har laget forestillingene «Dr. Bergland og den alternative medisin» og «Dr. Bergland bryter taushetsplikten»