Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Høstferie i Son

 

Son er på sitt aller vakreste om høsten. Nyt gåturer langs kyststien og en stopp på en av Sons mange kafeer og spisesteder. Er du glad i shopping står koselige butikker i Son klar til å ta deg imot, eller gjør kupp på Oslo Fashion Outlet i Vestby. Tilbring tid sammen og nyt aktiviteter som er tilpasset familien i høstferien. Hva med KIDS Flow med barna eller en deilig spabehandling? Ta høstpausen hos oss – ro ned og la hele familien hente ny energi. Barnetider i bassenget kl. 7-15. Gjelder mandag-fredag i uke 40.

 

 

Bo 3 netter og betal for 2

Finn tilbake til hvilepulsen med et opphold over 3 dager og betal for 2. Bestill Bo 3 netter betal for 2 Les mer

Smak av Son

fra 1570,- kr/person

Nyt et spaopphold og kjøkkensjefens 3-retters meny. Spaanlegget står klart og venter på deg med herlige badstuer, bassenger og avslappningssoner. Bestill Smak av Son Les mer
Son sentrum

Kystperlen Son

Fra spahotellet kan du gå langs vannet til brygga og Son sentrum på ti minutter. I den pittoreske sørlandsidyllen Son finner du koselige butikker, frisører,  fiskebutikk og flere restauranter og kaféer.

Les mer om Son
Kyststien skilt

Kyststien

Fra Son Spa kan du enten gå kyststien i flere retninger. Kyststien i Vestby går gjennom idylliske steder som Hvitsten, Ramme gård og Son.

Bestill nå