Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Høstferie i Son

 

Son er på sitt aller vakreste om høsten. Nyt gåturer langs kyststien og en stopp på en av Sons mange kafeer og spisesteder. Er du glad i shopping står koselige butikker i Son klar til å ta deg imot, eller gjør kupp på Norwegian Outlet i Vestby. Tilbring tid sammen og nyt aktiviteter som er tilpasset familien i høstferien. Hva med Tai Chi med barna eller et kreativt bakekurs? Ta høstpausen hos oss – ro ned og la hele familien hente ny energi. Gjelder uke 40. Barnetider i bassenget hver dag fra 9-16.

 

 

Selvhushold

 

  • 3 eller 7 netter i leilighet med kjøkken
  • Frokost
  • Inngang spa og trening
  • Badekåpe og tøfler
Pris: 3 netter 6990,-  / 7 netter 14490,-  / connecting rom 795,- pr. døgn (må brukes i hele perioden). Forespørsel sendes via skjemaet.
NB! I en leilighet er det plass til  2 voksne og eventuelt 2 barn under 10 år. Om man blir 3 eller 4 gjester (over alder 10 år) må det bookes suite med connectingrom. Kontakt stay@sonspa.no for bestilling.

 

Smak av Son

fra 1495 kr/person

Dette er pakken som gir deg en herlig smak av opplevelsen på Son Spa. Nyt dagens 3-retter som er komponert av våre kokker, senk skuldrene i vår spaavdeling og ta deg en pause på rommet som er smakfullt innredet. Bestill Smak av Son Les mer

Bo 3 netter og betal for 2

Finn tilbake til hvilepulsen med et opphold over 3 dager og betal for 2. Bestill Bo 3 netter betal for 2 Les mer