Menu
kr0.00

Flexi deal – Hvordan

Du kan kjøpe en voucher som gjelder for alle Nordic Hotels & Resorts i Norge. Hotellene og Resortene du kan velge mellom er:

 

THE THIEF

Farris Bad

Amerikalinjen

Son Spa

Norefjell Ski og Spa

Brosundet

Oleana

No 13

 

Slik fungerer det

 

  1. Gå inn på www.thethief.com å velg mellom 3 eller 5 netter. Dette forhåndsbetalte pakker, om du ønsker større sikkerhet kan du kjøpe avbestillingsforsikring for 200,-  Viktig informasjon; det har ikke noe å si hvilken dato du velger i bookingkalenderen. Du får en automatisk bekreftelse som sier at du har ankomst, men vi sender deg en egen bekreftelse på at du har fått en voucher som du kan bruke innen tidsrommet 19 juni til 16 august 2020.
  2. Etter du har fått bekreftelse fra THE THIEF kan du bruke denne til å kontakte hotellene du ønsker å booke et rom for på ønsket dato. Dette fungerer da som en forhåndsbetaling for rommet på det hotellet du velger.
  3. OBS! Når du booker et rom får du automatisk bekreftelse fra THE THIEF, så er dette ikke en reservasjon, om du ønsker å bo på THE THIEF Svarer du hotellet med den andre bekreftelsesmailen på den eller de datoene du vil bo. Grunnen til dette er at vi har valgt å bruke kun ett hotell som booking for vouchers uavhengig om man skal bo på THE THIEF eller ikke for denne opplevelsespakken i Norge. 

 

AVBESTILLING: 

Oppholdet er forhåndsbetalt, men du kan fritt endre datoer. Ønsker du å ha friheten til å avbestille hele oppholdet så legg til en avbestillingsforsikring.

 

COVID-19:

Alle hotellene følger myndighetenes anbefalinger til smittevern. 

 

Pakken bestilles hos vårt søsterhotell på thethief.no.

BESTILL FLEXI DEAL 5 NETTER BESTILL FLEXI DEAL 3 NETTER