Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

SAFE STAY - Informasjon om Covid-19

 

Vi gleder oss veldig til å ønske deg velkommen til oss! Føler du deg syk – forkjølelse, feber eller nedsatt allmenntilstand så hold deg hjemme. Du er hjertelig velkommen tilbake når du er helt fri for symptomer. Vi forholder oss naturlig nok til myndighetenes begrensninger og nedenfor kan du i tillegg lese noe om våre øvrige tiltak. Alle våre ansatte bruker munnbind for gjestene og sin egen trygghet. Vi tester oss også annenhver dag. Det er munnbindpåbud hvis du ikke kan holde 1 meter avstand.

 

UV-C

Vi har som første hotell i Norge installert UV-C behandling av luften i alle ventilasjonsanlegg; spa, restaurant, konferanse og samtlige rom. All luft som sirkulerer i ventilasjonsanleggene, passerer gjennom UV-C lamper som eliminerer bakterier og virus. UV-C stråling er miljøvennlig og helt ufarlig, siden det kun er luften som går gjennom ventilasjonsanleggene som bestråles med UV-C belysning. Les mer om UV-C

 

I RESTAURANTEN

Hos oss kan du nyte et deilig måltid som før – enten i restauranten eller på rommet ditt. Servering ved bordet i bar og restaurant. Mot et servicetillegg kan du få alle måltider på rom og menyen er lik som i restauranten. Desinfeksjon er tilgjengelig. 

 

I SPA

Spa avdelingen er åpen som vanlig, men med restriksjoner i antall. Det er 1×90 minutters tid per person i spa pr dag – ønsker du å bruke spaet mer så hør gjerne med resepsjonen samme dag om det er ledig kapasitet. For å gjøre spaopplevelsen bedre må man booke tid – informasjon om det får du når du bestiller.

 

TRENINGSAVDELINGEN

Treningsavdelingen er åpen for alle gjester, men man må booke seg på gruppetimer og bruk av styrkerommet.