Menu
kr0.00

Informasjon om Covid-19

Etter anbefaling fra myndighetene ift. Coronaviruset holder Son Spa stengt fra 14. mars kl. 1600 til 20. mai kl. 1200. Vi følger kontinuerlig med på situasjonen og oppdaterer nettsidene hvis det skulle komme endringer. Vi har ikke påvist smitte av Covid-19 hos oss, men velger å holde stengt for å begrense spredningen av smitte.

Har du et allerede bestilt opphold i denne perioden så tar vi kontakt med deg. For bestilling av nye opphold etter 20. mai ta kontakt med oss på stay@sonspa.no eller bestill her på våre nettsider.

Vi oppfordrer alle til å følge myndighetenes anbefalinger i perioden vi er inne i så vi så raskt som mulig kan komme tilbake i mer normale tilstander. Dette er en lei situasjon for våre gjester og medarbeidere, men vi gleder oss til å ønske deg velkommen igjen i andre enden av dette.

 

Hva blir annerledes ved ditt opphold nå med Corona tiltak?

 

Vi gleder oss veldig til å ønske deg velkommen til oss! Føler du deg syk – forkjølelse, feber eller nedsatt allmenntilstand så hold deg hjemme. Du er hjertelig velkommen tilbake når du er helt fri for symptomer. Vi forholder oss naturlig nok til myndighetenes begrensninger og nedenfor kan du i tillegg lese noe om våre øvrige tiltak.

 

I RESTAURANTEN

Hos oss kan du nyte et deilig måltid som før – enten i restauranten eller på rommet ditt. Mot et servicetillegg kan du få alle måltider på rom og menyen er lik som i restauranten. I restauranten er det 2 meter mellom hvert bord. Menyen ser du på din egen telefon. Du vil også oppleve økt fokus på renhold samt bruk av antibac før og etter ditt måltid. Alle måltider blir servert på tallerken. I tillegg til lunsj og middag må også frokosttid må bestilles på forhånd

 

I SPA

Etter myndighetenes anbefalinger åpner spa avdelingen 1. juni. Selvfølgelig med alle smitteverntiltak på plass.

 

SPABEHANDLINGER

HVA MÅ DU GJØRE?

 • Alle kunder som skal ha behandling må desinfisere hendene først
 • Mobiltelefon er en potensiell smittekilde og kan ikke brukes i spaavdelingen
 • Kom til time rett før – møter du andre kunder i resepsjonen så hold 2 meters avstand
 • Hold deg hjemme hvis du:
  • Er smittet selv eller har vært i kontakt med en smittet
  • Er i karantene
  • Har vært utenfor norges grenser de siste 14 dagene
  • Har feber, hoste eller er tungpustet.

Du må gi tilbakemelding til Son Spa om du blir smittet av Covid-19.

HVA GJØR VI?

 • Behandlingsrommene blir rengjort ift. FHIs anbefalinger med spesiell vekt på kontaktflater.
 • Alle våre ansatte har også vært igjennom et smittevernkurs

 

RENHOLD PÅ ROM OG FELLESAREAL

Rommene rengjøres ekstra nøye. Alle overflater rengjøres med desinfiserende midler. Vi forsøker i tillegg å la rom stå ubrukte i 3 til 4 dager før de igjen benyttes. Alle fellesareal som toaletter, lobby, heis, trapper rengjøres hyppigere enn normalt og desinfiseres hver annen time. Vi har i tillegg satt ut ca 45 antibac stasjoner rundt omkring på hotellet. 

 

VED INNSJEKK/UTSJEKK

Innsjekk og utsjekk går som vanlig, men ved kø så hold 1 meter avstand. Ta hensyn til deg selv og våre resepsjonister – hold god avstand. Vår resepsjon er også utstyrt med plexiglass. 

 

TRENINGSAVDELINGEN

Vår spa avdeling er for tiden stengt, men vi arbeider med løsninger som smittevernkontoret og kommunelegen kan godkjenne – både treningsrom og gruppetimer. Vi har flotte utomhusområder der man kan trene, jogge og gå lange fine turer. Vi hjelper deg gjerne med turforslag.