Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

SAFE STAY - Informasjon om Covid-19

 

SAFE STAY (pdf)

 

Vi gleder oss veldig til å ønske deg velkommen til oss! Føler du deg syk – forkjølelse, feber eller nedsatt allmenntilstand så hold deg hjemme. Du er hjertelig velkommen tilbake når du er helt fri for symptomer. Vi forholder oss naturlig nok til myndighetenes begrensninger og nedenfor kan du i tillegg lese noe om våre øvrige tiltak.

 

UV-C

Vi har som første hotell i Norge installert UV-C behandling av luften i alle ventilasjonsanlegg; spa, restaurant, konferanse og samtlige rom. All luft som sirkulerer i ventilasjonsanleggene, passerer gjennom UV-C lamper som eliminerer bakterier og virus. UV-C stråling er miljøvennlig og helt ufarlig, siden det kun er luften som går gjennom ventilasjonsanleggene som bestråles med UV-C belysning. Les mer om UV-C

 

I RESTAURANTEN

Hos oss kan du nyte et deilig måltid som før – enten i restauranten eller på rommet ditt. Mot et servicetillegg kan du få alle måltider på rom og menyen er lik som i restauranten. I restauranten er det god avstand mellom hvert bord. Du vil også oppleve økt fokus på renhold samt bruk av Antibac før og etter ditt måltid. Frokosten serveres som buffet – kaffe, drikke og søte bakevarer får du servert ved bordet.

I SPA

Spa avdelingen er åpen, selvfølgelig med alle smitteverntiltak på plass. Det er 1×90 minutters tid per person i spa – ønsker du å bruke spaet mer så hør gjerne med resepsjonen samme dag om det er ledig kapasitet. På grunn av begrenset kapasitet så må man booke tid – informasjon om det får du når du bestiller.

 

SPABEHANDLINGER

HVA MÅ DU GJØRE?

 • Alle kunder som skal ha behandling må desinfisere hendene først
 • Mobiltelefon er en potensiell smittekilde og kan ikke brukes i spaavdelingen
 • Kom til time rett før – møter du andre kunder i resepsjonen så hold 1 meters avstand
 • Hold deg hjemme hvis du:
  • Er smittet selv eller har vært i kontakt med en smittet
  • Er i karantene
  • Har vært utenfor Norges grenser de siste 14 dagene
  • Har feber, hoste eller er tungpustet.

Du må gi tilbakemelding til Son Spa om du blir smittet av Covid-19.

HVA GJØR VI?

 • Behandlingsrommene blir rengjort ift. FHIs anbefalinger med spesiell vekt på kontaktflater.
 • Alle våre ansatte har også vært igjennom et smittevernkurs

 

KONFERANSE

Vi følger alle retningslinjene som til enhver tid er gitt av myndighetene slik at vi er med på å forebygge smitte. Vi ønsker at du, som konferansegjest skal føle deg trygg når du deltar på kurs, møter og event hos oss. Våre ansatte har blitt satt grundig inn i de retningslinjer som et gitt av myndighetene – for egen sikkerhet og for sikkerheten til våre gjester. Her kan du lese mer om våre konferansetiltak ift. Covid-19. 

 

RENHOLD PÅ ROM OG FELLESAREAL

Rommene rengjøres ekstra nøye. Alle overflater rengjøres med desinfiserende midler. Alle fellesareal som toaletter, lobby, heis, trapper rengjøres hyppigere enn normalt og desinfiseres hver annen time. Vi har i tillegg satt ut ca 45 antibac stasjoner rundt omkring på hotellet. 

 

VED INNSJEKK/UTSJEKK

Innsjekk og utsjekk går som vanlig, men ved kø så hold 1 meter avstand. Ta hensyn til deg selv og våre resepsjonister – hold god avstand. Vår resepsjon er også utstyrt med plexiglass. 

 

TRENINGSAVDELINGEN

Treningsavdelingen er åpen for alle gjester, men man må booke seg på gruppetimer. Skal man bruke styrkerommet må man registrere seg før ankomst.