Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Kystperlen Son Spa søker hotelldirektør

Kystperlen Son Spa ligger i Vestby kommune, idyllisk ved vannkanten og kun 40 minutter fra Oslo. Hotellet byr på matopplevelser inspirert av sesongens råvarer, nydelige turer i frisk sjøluft langs kyststien og konferanseopplevelser utenom det vanlige. Et av Norges største spaanlegg legger til rette for rene zen-opplevelser, og gjestene kan nyte solnedgangen over fjorden fra egen balkong. Son Spa har 148 rom og halvparten er suiter med balkong og sjøutsikt.Vår nåværende direktør får nye oppgaver internt i gruppen og skal lede pre-opening teamet til vår nye storsatsning Hotel Riviera i Moss. Nå leter vi etter hans etterfølger. Har du lyst til å være med på å ta Son Spa til nye høyder?

Vi ønsker oss en sterk, trygg og tydelig leder som har en naturlig entusiastisk, offensiv og fremoverlent innstilling til arbeidshverdagen. Du er trygg på lederrollen, og går foran med en tydelig og empatisk væremåte. Du har ledet et fullservicehotell og kan dokumentere gode resultater. Du trives med en operativ rolle og høyt tempo, og du har et sterkt eierskap til ledelse og høye målsetninger. Du er komfortabel med å ha totalansvaret for et anerkjent hotell, og er selvstendig nok til å drive hotellet etter de strategier og visjoner konsernet har formulert. Du har erfaring med å inneha økonomisk ansvar for topp- og bunnlinje, og du har gjerne også erfaring fra både SPA drift og Food & Beverage.

Kvalifikasjoner:

  • Utdannelse på høyere nivå
  • Ledererfaring og evne til å kombinere god økonomisk drift med gjeste- og ansattorientert ledelse.
  • Kompetanse på og erfaring med systemer som benyttes i hotelldrift.
  • Erfaring fra hotelldrift, gjerne fra flere ulike avdelinger.
  • Tydelig og løsningsorientert kommunikator med energi, mot og begeistring.
  • Selvstendig personlighet som motiveres av en pulserende arbeidsplass hvor ingen dag er lik, og hvor din rolle som leder og frontfigur betyr mye.

Vi tilbyr:

  • En spennende, variert og utfordrende jobb med trivelige kolleger i et spennende og ekspansivt hotellkonsern.
  • Konkurransedyktige betingelser og lønn etter avtale.
  • Muligheten for en spennende videre karriere i konsernet.
  • Tiltredelse etter avtale.

 

Har du spørsmål om stillingen ta gjerne kontakt med adm. direktør i Norwegian Hospitality Group AS, Erling M. Kristensen. Er dette perfekt match for deg? Send oss din søknad og CV – erling@nhg.no

Om arbeidsgiveren

Norwegian Hospitality Group AS har siden 1991 investert i, utviklet og drevet spennende hotelleiendommer og hotellprosjekter. Ved å være profesjonelle, pålitelige, kunnskapsrike og systematiske i alt vi foretar oss, skal Norwegian Hospitality Group til enhver tid med hånden på? hjertet kunne si:

«Hospitality is our passion – når lidenskap er drivkraften»

Som eiendomsutviklere og drivere innenfor ulike merkevarer er vi stolte over å si at vi skal være rause, både som tilbydere av tjenester og som arbeidsgivere, og at vi samtidig ønsker å være pådrivere i retning av et bærekraftig reiseliv. Vi vil alltid være på? søken etter nye og spennende eiendommer og former for gjestfrihet, og vår utvikling skal være drevet av lidenskap. Sammen skaper vi begeistring, opplevelser og glede.

Son Spa er medlem av Nordic Hotels & Resorts, en samling av 39 uavhengige hoteller og en restaurant beliggende i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Innenfor NHR, som inkluderer The Thief og Amerikalinjen i Oslo, Farris Bad i Larvik, Strömstad Spa & Resort og Stockholms At Six, og den nyåpnede Villa Copenhagen i København, gjenspeiler hver eiendom sin egen visjon om å skape en tydelig merkevare med en sterk, uavhengig identitet gjennom unike destinasjoner, kulturell autentisitet og unik design, arkitektur og kunst.