Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Hovmester

Son Spa er i vinden, og vi søker nå Hovmester. Du skal jobbe videre med å befeste vår posisjon som et av Norges ledende spahoteller og anerkjente kjøkken- og restauranthus. Vi ser etter en person som vil være en del av et dynamisk team, samt en viktig brikke i restaurant teamet på en hektisk og spennende arbeidsplass. Vi ser etter en hovmester over 20 år.

Hva vi forventer av deg:

Du er en positiv og utadvendt person som takler stress og trives med et høyt tempo. Du har stor arbeidskapasitet og et tydelig service- og kvalitetsfokus. Du har gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i engelsk samt behersker ett skandinavisk språk. Det er en fordel dersom du har fagbrev og/eller relevant erfaring. I tillegg har du en utpreget serviceinnstilling og genuin interesse for andre mennesker.
Hva du kan forvente av oss:

Dette er en spennende og utfordrende stilling i et inkluderende, hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Som en del av Son Spa og Norwegian Hospitality Group jobber vi for en langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen, noe som gjør oss til en trygg og god arbeidsplass. Vi kan tilby en variert arbeidshverdag med høyt tempo i en av Norges største hotellkjeder. Vi tilbyr gode karrieremuligheter, kurs og videreutvikling, samt gunstige ansattfordeler og rabatter i Strawberry og Norwegian Hospitality Group.

Arbeidsoppgaver:

  • Planlegging og kvalitetssikring av a la carte og selskapsservering
  • Bistå med personalplanlegging
  • Varebestilling og lagerkontroll
  • Opplæring av nye medarbeidere og ekstrapersonell
  • Korrekt bruk av registreringssystemer og behandling av oppgjør og kontantbeholdning
  • Innføre og kvalitetssikre rutiner i avdelingen
  • Skape en hyggelig atmosfære for våre gjester og yte best service

Arbeidstiden er skiftarbeid.

Lønn etter kvalifikasjoner og avtale.

Søknadsfrist: snarest

Oppstartsdato: Snarest/etter avtale.

For mer informasjon om stillingen eller søknad, vennligst kontakt  Restaurantsjef Karolina Naginionyte: karolina.naginionyte@sonspa.no

 

Son Spa ligger på vakker og historisk grunn, der de gamle båtbyggeriene i Soon en gang lå. Kystperlen Son Spa og den idylliske kunstnerbyen Son finner du bare 40 minutter fra Oslo. Vi har over 2000 kvadrat med et herlig spa anlegg, 148 store og nyoppussede rom, rikholdig utvalg av kurs- og konferanse rom, stor restaurant, bar og en fantastisk terrasse. I tillegg et stort treningsanlegg og en fantastisk beliggenhet ved sjøkanten. Besøk oss gjerne på www.sonspa.no. Son Spa er et medlemshotell og en del av Nordic Hotels & Resorts (NHR). “A collection of independent hotels and resorts». Son Spa eies og drives av Norwegian Hospitality Group, www.nhg.no.