Ansatte

Har du spørsmål om spaavdelingen, eller trenger du et skreddersydd seminar for dine arbeidskolleger? Vi vil gjerne hjelpe deg! På denne oversikten over ansatte finner du kontaktinfo til avdelingslederne som kan hjelpe deg med akkurat dine behov.

Direktør Petter Wilhelmsen

 • E-post: petter.wilhelmsen@sonspa.no
  Mobile: +47 913 63 312

  Son Spa; herlig og magisk - velkommen skal du være!

Driftsdirektør Tone Sundby

 • Kontakt meg!

  E-mail: tone.sundby@sonspa.no
  Mobile: + 47 90713089

  En kaffekopp på bryggekanten ved Son Spa gir meg hverdagslykke hver eneste dag! Mitt beste tips til deg for å få maks ut av oppholdet på Son Spa, er å være med på morgenyoga ved bassengkanten med utsikt over fjorden. Hele stemningen med soloppgang, ro og sakte fart er helt magisk.

Hotellsjef Wenche Baden Nilsen

 • Kontakt meg!

  E-mail: wenche.baden@sonspa.no
  Mobile: + 47 41106512

  Mitt beste tips er å stoppe oppe på toppen av bakken til Son Spa om vinteren og nyte den vakre frosttåka over fjorden. Det er helt trolsk. Om sommeren er det fantastisk å nyte freden og utsikten med et glass hvitvin og et rekesmørbrød mens snekkene putrer forbi.

Marketing and E-Commerce Manager Ann Jeanette Myrland

 • Kontakt meg!

  E-mail: ann.jeanette.myrland@sonspa.no
  Mobile: +47 93067624

  Det beste med Son Spa er å nyte beliggenheten ved vannkanten, det herlige spa anlegget, et fantastisk måltid eller bare et glass vin i sola på uteserveringen. Ta også en tur langs kyststien til vakre Son, med et stort utvalg av restauranter kaféer og koselige butikker.

Spasjef Charlotte Andersson

 • Kontakt meg!

  E-mail: charlotte.andersson@sonspa.no
  Mobile: + 47 484 29 496

F&B-sjef René Stene

 • Kontakt meg!

  E-mail: rene.stene@sonspa.no
  Mobile: + 47 98896717

Sales and Guest Relation Manager Christian Rostad Unnerud

 • Kontakt meg!

  E-mail: christian.r.unnerud@sonspa.no
  Mobile: + 47 92680178

  Mitt beste tips for å få maks ut av ditt opphold på Son Spa er å oppleve hele destinasjonen Son, fra sørlandsidyllen Son sentrum til ren avslapning på Son Spa. Prøv noen av aktivitetene vi kan tilby, som kajakkpadling, Stand Up Paddling og ribturer. Det blir opplevelser du sent vil glemme.

Salgssjef Pernille Wehler

 • Kontakt meg!

  E-mail: pernille.wehler@sonspa.no
  Mobile: + 47 95467323

  Son er en fantastisk destinasjon som er like attraktiv hele året. Og med en kystperle som Son Spa blir opplevelsen komplett. Å kunne sitte i konferanserommet å se ut over vannet skaper både inspirasjon og motivasjon. Vår flotte spa avdeling er verdt et besøk, og et sted man virkelig finner roen.