Menu

Høstferie på Spa

fra 695 kr/person

Tilbring tid sammen og nyt aktiviteter som er tilpasset familien i høstferien. Hva med Tai Chi med barna eller et kreativt bakekurs? Ta høstpausen hos oss – ro ned og la hele familien hente ny energi. Gjelder mandag til fredag i uke 40. Barnetider i bassenget hver dag fra 9-14.

 

INKLUDERER:

 

Overnatting

Frokost

Inngang til spaavdelingen i 1. etasje

Inngang treningsavdeling med gruppetimer

Badekåpe og tøfler

 

Son er på sitt aller vakreste om høsten. Nyt gåturer langs kyststien og en stopp på en av Sons mange kafeer og spisesteder. Er du glad i shopping står koselige butikker i Son klar til å ta deg imot, eller gjør kupp på Norwegian Outlet i Vestby. For den golfglade er Soon Golfbane stedet og greenfee kjøpes i resepsjonen. Eller hva med å ta et slag tennis på en bane som ligger rett i vannkanten. Sjøen er ekstra flott på høsten, stille vann og vakre farger. Prøv en kajakk eller SUP-tur – utstyr leies i resepsjonen. Tilbake på hotellet står et spaanlegg klar til å ta deg imot med flere badstuer, bassenger og deilige spabehandlinger.

 

PROGRAM:

Mandag kl. 16-1730: Trening & sparituale

Treningstime for hele familien etterfulgt av et avslappende sparituale. Her får barna utdelt hvert sitt fotbad med deilig badesalt, der de kan sitte og kose seg mens de får utdelt en deilig skrubb til føtter og legger. Til slutt legger vi på en maske av sjokolade som senere tørkes godt av med en deilig lunken klut.

Tirsdag  kl. 15-17: Bakekurs 

Kaker er gøy! Vi viser hvordan vi baker – her er det selvfølgelig lov til å smake etterpå!

Onsdag kl. 16-1730: Tai Chi + sparituale

Tai Chi er ideelt for både barn og voksne. Her lærer barna enkle Tai Chi øvelser som gjør godt for kropp og sinn. Etterfulgt av et avslappende sparituale der barna får utdelt en og mild deilig rens til ansiktet, en mild tonic, en lett ansiktsmaske og en lett hudkrem. En erfaren hudpleier lærer hvordan dette skal påføres og fjernes.

Torsdag kl. 15-17: Matkurs

Lær å lage mat med en av våre kokker. Etterfølges selvfølgelig av smaksprøver!

95,- kr pr. barn pr. aktivitet. Vi anbefaler at det er med en voksen pr. familie. Minimum 10 påmeldte for at vi gjennomfører.

 

Bestill nå