Bli med på en eksklusiv og nytelsesfull fisk- og skalldyraften på Son Spa 15. eller 16. mars. Våre kokker har nøye satt sammen en uforglemmelig meny med det beste fra havet. Deres kulinariske talent og lidenskap for sjømat lover en smakfull opplevelse som vil glede ganen.
Vår vinkelner, Christer Berens, være til stede for å servere utsøkte champagne og andre viner som harmonerer perfekt med havets delikatesser. Med sin ekspertise innen vin og sans for smak, vil Christer veilede deg gjennom en uforglemmelig vinsmaking som utfyller hvert rett.
Christer og en av våre kokker vil være med deg hele kvelden, dele sin lidenskap og gi deg verdifulle tips om mat og vin, slik at du kan nyte hvert øyeblikk av denne herlige gastronomiske opplevelsen.
Dette er en sjanse til å fordype deg i havets gleder og oppdage nye smaker i godt selskap. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en kveld med utsøkt mat, utsøkte viner og uforglemmelige opplevelser.»
Kveldens meny:
- Østers
- 4 tapasretter med skalldyr
- Kveite
- Sjokolade og bringebær
Bli med på en uforglemmelig reise i godt selskap.