Menu

Á la carte

Velkommen til å nyte et deilig måltid hos oss. Middagen serveres fra 18-22 (2230 fredag og lørdag, 2100 søndag).

Dagens 3-retter: 545,-

Forretter

 

Østers
Sitron, cocktailsaus, mignonette
39,-

Sjøkreps
Surdeigsbrød, estragonmayo og sitron
235,-

Hummer
Hel 445,- / Halv 245,-

Løjrom
Blini, rømme, rødløk og sitron
235,-

Rådyr Carpaccio
Syltet skogssopp, hylleblomst, bjørnebær-vinaigrette, peccorino og hasselnøtter
215,-

Dagens Forrett
175,-

Hovedretter

 

Moules-frites
Aioli og ferskt brød

245,-

Kremet fisk & skalldyrsuppe
Sprø grønnsaker og nybakt brød

295,-

Breiflabb
Serrano, pastinakkpuré, ristede gulbeter, kaviar beurre blanc, dillpoteter
315,-

Surf & Turf
Hjort og hummer, kantarell, aspargesbønner og choronsaus
365,-

Tornedos av okse

Indrefilet med løkkrem, sopp, aspargesbønner og béarnaisesaus

200 gr. 325 / 300 gr. 405,-

Jordskokkrisotto
Sopp, eple, spinat og parmesan
275,-

Dagens hovedrett
295,-

Dessert

 

Sjokolade-gresskar Brownie
Sorbet og saltede gresskarfrø
125,-

Crème Brûlée
Posjert pære og sorbet
125,-

Utvalgte oster
Marmelade og knekkebrød 
165,-

Dagens dessert

135,-

Barnemeny

 

Kylling med pommes frites

145,-

Spaghetti bolognese

145,-