Menu

Á la carte

 

 

Forretter

 

Østers
Sitron, cocktailsaus, mignonette
39,-

 

Sjøkreps
Surdeigsbrød, estragonmayo og sitron
235,-

 

Hummer – hel eller halv
Hel/Whole 445,- Halv/Half 245,-

 

Løjrom
Blini, rømme, rødløk og sitron
225,-

 

Rådyr Carpaccio
Syltet skogssopp, hylleblomst, bjørnebær-vinaigrette, peccorino og hasselnøtter
215,-

 

Dagens Forrett
175,-

 

Hovedretter / Main Course

 

Ishavsrøye
Risoni, soltørket tomat, squash og parmesansaus
295,-

 

Breiflabb
Serrano, pastinakkpuré, ristede gulbeter, kaviar beurre blanc, dillpoteter
315,-

 

Surf & Turf
Hjort og hummer, kantarell, aspargesbønner og choronsaus
365,-

 

Perlehøne
Rødbetspure, kantarell, grønnkål og steinsopp-velute
305,-

 

Jordskokkrisotto
Sopp, eple, spinat og parmesan
275,-

 

Dagens hovedrett
295,-

Dessert

 

Sjokolade-gresskar Brownie
Sorbet and salted pumpkinseeds
125,-

 

Crème Brûlée
Posjert pære og sorbet Poached pear and sorbet
125,-

 

Utvalgte oster
Marmelade og knekkebrød Marmalade and crackers
165,-

 

Dagens dessert

135,-

Barnemeny

 

Kylling med pommes frites

145,-

 

Spaghetti bolognese

145,-