Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Meny

Vi ønsker å bringe havet enda mer inn i menyene våre. Vi har utvidet kjøkkenet vårt med et helt nytt team som lager moderne japansk mat. De utfører et utsøkt håndverk av tradisjonelle teknikker, med en vri – i både krydder, ingredienser og kultur. Nyt vår fineste sushi kombinert med smakfullt kjøtt fra vår japanske grill. Kombiner gjerne begge menyene for å få en herlig variasjon gjennom hele oppholdet.

Åpningstider: Tirsdag – lørdag kl. 17.00-22.00. I oppstartsfasen tar vi forbehold om tilgjengelighet på råvarer og kapasitet.

Husk å BOOKE TID til alle måltider

ROOMSERVICE: Nyt et eller flere måltider på rommet. Alle våre suiter har fin spiseplass til 4 personer (roomservicetillegg: 150,-)

SASHIMI

 

Laks med ponzusaus
Salmon with ponzu sauce
155

Havabbor med soya -/trøffelsaus
Sea Bass with soy truffle sauce
215

 

MAKI

 

Tempura
145

Spicy laks maki
Spicy salmon
155

 

NIGIRI

 

Flambert laks

Tourched salmon

95

Havabbor

Seabass

110

Kamskjell

Scallop

115

 

ROBATAYAKI

 

Grillet Asparges med wafudressing, sesamfrø og chilipulver

Grilled asparaguswith wafudressing, sesame seeds and chili powder
125

Kyllinglår, vårløk og Teriyakisaus

Chicken thigh, spring onion and Teriyaki sauce
155

Ytrefilet rullet i vårløk og sopp med yakinikusaus

Beef rolled in spring onion and mushroom with yakiniku sauce
195

Kongeøstersopp med røkt Yuzu og soyasmør

King oyster mushroom with smoked Yuzu and soy butter
225

Hummer yuzu kosho
Ovnsbakt hummer med jalapenomayo og syltede grønnsaker

Lobster yuzu kosho
Oven baked lobster with jalapeno mayo and pickled vegetables
495

 

MENY 1 / MENU 1

695,- pr. person

 

HAVABBOR SASHIMI / SEA BASS SASHIMI
Lakserogn, gressløk, rød shiso-karse, limeskall, sprø ris og soya-/ trøffeldressing

Salmon roe, chives, red shiso cress, lime zest, crispy rice crackers and soy truffle dressing

SOYA, FISH, SULFITT

 

NIGIRI
Laks, havabbor, yellowtail og kamskjell

Salmon, seabass, yellow tai and scallop

FISK, BLØTDYR, SULFITT

 

FLAMBERT LAKS MAKI / TORCHED SALMON MAKI
Tempuraflak, asparges, avokado, lakserogn, rød shiso-karse, gressløkmajones og teriyakisaus

Tempura flakes, asparagus, avocado, salmon roe, red shiso leaves, chives mayo and teriyaki sauce

GLUTEN, EGG, SOYA, SKALLDYR, SESAM, FISK, SULFITT

 

TEMPURA SCAMPISALAT / TEMPURA SCAMPI SALAD

Spicy mayo, teriyakisaus, avokado og eple-/ misodressing

Spicy mayo, teriyaki sauce, avocado and apple-/ miso dressing

GLUTEN, EGG, SKALLDYR, SULFITT, SESAM

 

MENY 2 / MENU 2

1095,- pr. person

LAKSETARTAR / SALMON TARTAR

Gressløk, sjalottløk, lakserogn, avrugakaviar og stekt nori

Chive, shallots, salmon roe, avruga caviar and fried nori

FISK, GLUTEN, SOYA, SULFITT

SASHIMI YELLOWTAIL / SASHIMI YELLOWTAIL

Sitrongressaus, mikset karse, mizunablad og lakserogn

Spicy lemongrass sauce, mix cress, mizuna greens and salmon roe

SELLERI, SOYA, FISK, SESAM, SULFITT

 

SASHIMI

Tunfisk, laks, yellowtail og havabbor med wasabi, ingefær og ponzusaus

Tuna, salmon, yellowtail and sea bass. Served with wasabi, ginger and ponzu sauce

FISK, SOYA, SULFITT

 

NIGIRI
Tunfisk, flambert laks, havabbor og lakserogn gunkan

Tuna, torched salmon, seabass and salmon roe gunkan

FISK, SULFITT, SOYA

 

TEMPURA SOFT SHELL CRAB MAKI
Gressløk, agurk, avokado, soft shell krabbe, spicy mayo og teriyaki saus

Chive, cucumber, avocado, soft shell crab, spicy mayo and teriyaki sauce

SKALLDYR, SULFITT, SESAM, GLUTEN, EGG, SOYA

 

HUMMER YUZU KOSHO / LOBSTER YUZU KOSHO

Ovnsbakt hummer med jalapenomayo og syltede grønnsaker

Oven baked lobster with jalapeno mayo and pickled vegetables

SKALLDYR, SULFITT, EGG, SOYA