Menu

Sommermeny

Endelig er sommeren her med sol og varme. Vi har flyttet kjøkkenet ut og tilbereder vår sommermeny fra vårt nye utekjøkken. Prøv våre friske retter og nyt den deilige atmosfæren ved vannkanten. Våre hyggelige servitører vil hjelpe deg med vinvalget. Velbekomme!

Småretter

 

Hjemmebakt surdeigsbrød, tomatconcasse og aioli

37,-

Katalansk brød, hvitløk, tomat og serranoskinke

79,-

Marinerte oliven

47,-

Saltbakte mandler

47,-

Pimiento de padrones – friterte små paprikaer

67,-

Pickles – variasjon av syltede grønnsaker

47,-

Serranoskinke

105,-

Chorizo Iberico Bellota

85,-

Bresaola

92,-

Reinskav på rugbrød med tyttebær, pepperrot og kapers

127,-

Albondigas i tomatsaus

125,-

Buffalo wings med hot, badass sauce

65,-

Spekefjøl med serranoskinke, chorizo, bresaola og oliven

185,-

Langos med ørrettartar, lodderogn og soyamajones

115,-

Småretter

 

Posjert egg med hjemmerøkt laks og kjørvelsmørsaus

115,-

Argentinske villreker med chili og hvitløk

120,-

Fritert calamari

125,-

Fritert nypotet med mojosaus

65,-

Grillet hvit asparges med løjrom og brunet smør

145,-

Grillet grønn asparges med hollandaise og rugchips

95,-

 

Ost / Cheese

 

Grillet chevre med bringebærhonning og valnøtter

95,-

Burrata di Bufala med cherrytomat, rødløk og krutonger

95,-

Ostefjøl med fire typer ost fra inn- og utland

165,-

 

Salat

Salat Lyonnaise med posjert egg, kylling, bacon, aspargesbønner, krutonger og syltet rødløk

225,-

Salat med fritert halloumi, quinoa og valnøtter

210,-

Fisk og skalldyr fra grillen

 

Makrell med syltet agurk og lun potetsalat

235,-

Piggvar stekt på beinet med tomatvinaigrette, salat og potet

325,-

Fisk- og skalldyrsuppe med fisk, reker, blåskjell og juliennegrønnsaker

295,-

Moules frites med aioli

245,-

Grillet sjøkreps med estragonkrem og surdeigsbrød

255,-

Østers

45 per stk

Ferske reker (300 g)

235,- ved tilgjengelighet

Halv/hel hummer

295,-/495,-

Krabbeklør per 100 g

75,-

Kongekrabbe per 100 g

165,-

Skalldyrsplatå (min 2 pers)

795,-

 

Kjøtt fra grillen

 

Halv/hel kylling fra Eng gård med fritert nypotet, grønnsalat og mojosaus

255,-/455,-

Entrecote 200g/300g med pommes, bearnaise og tomatsalat

325,-/415,-

Chefs Burger med 200g storfe, cheddar, briochebrød, løkchutney, salat,
tomat, pommes og chipotledipp

235,-

Halloumiburger med briochebrød, salat, tomat, løk, avocado,
chipotlemajones og pommes

205,-

Barnemeny

 

Kylling med pommes frites

145,-

Spaghetti bolognese

145,-

Dessert

 

Jordbærvariasjoner og rabarbra på svele med limekrem og rabarbrasorbet

135,-

Crema Catalana med havrecrunch og bringebærsorbet

125,-

Sjokolade-nøttebrownie med bringebær og vaniljeis

125,-