Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

SAFE CONFERENCE

På Son Spa er vi opptatte av å følge retningslinjene som til enhver tid er gitt av myndighetene slik at vi er med på å forebygge smitte. Vi ønsker at du, som konferansegjest skal føle deg trygg når du deltar på kurs, møter og event hos oss. Våre ansatte har blitt satt grundig inn i de retningslinjer som et gitt av myndighetene – for egen sikkerhet og for sikkerheten til våre gjester.

Hos oss bruker alle ansatte masker for sin egen og gjestenes sikkerhet.

 

SMITTEVERNTILTAK KONFERANSE

  • Vi har som eneste hotell i Norge installert UV-C behandling av luften. Luften sirkulerer i ventilasjonsanlegget og blir desinfisert noe som igjen eliminerer virus spredning. UV-C strålingen er helt ufarlig, det er luften som går gjennom ventilasjonsanleggene som bestråles.
  • Utenfor hvert møterom finner dere hånddesinfeksjon, det er også satt opp hånddesinfeksjon ved kaffestasjoner, toaletter og inngang til restaurant.
  • Vask/desinfiser hendene godt før man går inn på kursområdet, i hver pause, samt før man går inn i restauranten.
  • Vi vasker og desinfiserer naturligvis over konferanserommet før dere kommer, og i pausene om dere ønsker det, det er bare å spørre.
  • Vi har møterom i ulike størrelser og vi kan enten ha 1 meter avstand eller annenhver stol alt ettersom hva dere ønsker (må avklares i forkant av konferansen).

 

SMITTEVERNTILTAK RESTAURANT

  • Bordene og stoler, samt alle kontaktflater vil bli grundig rengjort og desinfisert mellom hver gjest.
  • Tid må bestilles for alle måltider, også frokost.

 

SMITTEVERNTILTAK SPA
Tid må bestilles for å være i spaområdet for at vi skal være sikre på at det til enhver tid er et riktig antall personer der inne. Spatiden er 90 min pr dag og vi rengjør mellom hver pulje. Man må også melde seg på alle treningstimer og det er begrensninger på antall personer i treningsrommet. Spaterapeutene har også egne rutiner ift COVID-19.

 

SMITTEVERNTILTAK HOUSEKEEPING
I alle fellesområder har vi en såkalt «swiper» som til enhver tid som rengjør alle kontaktflater. Housekeeping utfører ekstraordinær desinfeksjon av rommene, trykket materiell er fjernet og erstattet med en QR kode, i tillegg er fjernkontrollen forseglet.

 

Vi følger situasjonen tett, og derfor vil det komme endringer dersom myndighetene slipper enda mer opp, eller ser seg nødt for å stramme inn. Dersom du har ytterligere spørsmål om vårt smittevernsarbeid, eller andre ting du lurer på er du velkommen til å kontakte oss på event@sonspa.no.