Menu
kr0.00

Sommer i Son

Velkommen til nok en vakker sommer i Son. Son Spa ligger nydelig til rett i vannkanten med strender og svaberg på begge sider. 10 minutters gåtur unna ligger idylliske Son. Nyt spa, strand, aktiviteter, konserter og late dager på vår uteservering i sommer – på dagstur, overnatting et døgn eller en hel uke i egen leilighet.

Selvfølgelig gjør vi alle tiltak ift. corona – og mye mer. Vi har også ekstra nøye fokus på rengjøring og desinfisering for at oppholdet ditt skal bli så sikkert som mulig. Har du noen spørsmål så ta gjerne kontakt med oss på stay@sonspa.no.

Weekcation: Luksus og velvære en hel uke

Fra 19995,-

Nyt Son Spa en hel uke med spabehandlinger, matopplevelser og velvære.

Bestill Weekcation

Leilighet på brygga i Son

fra 3625 kr/person

Bo på brygga i Son en sørlandsidyll bare 40 minutter fra Oslo. Nyt 3 dager, en uke eller flere i egen leilighet på bryggekanten. Bestill sommerferie Les mer

Sommerprogram

 

Tropical Tuesday

Acoustic Thursday

Afterbeach Saturday

BBQ Sunday

/Gjelder i perioden 22. juni til 12. august.

Eget program for barn 

KONSERTER:

Søndag 2. august Kristian Kristensen

Lørdag 14. august Helene Bøksle

/Billetter legges ut nærmere sommeren

Bo 3 netter og betal for 2

Finn tilbake til hvilepulsen med et opphold over 3 dager og betal for 2. Bestill Bo 3 netter betal for 2 Les mer

Smak av Son - 50% på natt 2

fra 1495 kr/person

Dette er pakken som gir deg en herlig smak av opplevelsen på Son Spa. Nyt dagens 3-retter som er komponert av våre kokker, senk skuldrene i vår spaavdeling og ta deg en pause på rommet som er smakfullt innredet. Bestill Smak av Son Les mer
Kajakk
Kajakk

Tett på vannet med kajakk

fra 350 kr/person

Få maks ut av oppholdet ditt på Son Spa med en times padletur i skjærgården med kajakk. Hva med å oppleve Son fra en kajakk en tidlig morgenstund – eller i ro og fred etter spa?

Bestill kajakk
Golf

Golf

Soon Golfklubb ligger nydelig til ved sjøen og består av en 9 hullsbane av ypperste kvalitet, 6-hulls korthullsbane, driving range under tak, putting green, treningsområde, parkering og klubbhus.

Bestill nå
Kystperlen Son

Kystperlen Son

Fra spahotellet kan du gå langs vannet til brygga og Son sentrum på ti minutter. I den pittoreske sørlandsidyllen Son finner du koselige butikker, frisører,  fiskebutikk og flere restauranter og kaféer.

Les mer om Son
Tennis

Tennis

Spill tennis på en av Norges best beliggende tennisbaner!

Bestill Tennis