Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Spasuite Experience 4 timer 240 minutter

Book din egen Spasuite med eget bad, badstue og nydelig utsikt over sjøen. Her kan du roe ned i vår lukuriøse behandlingssuite med egen dampbadstue, badekar, dusj, spiserom og behandlingsbenker. Passer best for par. Leies for 4 timer. Produkter, massasje 50 min, spasuitetallerken og 1 flaske musserende inngår.

Bestill man-søn, 5995,-

Ocean View 100 minutter

Når dere virkelig ønsker å få en helt unik behandlingsopplevelse sammen. Nyt vår flotteste og mest komplette spabehandling i vår private spasuite med eget bad og badstue. Dere får nyte kroppsskrubb, bad, leire innpakning i dampbadstue og beroligende helkroppsmassasje. Vi byr på forfriskninger.

Bestill man-fre , 2995,- pp. Bestill lør-søn , 3295,- pp.

Klassisk massasje Duo 50 minutter

En klassisk helkropps massasje som tilrettelegges etter ditt behov. Vi bruker middels til kraftig trykk for å stimulere sirkulasjonen og lindre stramme muskler. Oppgi ved booking at dere ønsker duorom.

Bestill man-fre, 1195,- pp. Bestill lør-søn, 1495,- pp.

Aroma relax Duo 50 minutter

En beroligende massasje med langsomme og rytmiske bevegelser som får kropp og sinn til å slappe av. Vi bruker velgjørende oljer for å oppnå maksimal velvære. Du kommer raskt ned i tempo og kan få den roen du trenger.

Bestill man-fre, 1195,- pp. Bestill lør-søn, 1495,- pp.