Menu

Son Magic Circle

Fra 495 kr/person inkl. spakit

En herlig badstuerunde som du kan nyte alene eller sammen med venner og kolleger i vårt VIP-spa i 2. etasje. Runden inkluderer  Magic Circle Kit.

Varighet: 1,5 timer
Antrekk: Badetøy og badekåpe
Aldersgrense: 18 år

SLIK GJØR DU:

Før start: Rens huden i dusjen i garderoben. Vask hele kroppen med Dharmazone Body Wash. Denne dusjgelen er både for menn og kvinner – med unisexduft av sitron, lavendel og rosmarin. Gelen renser og roer huden. Vask ansiktet med Decléor Foaming Cleanser, et nydelig renseskum for alle hudtyper som fjerner døde hudceller og motvirker sorte prikker.

1: Vannfall/waterfall
Gå inn i Magic Circle via vårt vannfall eller den tørre veien forbi vannfallet. Velger du den våte veien, går du gjennom et fotbad og et vannfall etterfulgt av en runde med lysterapi.

2: Eventdusj/Event shower
Ta deg en dusj i vår eventdusj som er ved inngangen til Son Magic Circle. Prøv alle knappene etter tur.

3: Avslappende fotbasseng/relaxing footbath og varme keramiske benker
Sett deg på ett handkle og nyt det avslappende fotbadet. Obs! Ikke bruk fotsalt i dette bassenget.

4: Dusj/shower
Dusjer finner du ved inngangen til Son Magic Circle og på utsiden av «Finsk badstue», den tørre badstuen. Begynn med å vaske håret med Dharmazone Shampoo, vask hele kroppen med Dharmazone Body Wash som finnes inne i dusjene. Påfør 3in1 cleanser, bruk en mengde tilsvarende en ert. Skum opp med vann og rens huden i ansiktet. Skyll med vann.

5: Finsk Badstue/Finnish sauna
Sitt så lenge du klarer i denne tørre badstuen som holder 85 grader. Husk å sitte på eget håndkle. For maks effekt, skrubb hele kroppen med 1000 Grain Bodyscrub. Skyll det av i dusjen og gå tilbake i badstuen. Repeter så mange ganger du ønsker.

 

6: Kneipp-bad/Kneipp footbath (10 min)
Nå får du i gang blodsirkulasjonen! Gå rundt vekselvis mellom 8 grader kaldt og 38 grader varmt vann. Gå i rolig tempo og gå med høye benløft.

7: Stillerom/ Silent room
Masser in 3 dråper av Neroli AromaEssence over ansikt og hals. Nyt den deilige duften og filmen eller hvil under «stjernehimmelen».

8: Dampbadstue/ Steam Sauna
Denne dampsaunaen har en mild varme på 43 grader og 100% luftfuktighet. Her tar vi ikke med handkle. Ta noen dype utpust og strekk kroppen din. Trenger du å kjøle deg ned så kan du bruke kaldt vann slangen inne i badstuen. Begynn med føtter og ben og deretter hele kroppen.

9: Fotbad/foot bath
Tapp varmt vann i fotbadet og tilsett badesalt. Sitt i 5 minutter. Fyll deretter på med kaldt vann for å få i gang blodsirkulasjonen igjen.

10: Caldarium
Denne badstuen har oppvarmede seter og holder 50-55 grader. Husk å sitte på eget håndkle. Her kan du sitter så lenge du føler det er behagelig.

11: Nyt Utsikten
Påfør ansiktsmasken på ansikt og hals. Legg deg ned og slapp av. Drikk noen glass med vann og fyll på med litt snacks.

12: Avslutt
Vask av masken, dusj hvis ønskelig en siste gang med Dharmazone Body Wash. Påfør balsam i håret og vask ut. Tørk deg tørr og massér inn ansiktskrem og bodylotion.