Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Son Magic Circle

En herlig badstuerunde som du kan nyte alene eller sammen med venner og kolleger i vårt VIP-spa i 2. etasje. Runden er inkludert i spaooppholdet, men kjøp gjerne vårt Magic Circle Kit for en enda bedre opplevelse.

 

Varighet: 1,5 timer
Antrekk: Badetøy og badekåpe
Aldersgrense: 18 år

SLIK GJØR DU:

Nyt vår Spa rituale i sakte fart. Runden tar ca 1,5 timer. 

1: Vannfall/waterfall
Gå inn i Magic Circle via vårt vannfall eller den tørre veien forbi vannfallet. Velger du den våte veien, går du gjennom et fotbad og et vannfall etterfulgt av en runde med lysterapi. 

2: Eventdusj/Event shower
Ta deg en dusj i vår eventdusj som er ved inngangen til Son Magic Circle. Prøv alle knappene etter tur. 

3: Dusj/shower
Dusjen finner du ved inngangen til Son Magic Circle. Begynn med å vaske håret med vår økologiske shampoo og vask hele kroppen med Body wash som finnes inne i dusjene.
Påfør ‘Cleansing Cream’  – skum opp med vann og rens huden i ansiktet. Skyll med vann. Skrubb kroppen med ‘Exfoliating body lotion’ – en effektiv skrubb med en nydelig duft – skyll av.

4: Avslappende fotbasseng/relaxing footbath og varme keramiske benker
Sett deg på ett håndkle og nyt det avslappende fotbadet. Obs! Ikke bruk fotsalt i dette bassenget. 

5: Finsk Badstue/Finnish sauna
Sitt så lenge du klarer i denne tørre badstuen som holder 85 grader. Husk å sitte på håndkle. Avslutt med en avslappende dusj som er på utsiden av badstuen. 

6: Kneipp-bad/Kneipp footbath (10 min)
Nå får du i gang blodsirkulasjonen! Gå rundt vekselvis mellom 8 grader kaldt og 

38 grader varmt vann. Gå i rolig tempo og gå med høye benløft. 

7: Stillerom/ Silent room
Masser inn serumet ‘Energetic Vitamin Complex’ – over ansikt og hals. Nyt den deilige duften og filmen eller hvil under «stjernehimmelen». 

8: Dampbadstue/ Steam Sauna
Denne dampsaunaen har en mild varme på 43 grader og 100% luftfuktighet. Her tar vi ikke med håndkle. Ta noen dype utpust og strekk kroppen din. Trenger du å kjøle deg ned så kan du bruke kaldt vann slangen inne i badstuen. Begynn med føtter og ben og deretter hele kroppen. 

9: Fotbad/foot bath
Tapp varmt vann i fotbadet og tilsett ‘Bath Pebble’ fra ditt spakit. Sitt i 5 minutter. Fyll deretter på med kaldt vann for å få i gang blodsirkulasjonen igjen. 

10: Caldarium
Denne badstuen har oppvarmede seter og holder 50-55 grader. Husk å sitte på eget håndkle. Her kan du sitter så lenge du føler det er behagelig. 

11: Nyt Utsikten i relax stol
Påfør ‘Nutri-Comfort Mask’ på ansikt og hals. Legg deg ned og slapp av. Drikk noen glass med vann. 

12: Avslutt
Vask av masken, dusj hvis ønskelig en siste gang med dusjgele. Påfør balsam i håret og vask ut. Tørk deg og massér inn ansiktskrem ‘Radiance Booster Cream’ og ‘Velvet Body Butter’.