Menu

Konferanse med ro og fokus

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å legge ditt møte, kurs eller konferanse i vannkanten hos oss i Son. Maken til vakre omgivelser for en møteplass skal du lete lenge etter. Perfekt sted for å hente inspirasjon og få nye ideer. Vi har totalt 16 flotte og lyse møterom og konferansesuiter, de fleste med havutsikt. Hollendersalen har plass til 190 personer i kinooppsett.

40 minutter fra Oslo • 15 møterom med sjøutsikt •  148 hotellrom  • Aktiviteter • Spa

Forespørsel Konferanse

Forespørsel Konferanse

Send oss gjerne en forespørsel på konferanse. Ønsker du å se hotellet så tar vi deg gjerne med på lunsj eller frokost og en liten rundtur.

Les mer
Julestemning i vannkanten

Julestemning i vannkanten

Ta med dine kollegaer, venner eller familie på en minnerik førjulsopplevelse. Nyt spa i fantastiske omgivelser med utsikt over sjøen og del en magisk sharing middag i restauranten

Les mer
Vinkurs med Christer Berens

Vinkurs med Christer Berens

Ønsker du en helt spesiell opplevelse for din gruppe så er Christers kunnskapsrike, jordnære og morsomme tilnærming til mat og vin et veldig godt valg.

Bestill nå
Matkurs med kollegaer eller venner

Matkurs med kollegaer eller venner

fra 1290,-kr/person

I vårt matstudio tilbyr vi matkurs for grupper. Her tilbereder du din egen meny sammen med kollegaer eller venner og nyter en deilig middag sammen etterpå.

Bestill nå
SUP i Son

SUP i Son

fra 670,-kr/person

Opplev Sons fantastiske skjærgård med Stand Up Paddling.

Bestill SUP i Son
Amazing Race

Amazing Race

535,-kr/person eks. mva

I idylliske Son har vi gleden av å tilby vår egen utgave av rebusløpet Amazing Race, kjent fra TV. En morsom, utfordrende og kreativt stimulerende aktivitet fra start til stopp.

Bestill nå

Konferanse i vannkanten

fra 2095 kr/person

Skap begeistring på jobben med konferanse i vannkanten, senkede skuldre og praktfull utsikt over sjøen.

Bestill nå Les mer