Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Trygg konferanse med ro og fokus

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å legge ditt møte, kurs eller konferanse i vannkanten hos oss i Son. Vakrere omgivelser for en møteplass skal du lete lenge etter. Perfekt sted for å hente inspirasjon og få nye ideer. Vi har totalt 15 flotte og lyse møterom og konferansesuiter, de fleste med havutsikt. Hollendersalen har plass til 190 personer i kinooppsett.

Vi tar alle forhåndsregler ift. Covid-19. Alle konferanserom blir desinfisert og vasket, alle måltider er tallerkenservering (også pausebuffet og frokost), det er minst 1 meter mellom hver deltaker og antibac stasjoner finnes rundt om på hele hotellet. Les mer om SAFE Conference (Covid-19)

40 minutter fra Oslo • 15 møterom med sjøutsikt •  148 hotellrom  • Aktiviteter • Spa

Trygg julestemning i vannkanten

Ta med dine kollegaer, venner eller familie på en minnerik førjulsopplevelse. Nyt spa i fantastiske omgivelser med utsikt over sjøen og del en magisk middag i restauranten.

Les mer

Hjemmekontor i vannkanten

Flytt hjemmekontoret til Son Spa. Bli inspirert, nyt arbeidsro og havutsikt. Inkluderer suite med balkong, kaffe og snacks.

Les mer
Matkurs med kollegaer eller venner

Matkurs med kollegaer eller venner

fra 1290,-kr/person

I vårt matstudio tilbyr vi matkurs for grupper. Her tilbereder du din egen meny sammen med kollegaer eller venner og nyter en deilig middag sammen etterpå.

Bestill nå
RIB

RIB

fra 1000 kr/person

Konferansen du aldri glemmer – eller venneturen du har drømt om? En båttur med rib gir deg en helt unik, uforglemmelig opplevelse.

Bestill nå

Dagmøte

Legg ditt dagmøte til Son Spa. Alle våre møterom har utsikt over sjøen og alt ligger tilrette for at dere skal få en inspirerende dag.

Les mer
Amazing Race

Amazing Race

535,-kr/person eks. mva

I idylliske Son har vi gleden av å tilby vår egen utgave av rebusløpet Amazing Race, kjent fra TV. En morsom, utfordrende og kreativt stimulerende aktivitet fra start til stopp.

Bestill nå
SUP i Son

SUP i Son

fra 670,-kr/person

Opplev Sons fantastiske skjærgård med Stand Up Paddling.

Bestill SUP i Son
Ølsmaking

Ølsmaking

695,-kr/person

Bli med på en tur inn i ølets verden

Bestill nå
Green Hat People

Green Hat People

fra 350,-kr/person

En begivenhetsrik, morsom teambuildingsaktivitet.

Bestill nå
Vinkurs med Christer Berens

Vinkurs med Christer Berens

Ønsker du en helt spesiell opplevelse for din gruppe så er Christers kunnskapsrike, jordnære og morsomme tilnærming til mat og vin et veldig godt valg.

Bestill nå
Golf

Golf

Soon Golfklubb ligger nydelig til ved sjøen og består av en 9 hullsbane av ypperste kvalitet, 6-hulls korthullsbane, driving range under tak, putting green, treningsområde, parkering og klubbhus.

Bestill nå