Menu
kr0.00

No products in the cart.

VELVÆRE & SPA – SPAAKTIVITETER FOR GRUPPER

Vi kan by på et fantastisk spaanlegg og en egen treningsavdeling med kompetanserike instruktører. Med dette ligger alt tilrette for en annerledes konferanse der deltakerne kan hente ny energi. Ta med deg teamet ditt på en treningstime skreddersydd for dere – hva med yoga eller Tai Chi på bryggen, en spinningtime, badstueritualer i Circle of Senses eller en avslappende spabehandling. Avslutt gjerne dagen med en tur i vår populære badstueflåte med god drikke, snacks og et forfriskende bad før dere nyter en herlig middag i vår restaurant. Under finner dere inspirasjon til en herlig velværekonferanse. Vi hjelper dere gjerne med å skreddersy konferansen utifra deres ønsker.

Forespørsel Konferanse

Send oss gjerne en forespørsel på konferanse. Ønsker du å se hotellet så tar vi deg gjerne med på lunsj eller frokost og en liten rundtur.

Les mer

Badstuen - en sosial møteplass

Et besøk i badstuflåten er et av de mest populære aktivitetene konferansegrupper bestiller på Son Spa. Etter endt møtedag, er det herlig med et forfriskende havsbad kombinert med den velgjørende varmen i badstuen. Konferansegrupper leier hele flåten eksklusivt, og har egen badstumester tilgjengelig som varter opp forfriskninger og en unik Aufguss! Garantert minnerik opplevelse!

– Hanne Berg, Badstuemester

Spalounge / Circle of Senses

10.000,- kr / gruppe

SON SPA SIGNATUR: Nyt vår spalounge eksklusivt. Området består av ulike badstuer, hvilesenger, dusjer og loungeområde. Våre spaguider veileder dere.

Bestill nå

Badstuflåten HotZoen

SON SPA SIGNATUR: Nyt livet i Oslofjordens råeste badstueflåte - HOT ZOEN. Unikt beliggende ytterst på gjestebryggen med utsikt over innseilingen til Son.

Bestill nå

Vinterbading

Son er et sted hvor vi bader hele året. Ta på deg badekåpen og hopp ut i vannet fra bryggen vår. Kombiner dette gjerne med en tur i badstue etterpå der en av våre badstuemestere tar hånd om deg.

Bestill nå

Skreddersydd Trening

Tren sammen med kollegaer eller venner

Bestill nå

Behandlinger

Få maksimal avslapning ut av oppholdet med en spabehandling. Vi har et bredt utvalg og ønsker du den ultimate opplevelsen så bestill vår spasuite!
Les mer