Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Meny

Husk å BOOKE TID til lunsj og middag

ROOMSERVICE: Nyt et eller flere måltider på rommet. Alle våre suiter har fin spiseplass til 4 personer (roomservicetillegg: 150,-)

Vår meny har stort fokus på råvarer med inspirasjon fra det klassiske kjøkkenet. Råvarene er de beste norske, supplert med europeiske spesialiteter Menyen består av retter som kontinuerlig byttes ut i tråd med årstid og humør på kjøkkenet.

Forretter – Entrées

 

Fersk Burrata

Estragonmarinerte tomater, sprø panko og ristede pistasjnøtter

Fresh Burrata served with estragon marinated tomatoes, crispy panko and roasted pistachios

185
Allergenes: M, SU, H, N

 

Norske østers

3 eller 6 østers med champagneeddik og sitron
Norwegian oysters served with vinegar and lemon

255 / 505
Allergenes: MU, SU

 

Sashimi av kveite
Wasabi-yuzusaus, sprø syltede grønnsaker

Sashimi of halibut served with wasabi-yuzu sauce and crispy pickled vegetables

215
Allergenes: F, SU, E, SN

 

Asparges

Chèvre og ramsløk, ørretrogn og ristede solsikkekjerner

Asparagus with chèvre and wild garlic, trout roe and roasted sunflower seeds

225
Allergenes: M, E, SU, F

 

Stekte kamskjell
Kokossaus, tangsalat og kimchisesamfrø

Pan fried scallop with coconut sauce, seaweed and kimchi sesame seeds

265
Allergenes: MU, SE, SO, M, H, F

 

Hovedretter – Main courses

 

Kremet risoni

Asparges, chèvre, ristede hasselnøtter og ramsløk
Creamy risoni with asparagus, chèvre, roasted hazelnuts and wild garlic

295
Allergenes: H, L, E, N

 

Helstekt rødspette
Kapers, sitron, noisette, dill og knust nypotet

Whole baked plaice with capers, lemon, noisette, dill and crushed fresh potatoes

425
Allergenes: F, M, H, SU

 

Pannestekt breiflabb

Syrlig smørsaus, sesongens bønner og nypoteter

Pan fried monkfish with lemon beurre blanc, seasonal beans and new potatoes

455
Allergenes: M, F, SU, E

 

Ferske reker med skall
Sitron, aioli, chimichurri og focaccia

Fresh shrimps to peel served with lemon, aioli, chimichurri and focaccia

495
Allergenes: S, E, H, SU

 

Grillet entrecôte

Tomat og estragon, bearnaise og pommes frites

Grilled entrecôte with tomato and estragon, bearnaise and French fries

525
Allergenes: E, M, SU, F, H

 

 

Desserter – Desserts

 

Son Spas utvalg av Petit fours
Son spa ́s choice of Petit fours

125
Allergenes: N, H, M, E

 

Brownie med hasselnøtt
Ananaskompott og tonkais

Chocolate and hazelnut brownie with pineaple compote and tonka ice cream

195
Allergenes: N, H, M, E, SU

 

Vaniljepannacotta
Bringebær og marengs

Vanilla panna cotta with raspberries and marengs

205
Allergenes: M, E

 

Jordbær
Bakt hvit sjokolade og vaniljeis

Strawberries with baked white chocolate and vanilla ice cream

215
Allergenes: M, E

 

Ost

Tre typer ost med trøffelhonning, blåbærmarmelade og kjeks

Three types of cheese with truffle honey, blueberry bayleaf marmalade and crakers

225
Allergenes: M, SU, H

Serveres hele dagen – Served the whole day

 

Avocadotoast
Kremost, sesam og koriander

Avocado toast with cream cheese, sesame and coriander

185
Allergenes: SE, H, M

 

Rekesmørbrød
Dillmajones, syltet løk, egg og sitron

Shrimp sandwich with dill mayonnaise, pickled onion, egg and lemon

265
Allergenes: S, E, SN, SU, H

 

Cæsarsalat

Kylling, bacon, romanosalat, parmesan og krutonger
Cæsar salad with chicken, bacon, romano, parmesan and croutons

295
Allergenes: E, M, H, SN, F, SU

 

Burger – oksehøyrygg eller vegetar
Cheddar, bacon, chipotlemajones og pommes frites

Burger with cheddar, bacon, chipotle mayonnaise and French fries – beef or vegetarian

305
Allergenes: H, E, M, SN

 

Kremet fiskesuppe

Dagens fangst av fisk og skalldyr, tomat, karri og lime
Creamed fish soup – catch of the day, tomatoes, curry and lime

335
Allergenes: F, MU, S, M, C, SU

 

Moules Frites

Hvitvin- og fløtesaus, pommes frites og aioli

Moules Frites with creamed white wine sauce, French fries and aioli

345
Allergenes: F, MU, M, SU, E, C, SN