Menu

Meny

Vår meny har stort fokus på råvarer med inspirasjon fra det klassiske kjøkkenet. Råvarene er de beste norske, supplert med europeiske spesialiteter som trøfler, oster og den spanske svartfotskinken. Menyen består av retter som kontinuerlig byttes ut i tråd med årstid og humør på kjøkkenet.

Menyen består av småretter. Vår anbefaling er tre eller flere retter per person.

Kjøkkensjefens utvalgte 5 retters meny

 

Kamskjell og fjellørret

Serveres med broccoli, agurk, rug og dillkrem

Blomkål & trøffel

Serveres med stekt kantarell, bacon, hollandaise og syltet småløk

Skrei & blåskjell

Serveres med broccolini, kål, eple og blåskjellskum

Lammekarré

Serveres med selleripuré, kål, beter og rosmarinsjy

Nøttebrownie og hvit sjokolademousse

Serveres med bringebær og sorbet

645,-

 

Tilvalg Ost

90,-

 

Vinpakke

525,-

 

Dessert

 

Nøttebrownie og hvit sjokolademousse

Serveres med bringebær og sorbet

140,-

Pasjonsfrukt terte

Serveres med vaniljeis og valnøtter

140,-

Søtt til kaffen

40,-

Matopplevelser

 

Spekefjøl med serranoskinke

Serveres med chorizo, breasaola og oliven

185,-

Blomkål & trøffel

Serveres med stekt kantarell, bacon, hollandaise og syltet småløk

185,-

Kamskjell og fjellørret

Serveres med broccoli, agurk, rug og dillkrem

195,-

Tartar på dåhjort

Serveres med steinsoppkrem, rødbeter, syltet sopp og pepperot

175,-

Skrei & blåskjell

Serveres med broccolini, kål, eple og blåskjellskum

185,-

Duo på and

Serveres med bryst og lår, appelsin-gulrotpuré, rotgrønnsaker,
pistasj og solbærsaus

185,-

Lammekarré

Serveres med selleripuré, kål, beter og rosmarinsjy

185,-

Grønnkål & Østerssopp

Serveres med løyrom, potetlefse, hasselnøtter og nyr

190,-

Oster fra inn- og utland

Serveres med syltet plomme, fikenkompott og nøtter

185,-

 

Vegetar & Veganmeny

 

Blomkålsuppe på kokosmelk tilsmakt trøffel med crudite og urteolje
185,-
Byggrynsrisotto med skogsopp, aspargesbønner, grønnkål og steinsoppskum
295,-
Exotisk fruktsalat med sorbet og hasselnøtt
135,-