Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Meny

COVID-19: Husk å BOOKE TID til alle måltider

ROOMSERVICE: Nyt et eller flere måltider på rommet. Alle våre suiter har fin spiseplass til 4 personer (roomservicetillegg: 150,-)

Vår meny har stort fokus på råvarer med inspirasjon fra det klassiske kjøkkenet. Råvarene er de beste norske, supplert med europeiske spesialiteter Menyen består av retter som kontinuerlig byttes ut i tråd med årstid og humør på kjøkkenet.

Forretter – Entrées

 

Rødbettartar

Parmesankrem, brunet sitronsmør, ristede solsikkekerner

Beetroot tartare with parmesan cream, browned lemon butter, roasted sunflower seeds

185
Allergenes: M, E

Pannestekt torskerygg

Syltet fennikel, agurk, misosaus, urter fra Son Spa
Pan fried cod lion, pickled fennel, cucumber, miso sauce, herbs from Son Spa

235
Allergenes: F,M

Ravioli med sjøkreps
Bisqueskum, urter fra Son Spa

Ravioli with langoustine, bisque foam and herbs from Son Spa

265
Allergenes: G, S, M, E

Sashimi av Havabbor

Lakserogn, gressløk, rød shiso, lime, rispuff og soya- og trøffelsaus

Seabass sashimi, salmon roe, chives, red shiso, lime zest, rice puff and soya truffle sauce

245
Allergenes: S, E, F, SU

 

Hovedretter – Main courses

Bakt gresskar

Misosaus, quinoa, tranebær, pecannøtter

Baked pumpkin with miso sauce, quinoa, cranberries, pecan nuts

295
Allergenes: N, M, G, S
Kremet hummersuppe

Ristet hummer, piggvar, bakt tomat, estragonkrem

Creamed lobster soup with roasted lobster, baked turbot, baked tomato, estragon cream

345
Allergenes: S, F, E, M
Lettrøkt kveite

Appelsin- og gulrotkrem, broccolini, bacon, brunet kaperssmør, saltbakt potet fra Fredskjær Gård
Lightly smoked halibut with orange-carrot cream, peas, broccolini, bacon, browned caper butter,

salt baked potatoes from Fredskjær Farm

375
Allergenes: F, M
Andebryst

Krydret rødkål, portvinssjy, rosenkål, Pommes Anna

Duck breast with spiced red cabbage, port wine sauce, brussel sprouts, Pommes Anna

365
Allergenes:M, SU
Okse indrefilet

Skorsonnerotpuré, haricot verts, potet- og skogsoppterte, rødvinsjus

Baked beef tenderloin with salsify purée, green beans, potato and mushroom tart, red wine jus

415
Allergenes: M, E, SU, G

 

Desserter – Desserts

Yoghurtpanacotta med marinerte multer
Yoghurt pannacotta with marinated cloudberries

195
Allergenes: M

Krydderkokte plommer med sitronkrem og Honeycomb
Plums cooked with Christmas spices, lemon cream and honeycomb

195
Allergenes: M, E

Mørk sjokoladeganache med hasselnøtt flarn, bringebærgelé og sorbet
Dark chocolate ganache with hazelnut flarn, raspberry gel and sorbet

205
Allergenes: M, N, E

Chèvre med bakt fiken og karamelliserte valnøtter
Chèvre with baked fig and caramelized walnuts

215
Allergenes: M, N, E, WA

 

Klassikere – Classics

Burger – biff eller vegetar

Cheddar, løkkompott, tomat, bacon, French fries, trøffelaioli

Burger with cheddar, onion compote, tomatoes, bacon, French fries, truffle aioli – beef or vegetarian

285
Allergener: M, G, E

Moules Frites

Kremet hvitvinssaus med French fries og aioli

Moules Frites with creamed white wine sauce, French fries and aioli

345
Allergener: E, MU, M

C – Selleri, Celery E – Egg, Egg F -Fisk, Fish N – Nøtter, Nuts
M – Melk,Milk MU – Bløtdyr, Molluscs O – Havre, Oat R – Rug, Rye
SU – Sulfitt, Sulfite WA – Valnøtt, Walnut G – Gluten S – Skalldyr, Shellfish