Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Meny

Husk å BOOKE TID til lunsj og middag

ROOMSERVICE: Nyt et eller flere måltider på rommet. Alle våre suiter har fin spiseplass til 4 personer (roomservicetillegg: 150,-)

Vår meny har stort fokus på råvarer med inspirasjon fra det klassiske kjøkkenet. Råvarene er de beste norske, supplert med europeiske spesialiteter Menyen består av retter som kontinuerlig byttes ut i tråd med årstid og humør på kjøkkenet.

Småretter og snacks – Light dishes and snacks

 

Marinerte oliven
Marinated olives
75

Allergenes: SU

 

Norske østers
Eddikperler

Norwegian oysters with vinegar pearls

75 per stykk

Allergenes: MU, SU

 

Blue corn tortilla
Rogn, gressløk og rømme

Blue corn tortilla with fish roe, chives and sour cream

115

Allergenes: M, F

 

Edamame
Soyabønner med havsalt og chili
Soya beans with sea salt and chili

95

Allergenes: SO

 

Kantarell- og Västerbottenostkroketter

Trøffelaioli

Chantarelle and Västerbotten cheese croquettes with truffle aioli

155

Allergenes: M, G, E, SN

 

Crispy scampi tempura salad

Scampi tempura med chili-honning-majones og grønn salat
Scampi tempura with chili-honey mayonnaise and fresh salad

195
Allergenes: G, S, E, SE

 

MAKIMONO ROLLS

 

LAKS MAKI / SALMON MAKI

Makimono med laksetartar, avokado, agurk og Gochujangsaus
Makimono with salmon tartar, avocado, cucumber and Gochujang sauce

FISK, EGG, SESAM, SOYA

185

 

CRISPY TUNA MAKI

Sprø ris med tunfisk tartar, chilimajones, vårløk og Kutchangsaus

Crispy sushi rice topped with tuna tartar, chili mayonnaise, spring onion and Kutchang sauce

EGG, SESAM, HVETE, SOYA, GLUTEN, FISK

195

 

TEMPURA MAKI

Makimono med scampi tempura, asparges, chilimajones og rogn
Makimono with scampi tempura, asparagus, spicy mayonnaise and red roe

SKALLDYR, EGG, HVETE, SESAM

195

 

FUTO MAKI

Laks, tunfisk, hamachi, kveite, scampi, avocado og vårløk
Salmon, tuna, hamachi, halibut, scampi, avocado and spring onion

FISK, SKALLDYR, SESAM

195

 

FLAMBERT KVEITE MAKI / TORCHED HALIBUT MAKI

Kveite, avocado, agurk, kremost og teriyakisaus
Halibut, avocado, cucumber, cream cheese and Teriyaki sauce

FISK, EGG, SOYA, HVETE, MELK

195

 

SON SPA ROLL

Uramaki snøkrabbe med mango, agurk, avokado, flambert kveite og misosaus
Uramaki snow crab with mango, cucumber, avocado, torched halibut and miso sauce

SKALLDYR, HVETE, FISK, MELK

215

 

SUSHI MIX

Laksesashimi med ponzusaus, vårløk og sesam / Tempura maki / Nigiri med tunfisk, hamachi, laks og kveite
Salmon sashimi with ponzu sauce, spring onion and sesame seeds / Tempura maki / Nigiri with tuna,

hamachi, salmon and halibut

GLUTEN, EGG, FISK, HVETE, SOYA, SESAM

325

 

Forretter – Entrées

 

Sashimi

Tunfisk, laks, hamachi, kveite med wasabi-ponzusaus
Tuna, salmon, Hamachi, halibut with wasabi ponzu sauce

185

Allergenes: SO, G, F

 

Sprøstekt jordskokk
Eple, løpstikke, pistasj og fritert rispapir

Crispy Jerusalem artichoke with apple, lovage, pistachio nuts and fried rice paper

195

Allergenes: N, SU

 

Steam bun

Ribbe, soyaglaze, kimchi, srirachamajones, syltet agurk og peanøtter
Steam bun with pork side, soy glaze, kimchi, sriracha mayonnaise and peanuts

215

Allergenes: F, SU, SE, G, SO, E, SN, S

 

Pannestekt kamskjell

Sultanas, kapers, beurre noisette og blomkålpuré

Pan fried scallops with sultanas, capers, beurre noisette and cauliflower purée

235

Allergenes: MU, M, G, SU

 

 

Hovedretter – Main courses

 

Sopprisotto

Sesongens sopp, parmesan, trøffel og syltet løk
Mushroom risotto with parmesan, truffle and pickled onion

255

Allergenes: M, SU, C

 

Andeconfit

Rødkål ras el hanout, sellerirotpuré og rødvinssaus

Duck confit with red cabbage ras el hanout, celery root purée and red wine sauce

335

Allergenes: C, SU, M

 

Sashimi

Tunfisk, laks, hamachi, kveite med wasabi-ponzusaus
Tuna, salmon, hamachi, halibut with wasabi ponzu sauce

365

Allergenes: SO, G, F

 

Pannestekt kveite

Ertepuré, kapers med tomatconcassé og beurre noisette

Panfryed halibut with petits pois purée, capers served with tomatoes and beurre noisette

425

Allergenes: F, SU, M

 

Grillet entrecôte

Lune tomater og løk, béarnaisesaus og pommes frites

Grilled entrecôte with tomatoes and onions, bearnaise sauce and French fries

495

Allergenes: E, G, SU, F, M

 

Desserter – Desserts

 

Son Spas utvalg av Petits fours
Son Spa ́s choice of Petits fours

125

Allergenes: N, G, M, E

 

Bringebærmousse
På pepperkakebunn
Raspberry mousse with gingerbread base

165

Allergenes: G, M, E

 

Mørk sjokoladekake
Tindvedsorbet og karamell

Dark chocolate cake with sea buckthorn sorbet and caramel

175

Allergenes: N, G, M, E

 

Panna cotta

Tilsmakt med chai med safranskum og ristet pistasj
Chai flavored panna cotta with saffron foam and roasted pistachio

195

Allergenes: M, E, N, NU

 

Ost

Tre typer ost med trøffelhonning, blåbærmarmelade og kjeks

Three types of cheese with truffle honey, blueberry bayleaf marmalade and crackers

225

Allergenes: M, SU, G

 

Serveres hele dagen – Served all day

 

Avocadotoast
Kremost, sesam og koriander

Avocado toast with cream cheese, sesame and coriander

185

Allergenes: SE, G, M

 

Rekesmørbrød
Dillmajones, syltet løk, egg og sitron

Shrimp sandwich with dill mayonnaise, pickled onion, egg and lemon

225

Allergenes: S, E, SN, SU, G

 

Cæsarsalat

Kylling, bacon, romanosalat, parmesan og krutonger
Caesar salad with chicken, bacon, romano, parmesan and croutons

295

Allergenes: E, M, G, SN, F, SU

 

Burger – oksehøyrygg eller vegetar
Cheddar, bacon, chipotlemajones og pommes frites

Burger with cheddar, bacon, chipotle mayonnaise and French fries – beef or vegetarian

285

Allergenes: G, E, M, SN

Kremet fiskesuppe

Dagens fangst av fisk og skalldyr i kremet hvitvinsaus
Creamy fish soup – catch of the day in creamy white wine sauce

335

Allergenes: F, MU, S, M, C, SU

 

Moules Frites

Rød karri og kokosmelk, pommes frites og aioli
Moules Frites with red curry and coconut milk, French fries and aioli

295

Allergenes: F, MU, M, SU, E, C, SN