Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Spa & Trening

COVID-19: Tid må bookes for 1. etg spa – linken til dette får du ved bestilling. Det er 1×90 minutters tid per person i spa – ønsker du å bruke spaet mer så hør gjerne med resepsjonen samme dag om det er ledig kapasitet. Treningsavdelingen er stengt for boende utenfor Vestby kommune.

Grunnet nye restriksjoner i spa som følge av covid-19 har vi dessverre måtte stenge for dagspa pakker. Tilgang til spaområdet er kun for boende gjester. Det vil være mulig å booke tid til en avslappende behandling og en nyte en god lunsj selv om du ikke bor på hotellet. Treningsavdelingen og garderober er stengt så det vil  dessverre ikke være mulig å benytte fitnessavdelingen for gjester.

 

Vårt mål er at du skal slappe av og få ny energi i vår spaavdeling på over 2000 kvadratmeter. I 1. etasje finner du et stort basseng, badstue, kalde og varme kilder samt et utendørs boblebasseng. I 2. etasje finner du vårt VIP-spa, Son Magic Circle, der du kan benytte deg av vår spesielle sparunde med Thalion-produkter. Over alt er den fantastiske utsikten en del av spaopplevelsen. Nyt en spaopplevelse i vakre og sjønære omgivelser kun kort tid fra Oslo. NB! 1. etasje har 16 årsgrense og Magic Circle har 18 årsgrense og må betales og bookes i forkant. Tekstilpåbud i hele spaområdet.

2000 m2 i to etasjer • Stort basseng  • Badstue • Kalde og varme kilder • Utendørs boblebasseng • VIP-spa

Har du ligget i utejacuzzien på Son Spa, glemmer du det ikke. Stemningen og utsikten til fjorden er helt unik. Du kan svømme inne i bassenget samtidig som du får med deg det rolige båtlivet utenfor. Vi er kjent for å være et av Norges beste spahotell med en toetasjes stor spaavdeling og dyktige terapeuter.

Timeplan

På Son Spa trener vi! Med over 30 timer hver uke kan du trene alt fra Tai Chi og Pilates til Spinning og AquaGym. Velkommen på trening!

Les mer
Son Magic Circle

Son Magic Circle

Fra 495 kr/person inkl. spakit

En herlig badsturunde som du kan nyte alene eller sammen med venner og kolleger i vårt VIP-spa.

Les mer om Magic Circle
Nyt sjøen hele året med badstueflåte

Nyt sjøen hele året med badstueflåte

Fra 990,-

Nyt livet i Oslofjordens råeste badstueflåte - HOT ZOEN. Unikt beliggende ytterst på gjestebryggen med utsikt over innseilingen til Son.

Bestill badstueflåte