Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Spa & Trening

Slapp av og få ny energi i vår spaavdeling på over 2000 kvadratmeter. I 1. etasje finner du et stort basseng, badstue, kalde og varme kilder, et utendørs boblebasseng og utedusj samt utgang til et forfriskende sjøbad på bryggen. I 2. etasje finner du vårt VIP-spa Circle of Senses som er et sanserituale på 75 minutter der en spavert veileder dere. På vår brygge har vi også to eksklusive badstueflåter og badestamper man kan leie. Nyt en spaopplevelse i vakre og sjønære omgivelser kun kort tid fra Oslo. NB! 1. etasje har 16 årsgrense og Circle of Senses har 18 årsgrense. 1. etg spa er inkludert i oppholdet. Tekstilpåbud i hele spaområdet.

Tid må bookes for inngang til spa – linken til dette får du ved bestilling. Det er en spatid på ankomstdag og en på avreisedag. Ønsker du å bruke spaet mer så hør gjerne med resepsjonen samme dag om det er ledig kapasitet. 

 

2000 m2 i to etasjer • Stort basseng  • Badstuer • Kalde og varme kilder • Utendørs boblebasseng • Circle of Senses

DAGSPA - Nyt hele spaavdelingen!

Mandag til torsdag kan du nyte vårt spa som daggjest. Velg mellom flere ulike pakker med behandling, et måltid eller vår populære badstueflåte.

Bestill dagspa

Circle of Senses

CIRCLE OF SENSES - et sanserituale på 75 minutter som gir deg ro og velvære. Kampanjepris 595,- pp.

Les mer

Son Spa - Swimwear Collection

Nyt oppholdet på Son Spa i vår nye badetøykolleksjon.

Les mer

Behandlinger

Få maksimal avslapning ut av oppholdet med en spabehandling. Vi har et bredt utvalg og ønsker du den ultimate opplevelsen så bestill vår spasuite!
Les mer

Badestamp på Brygga

SON SPA SIGNATUR: Med en helt unik plassering ytterst på brygga så bader du nærmest vannkanten i våre vedfyrte badestamper.

Bestill nå

Badstuflåten HotZoen

SON SPA SIGNATUR: Nyt livet i Oslofjordens råeste badstueflåte - HOT ZOEN. Unikt beliggende ytterst på gjestebryggen med utsikt over innseilingen til Son.

Bestill nå

Timeplan

På Son Spa trener vi! Med over 30 timer hver uke kan du trene alt fra Tai Chi og Pilates til Spinning. Velkommen på trening!
Les mer