Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Spa & Trening

Tid må bookes for inngang til spa – linken til dette får du ved bestilling. Det er 2×90 minutters tid per person i spa en på ankomstdag og en på avreisedag – ønsker du å bruke spaet mer så hør gjerne med resepsjonen samme dag om det er ledig kapasitet. 

 

Vårt mål er at du skal slappe av og få ny energi i vår spaavdeling på over 2000 kvadratmeter. I 1. etasje finner du et stort basseng, badstue, kalde og varme kilder samt et utendørs boblebasseng. I 2. etasje finner du vårt VIP-spa, Son Magic Circle, der du kan benytte deg av vår spesielle sparunde med Thalion-produkter. Over alt er den fantastiske utsikten en del av spaopplevelsen. Nyt en spaopplevelse i vakre og sjønære omgivelser kun kort tid fra Oslo. NB! 1. etasje har 16 årsgrense og Magic Circle har 18 årsgrense og må betales og bookes i forkant. Tekstilpåbud i hele spaområdet.

2000 m2 i to etasjer • Stort basseng  • Badstue • Kalde og varme kilder • Utendørs boblebasseng • VIP-spa

DAGSPA - Nyt hele spaavdelingen!

Mandag til torsdag kan du nyte vårt spa som daggjest. Velg mellom flere ulike pakker med behandling, et måltid eller vår populære badstueflåte.

Bestill dagspa

Behandlinger

Få maksimal avslapning ut av oppholdet med en spabehandling.

Les mer
Trening

Timeplan

På Son Spa trener vi! Med over 30 timer hver uke kan du trene alt fra Tai Chi og Pilates til Spinning og AquaGym. Velkommen på trening!

Les mer

Son Magic Circle

En herlig badsturunde som du kan nyte alene eller sammen med venner og kolleger i vårt VIP-spa.

Les mer om Magic Circle

Nyt sjøen hele året med badstueflåte

Fra 95,-

Nyt livet i Oslofjordens råeste badstueflåte - HOT ZOEN. Unikt beliggende ytterst på gjestebryggen med utsikt over innseilingen til Son.

Bestill nå