Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Tilbud & Pakker - Hotell & Spa

Romantisk weekend eller spahelg med venninnene dine? Ta en titt på våre ulike pakker og tilbud. Her kan du skreddersy pakker for deg og ditt behov. Enten du ønsker å komme som privat gjest eller i jobbsammenheng.

  • Alle
  • Dagspa
  • Konferanse
  • Par
  • Tema & Sesong
  • Venner
SPA, RIB og Dinner in the Sky

SPA, RIB og Dinner in the Sky

Sommerens høydepunkt! Kombiner spa med en forfriskende RIB-tur og en luftig matopplevelse med Dinner in the Sky på Oscarsborg. Les mer »

Bestill nå
Hverdagspause

Hverdagspause

995 kr/person

Når dagene er litt annerledes, og man tilbringer mye tid enten på hjemmekontor, har en krevende jobbhverdag eller man har mye tid til overs - ja da er det viktigere enn noensinne å unne seg velvære og avslapning. I pakken hverdagspause kan du nyte hele vår spaavdeling, en deilig lunsj og dusj og avslapning på dit eget dagrom. Les mer »

Bestill nå
Workcation

Workcation

fra 2995 kr.

Business + Pleasure=Bleasure, Work + Vacation=Workcation. Kjært barn har mange navn, men hvorfor ikke benytte tiden vi er inne i til å kombinere en herlig spaopplvelse med en forandring fra hjemmekontoret Les mer »

Bestill Workcation
Hvilepuls Kveld

Hvilepuls Kveld

2195 kr/person

Alle fortjener en spakveld med ekstra påfyll i hverdagen - og å bli skjemmet bort. Derfor har vi laget en perfekt spapakke uten overnatting for deg som ønsker å gi deg selv en sårt tiltrengt pause. Eller kanskje du skal spandere pakken på noen du vet at trenger det litt ekstra? Les mer »

Bestill nå
Hvilepuls Dag

Hvilepuls Dag

1895 kr/person

Når hverdagen tar på, er det viktig å unne seg dag der man henter tilbake hvilepulsen. Derfor har vi laget et perfekt tilbud til deg som ønsker å gi deg selv en sårt tiltrengt pause eller kanskje du skal spandere pakken på noen du vet trenger det litt ekstra? Les mer »

Bestill nå
Bo 3 netter og betal for 2

Bo 3 netter og betal for 2

Finn tilbake til hvilepulsen med et opphold over 3 dager og betal for 2. Les mer »

Bestill Bo 3 netter betal for 2
EnergyBoost

EnergyBoost

fra 4280 kr/person

15.-17. oktober 2021: Har du lyst til å lære å danse, komme i gang med trening eller bare har lyst på en helg for å hente inspirasjon og utfordre komfortsonen - er dette helgen for deg. Les mer »

Bestill EnergyBoost weekend
Skal vi danse helg 2022

Skal vi danse helg 2022

12.-13. mars 2022: Bli med på dansehelg med Glenn Jørgen og Marianne Sandaker fra «Skal vi danse». Les mer »

Bestill nå
Leilighet på brygga i Son i sommer

Leilighet på brygga i Son i sommer

fra 3625 kr/person

Bo på brygga i Son en sørlandsidyll bare 40 minutter fra Oslo. Nyt en uke eller flere i egen leilighet på bryggekanten. Les mer »

Bestill sommerferie
Yoga og Poesihelg med Signe Schineller og Trygve Skaug (ny dato kommer)

Yoga og Poesihelg med Signe Schineller og Trygve Skaug (ny dato kommer)

fra 3995 kr/person

23.-24. jan 2020: Få god hjelp til å skrive med tips og triks av poet og artist Trygve Skaug. En unik kombinasjon der Signe Schineller gir deg ro og balanse til å skrive med yogastillinger, pusteteknikker og avspenning. Les mer »

Bestill nå
Konferanse i vannkanten

Konferanse i vannkanten

fra 2095 kr/person

Skap begeistring på jobben med konferanse i vannkanten, senkede skuldre og praktfull utsikt over sjøen. Les mer »

Bestill nå
Spaweekend

Spaweekend

fra 3435 kr/person

Savner du tid med kjæresten din eller din beste venn, er dette tilbudet for deg. Bruk god tid på Son Spa. Gå en tur langs stranden, drikk en kopp god kaffe på uteserveringen, dingle med bena på brygga – eller sett dere i boblebadet ute og nyt solnedgangen og utsikten over fjorden. Les mer »

Bestill Spaweekend
Vennespa

Vennespa

fra 985 kr/person

Venninne-spa er for deg som vil dele suite, balkong og utsikt med dine aller beste venninner og oppleve vårt nydelige spa i vannkanten. Les mer »

Bestill Venninne-spa
Tid for hverandre

Tid for hverandre

fra 1350 kr/person

Behov for en kjærestehelg? Mer energi? Avslapning? På Son Spa har du alle muligheter for å koble helt av, senke skuldrene og lade batteriene, og møte hverdagen igjen med ny giv og et smil. Les mer »

Bestill Tid for Hverandre
Et døgn luksus

Et døgn luksus

fra 1765 kr/person

Alt du drømmer om: Tid, ro, utsikt over sjøen, deilig søvn, vakkert interiør og nydelig mat. Ta deg en pause fra en hektisk hverdag og unn deg selv et døgn med luksus og velvære på Son Spa. Les mer »

Bestill Et døgn luksus
Tid for Spa

Tid for Spa

fra 2515 kr/person

Ta dere tid til å nyte alt en spaoopplevelse kan by på. Dette pakketilbudet legger forholdene til rette for å nyte suiten og glede seg til en avslappende spabehandling. Les mer »

Bestill Tid for Spa
Sakte søndag

Sakte søndag

fra 1125 kr/person

Hent ny energi før uken setter inn med et spaopphold fra søndag til mandag. Les mer »

Bestill Sakte Søndag
Fredagsluksus

Fredagsluksus

fra 1520 kr/person

Tyvstart helgen med spa! Nyt et glass musserende og en 5-retters middag. 1. etasje spa er åpent helt til 23.00! Les mer »

Bestill Fredagsluksus
Son Platinum

Son Platinum

fra 3840 kr/person

For deg som ønsker å nyte det aller beste Son Spa kan tilby! Frontsuite med fantastisk utsikt. Matopplevelser og deilige spabehandlinger. Les mer »

Bestill Son Platinum