Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

EnergyBoost

fra 4990,- kr/person

4.-6. november 2022: Denne helgen passer for absolutt alle! Enten du har lyst til å lære å danse, komme i gang med trening eller bare har lyst på en helg for å hente inspirasjon og utfordre komfortsonen, er dette for deg! Du kan prøve deg frem innenfor trygge og positive rammer, veiledet av dyktige instruktører. Opplegget tilpasses nivået, og alle vil føle både utfordring og mestring ut fra sitt utgangspunkt. Du deltar på så mange klasser du vil i løpet av helgen. Vi lover deg en leken, energisk, utfordrende og kunnskapsrik helg!

 

INKLUDERER:

Overnatting 2 netter
Frokost lørdag og søndag
Dagens lunsj lørdag
Dagens middag fredag (2-retter hovedrett og dessert) og lørdag (3-retter)
Treningstimer
Inngang til spaavdelingen 1. etasje
Utlån av badekåpe og tøfler
Frukt/lett servering lørdag og søndag

 

PROGRAM
Fredag:
17:00 Velkomst
17:30-18:15 Zumba®️
18:15-19:00 SOMA SLOW®️
20:00 Middag

Lørdag:
07:00-09:30 Frokost
09:30-10:15 SOMA MOVE®️
10:30-11:00 SAMBA
11:00-11:45 Zumba®️
12:00-13.30: Lunsj
Egentid og spa
15:00 Frukt og drikke lobby
16:30-17:45 DANCEPARTY med tema: Melodi Grand Prix!
18:00-19:00 Yummie Yinyoga
20:00 Middag

Søndag:
07:00-09:00 Frokost
09:00-10:00 Yin Yang Morning
10:15-11:00 Salsa Ladies Styling
11:00-11:45 AfHo®️ – Afro House Party!
12:00 Frukt og isvann i lobbyen

 

Beskrivelse av timene:
Zumba®
Dette er et av verdens største og mest vellykkede fitness-konsepter. Zumba® er en enkel og morsom danse-fitness-time, først og fremst inspirert av latinamerikanske rytmer, men inkluderer i dag en rekke ulike rytmer og musikksjangre fra hele verden. Zumba® passer for absolutt alle! Fokus er treningseffekt og mestring ved å veksle mellom raske og roligere rytmer med enkel koreografi. Ha det gøy, glem at du trener, «Join the Party!»

Salsa Ladies Styling

Salsa Ladies Styling er en time der du lærer de grunnleggende trinnene i salsa og hvordan du beveger kroppen i takt med musikken. Du trenger absolutt ingen forkunnskaper innen verken dans eller salsa spesielt. I løpet av timen prøver vi å finne frem til de mest feminine sidene av oss selv og fokuserer på riktig holdning, hoftebevegelser og armbruk. Timen øker kroppsbeherskelsen og koordinasjonen. I Salsa Ladies Styling danser man uten partner, og timen passer for alle.

SAMBA
Dette er en inspirerende og enkel dansetime hvor du blir bedre kjent med danseformen Samba. Du lærer først enkle grunntrinn og bevegelser, og deretter settes trinnene sammen til en liten koreografi. Slipp deg løs og la kroppen følge rytmen! Ha det gøy og opplev stemningen fra Brasiliansk Karneval!

AfHo®️ – Afro House Party!

AfHo® er en energisk og leken dansetime inspirert av afro og house. AfHo® er en dansetime med fokus på driv, energi og følelse. Målet er å gi slipp og føle musikken, fremfor avanserte trinn. Store og dynamiske afro-bevegelser åpner opp og frigjør, og house-steg stimulerer koordinasjon, motorikk og lekenhet. AfHo® – afro house dance party that rock your body and soul!

SOMA MOVE®
SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy, og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går du gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform – bli med på SOMA MOVE®!

SOMA SLOW®
SOMA SLOW® består av rolige og flytende bevegelser, alltid stående, og varmer opp kroppen fra innsiden og ut. Timen gir deg følelsen av å være sterk, men samtidig kunne bevege kroppen mykt med grace og letthet. Vi beveger oss på matta barbeint og jobber med å skape lange, sterke og vakre bevegelser.

Yin Yang Morning
Yin Yang Morning gir deg en deilig start på dagen og kombinerer både yin yoga og den fysiske, varme yogaen – yang. I løpet av denne timen beveger du deg fra rolige, myke og passive posisjoner, til mer dynamiske og aktive øvelser for å vekke kroppen på en skånsom måte og skape energi du kan ta med ut i resten av dagen! Myk og varm morgenyoga som får frem godfølelsen!

Yummie Yinyoga
Dette er en rolig og myk yogatime med fokus på pust, tilstedeværelse og passive stillinger, som holdes over lengre tid for å løse opp i muskulære spenninger i kroppen. Yinyoga gir økt strøm av energi i kroppen ved å fokusere på dypere vev, som bindevev og fascia. En deilig, «yummie» time for kropp og hode, som passer for alle.