Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

EnergyBoost

fra 5395,- kr/person

1.-3. mars 2024: Denne helgen passer for absolutt alle! Enten du har lyst til å lære å danse, komme i gang med trening eller bare har lyst på en helg for å hente inspirasjon og utfordre komfortsonen, er dette for deg! Du kan prøve deg frem innenfor trygge og positive rammer, veiledet av dyktige instruktører. Opplegget tilpasses nivået, og alle vil føle både utfordring og mestring ut fra sitt utgangspunkt. Du deltar på så mange klasser du vil i løpet av helgen. Vi lover deg en leken, energisk, utfordrende og kunnskapsrik helg!

 

OM INSTRUKTØRENE:

Eva Katrine:
Eva Katrine Thomsen er utdannet fra Norges idrettshøgskole med en master i idrettspsykologi og coaching. I tillegg har hun en PT-utdannelse fra NIH og er utdannet yogalærer gjennom Global Yoga (250h). Eva Katrine har over 15 års erfaring fra treningsbransjen som gruppeinstruktør, presentatør, foreleser og veileder. Hun er daglig leder i inspartum akademi, i tillegg til at hun daglig underviser gruppetimer, arrangerer treningsreiser i samarbeid med Ving Norge AS og jobber som norsk agent for treningskonseptet SOMA MOVE®. Hun står også bak podcasten Sporty Business. Gruppetrening er Eva Katrines «hjertebarn» og store lidenskap!

Alexandra: 
Alexandra Kakurina Sandaker jobber til daglig som Toppidrett- og utdanningsansvarlig i Norges Danseforbund, i tillegg til å undervise gruppetimer og trene utøvere innen sportsdans. Alexandra har vært profesjonell sportsdanser på elitenivå og kan vise til flere NM-gull. I dag er hun trener, kursholder og internasjonal dommer. Alexandra er blant annet utdannet personlig trener og treningsveileder ved NIH. Hun er tidligere kjent som koreograf og dommer i TV2s «Skal vi danse?». Alexandra har en unik forståelse for musikk, trinn og koreografi, og hennes gruppetimer kjennetegnes av kreativitet, meget gjennomtenkt musikk, flyt og deilige rytmer!

 

PAKKE MED OVERNATTING INKLUDERER:

Overnatting 2 netter
Frokost lørdag og søndag
Dagens lunsj lørdag
Dagens middag fredag (2-retter hovedrett og dessert) og lørdag (3-retter)
Treningstimer
Inngang til spaavdelingen 1. etasje
Utlån av badekåpe og tøfler
Frukt/lett servering lørdag og søndag

Sen utsjekk 1300

 

PAKKE UTEN OVERNATTING (2.595,- pp.):

Dagens lunsj lørdag
Treningstimer
Inngang til spaavdelingen 1. etasje
Utlån av badekåpe og tøfler
Frukt/lett servering lørdag og søndag

 

Book dagpakke Energyboost

 

PROGRAM

Fredag:
17:00 Velkomst
17:30-18:15 Welcome Dance Party!
18:15-19:00 SOMA MOVE ® + SOMA MIND™
20:00 Middag

Lørdag:
07:00-09:30 Frokost
09:30-10:15 SOMA MOVE ® STRENGTH
10:30-11:00 Flamenco
11:00-11:45 Latin MOVES
12:00-13.30: Lunsj

Egentid og spa
15:00 Frukt og drikke
16:30-17:45 DANCEPARTY med tema: Hollywood vs. Bollywood!
18:00-19:00 Yin Yoga – Sweet Surrender
20:00 Middag

Søndag:
07:00-09:00 Frokost
09:00-10:00 Rise & Shine Yoga
10:15-11:00 Salsa Ladies Styling
11:00-11:45 ZUMBA ®
12:00 Frukt og isvann i lobbyen

 

Timebeskrivelser:

Welcome Dance Party!
Vi arrangerer ENERGYBOOST på Son Spa for femte året på rad og det vil vi feire med å åpne helgen med en skikkelig dansefest! «Welcome Dance Party» er et fyrverkeri av en dansetime! Lev deg inn i en rekke ulike dansestiler og slå deg løs. Fengende musikk og enkle trinn. Timen er bygget opp med enkle trinnkombinasjoner «sang for sang», og dansestilene kan variere i alt fra pop, jazz, jive og hiphop, til musikal, afro, burlesque, og mye, mye mer. En dansetime som passer for absolutt alle!

Zumba®
Dette er et av verdens største og mest vellykkede fitness-konsepter. Zumba® er en enkel og morsom danse-fitness-time, først og fremst inspirert av latinamerikanske rytmer, men inkluderer i dag en rekke ulike rytmer og musikksjangre fra hele verden. Zumba® passer for absolutt alle! Fokus er treningseffekt og mestring ved å veksle mellom raske og roligere rytmer med enkel koreografi. Ha det gøy, glem at du trener, «Join the Party!»

Salsa Ladies Styling
Salsa Ladies Styling er en time der du lærer de grunnleggende trinnene i salsa og hvordan du beveger kroppen i takt med musikken. Du trenger absolutt ingen forkunnskaper innen verken dans eller salsa spesielt. I løpet av timen prøver vi å finne frem til de mest feminine sidene av oss selv og fokuserer på riktig holdning, hoftebevegelser og armbruk. Timen øker kroppsbeherskelsen og koordinasjonen. I Salsa Ladies Styling danser man uten partner, og timen passer for alle.

Latin MOVES
Latin MOVES er en inspirerende og enkel dansetime hvor du blir bedre kjent med latinamerikanske rytmer, som salsa, bachata, rumba, cha cha cha og samba. I Latin MOVES lærer du først enkle grunntrinn og bevegelser i de ulike latinamerikanske dansene, og deretter settes trinnene sammen til en liten koreografi. Timen passer for deg som har lyst å lære forskjellen på de ulike danserytmene, og er perfekt for å forbedre koordinasjon og bevegelighet i kroppen. Utvikle din personlig stil og bli tryggere på dansegulvet. Latin MOVES kombinerer grunntrinn, teknikk og kreativ koreografi. Slipp deg løs og la kroppen følge rytmen!

Flamenco
Flamenco er en morsom dance-fitness time, inspirert av spanske flamenco-rytmer. I løpet av timen lærer du en enkel koreografi, som utfordrer koordinasjon, holdning, balanse og musikalitet. En lærerik og inspirerende dansetime!

DANCE PARTY: Hollywood vs. Bollywood!
Dette er selve høydepunktet i løpet av helgen og er en 75 min dansetime der vi jobber «sang-for- sang». Årets tema er «Hollywood vs. Bollywood», så Vestens «film-mekka» møter Østens «filmmekka» og vi danser oss gjennom de mest kjente sangene fra klassiske Hollywood-filmer, til leknerytmer fra Bollywood. Vi oppfordrer alle til å kle seg ut eller å ta på litt ekstra glitter og stas.

SOMA MOVE®
SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy, og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går dugjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform – bli med på SOMA MOVE®!

SOMA MIND™
SOMA MIND™ er en funksjonell praksis hvor vi søker stillhet og fokus gjennom utvalgte bevegelsessekvenser som roer kropp og hode. Vi jobber oss gjennom nøye utvalgte
bevegelighetsøvelser på hele kroppen og skaper en god atmosfære for å stresse ned og la tankene hvile. Teknikkene er enkle og komfortable og timen passer for alle. Etter en endt SOMA MIND™ time vil du mest sannsynlig oppleve et økt fokus og et åpent sinn.

SOMA MOVE® STRENGTH
SOMA MOVE® STRENGTH er styrketrening helt uten utstyr – du jobber kun med kroppen som eneste verktøy. Det er en helthetlig treningsform som styrker hele kroppen i tillegg til kjernemuskulaturen, og gir en god boost av styrke, kraft og energi.

Rise & Shine Yoga
«Rise & ShineYoga» er en deilig og myk vinyasa flow som vekker kroppen og gir deg den beste starten på dagen! Fokus er naturlig flyt gjennom hele timen, der pust og bevegelse synkroniseres. En langsom og varm morgenyoga som får frem godfølelsen!

Yinyoga – sweet surrender
«Sweet Surrender» er en deilig og rolig yinpraksis som passer perfekt når du trenger å «lade batteriene» og gi deg selv en pause i hverdagen. Gi slipp på stress og spenninger, og ro ned gjennom restorative og passive posisjoner. Kle på deg ekstra godt og ha puter og tepper tilgjengelig. Nyt!