Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

EnergyBoost

fra 4280 kr/person

15.-17. oktober 2021: Denne helgen passer for absolutt alle! Enten du har lyst til å lære å danse, komme i gang med trening eller bare har lyst på en helg for å hente inspirasjon og utfordre komfortsonen, er dette for deg! Du kan prøve deg frem innenfor trygge og positive rammer, veiledet av dyktige instruktører. Opplegget tilpasses nivået, og alle vil føle både utfordring og mestring ut fra sitt utgangspunkt. Du deltar på så mange klasser du vil i løpet av helgen. Vi lover deg en leken, energisk, utfordrende og kunnskapsrik helg!

 

INKLUDERER:

Overnatting 2 netter
Frokost lørdag og søndag
Dagens lunsj lørdag
Dagens middag fredag (2-retter) og lørdag (3-retter)
Treningstimer
Inngang til spaavdelingen 1. etasje
Badekåpe og tøfler
Frukt/lett servering lørdag og søndag

 

PROGRAM

Fredag:

17:00 Velkomst

17:30-18:15 Salsa Ladies Styling

18:15-19:00 SOMA SLOW®️

20:00 Middag

Lørdag:

07:00-09:30 Frokost

09:45-10.30 SOMA MOVE®️

10:45-11:15 Feelgood Rumba

11:15-12:00 Zumba®️

12:00-13.30: Lunsj

Egentid og spa

15:00 Frukt og drikke lobby

16:30-17:45 DANCEPARTY med tema: World Rhythms!

18:00-19:00 Yummie Yin Yoga

20:00 Middag

Søndag:

07:00-11:00 Frokost

09:00-10:00 Yin Yang Morning

10:15-11:00 Tango Fusion

11:00-11:45 Zumba®️

12:00 Frukt og isvann i Lobbyen

 

OM INSTRUKTØRENE

Alexandra Kakurina

Alexandra er utdannet dansetrener, dommer og kursleder samt Personlig Trener og Treningsveileder ved Norges Idrettshøyskole.  Hun har jobbet som danseinstruktør i 22 år og underviser i dag i en rekke danseklubber i Norge og Russland, hvor hun holder kurs for både voksne og barn. Til daglig jobber Alexandra som Toppidrett- og Utdanningsansvarlig i Norges Danseforbund. Hun har tidligere konkurrert for det norske landslaget og har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale konkurranser. Alexandra er også kjent for sin deltakelse i TV2’s suksess «Skal Vi Danse?» som profesjonell danser, koreograf og dommer.

Alexandra får alle til å smile på dansegulvet!

 

Instagram: @alexandrakakurina

 

Eva Katrine Thomsen

Eva Katrine er utdannet ved Norges Idrettshøgskole og har en master i idrettsvitenskap ved seksjon for coaching og psykologi. Hun er også utdannet personlig trener fra NIH, yogainstruktør gjennom Global Yoga og har over 10 års erfaring fra treningsbransjen. Hun er daglig leder i «inspartum Akademi» som utdanner gruppeinstruktører og brenner for å dele av sin lidenskap for trening og bevegelse. Eva Katrines genuine engasjement og pedagogiske tilnærming får alle til å føle mestring, og timene hennes kjennetegnes av rå energi, høy treningseffekt og smittende treningsglede!

Instagram: @evakatrineth @inspartum.no

 

 

Beskrivelse av timene:

Zumba®
Dette er et av verdens største og mest vellykkede fitness-konsepter. Zumba® er en enkel og morsom danse-fitness-time, først og fremst inspirert av latinamerikanske rytmer, men inkluderer i dag en rekke ulike rytmer og musikksjangre fra hele verden. Zumba® passer for absolutt alle! Fokus er treningseffekt og mestring ved å veksle mellom raske og roligere rytmer med enkel koreografi. Ha det gøy, glem at du trener, «Join the Party!»

Salsa Ladies Styling
Salsa Ladies Styling er en time der du lærer de grunnleggende trinnene i salsa og hvordan du beveger kroppen i takt med musikken. Du trenger absolutt ingen forkunnskaper innen verken dans eller salsa spesielt. I løpet av timen prøver vi å finne frem til de mest feminine sidene av oss selv og fokuserer på riktig holdning, hoftebevegelser og armbruk. Timen øker kroppsbeherskelsen og koordinasjonen. I Salsa Ladies Styling danser man uten partner, og timen passer for alle.

Feelgood Rumba
Feelgood Rumba er en inspirerende og enkel dansetime hvor du blir bedre kjent med danseformen Rumba. Du lærer først enkle grunntrinn og bevegelser, og deretter settes trinnene sammen til en liten koreografi. Slipp deg løs og la kroppen følge rytmen! Ha det gøy og «FEEL GOOD!»

Tango Fusion
Tango Fusion er en morsom dance-fitness time, inspirert av argentinsk tango. I løpet av timen lærer du en enkel koreografi, som utfordrer holdning, koordinasjon, balanse og musikalitet. En lærerik og inspirerende dansetime!

 

SOMA MOVE®
SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy, og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går du gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform – bli med på SOMA MOVE®!

SOMA SLOW®
SOMA SLOW® består av rolige og flytende bevegelser, alltid stående, og varmer opp kroppen fra innsiden og ut. Timen gir deg følelsen av å være sterk, men samtidig kunne bevege kroppen mykt med «grace» og letthet. Vi beveger oss på matta barbeint og jobber med å skape lange, sterke og vakre bevegelser.

Yin Yang Morning

«Yin Yang Morning» gir deg en deilig start på dagen og kombinerer både yin yoga og den fysiske, varme yogaen – yang. I løpet av denne timen beveger du deg fra rolige, myke og passive posisjoner, til mer dynamiske og aktive øvelser for å vekke kroppen på en skånsom måte og skape energi du kan ta med ut i resten av dagen! Myk og varm morgenyoga som får frem godfølelsen!

Yummie Yin Yoga

Dette er en rolig og myk yogatime med fokus på pust, tilstedeværelse og passive stillinger, som holdes over lengre tid for å løse opp i muskulære spenninger i kroppen. Yin Yoga gir økt strøm av energi i kroppen ved å fokusere på dypere vev, som bindevev og fascia. En deilig, «yummie» time for kropp og hode, som passer for alle.

 

 

Energyboost er dessverre fulltegnet.