Menu
kr0.00

EnergyBoost

fra 4180 kr/person

16.-18. oktober 2020: Denne helgen passer for absolutt alle! Enten du har lyst til å lære å danse, komme i gang med trening eller bare har lyst på en helg for å hente inspirasjon og utfordre komfortsonen, er dette for deg! Du kan prøve deg frem innenfor trygge og positive rammer, veiledet av dyktige instruktører. Opplegget tilpasses nivået, og alle vil føle både utfordring og mestring ut fra sitt utgangspunkt. Du deltar på så mange klasser du vil i løpet av helgen. Vi lover deg en leken, energisk, utfordrende og kunnskapsrik helg!


PROGRAM

Fredag:
17:30 Velkomst
17:45-18:30 Salsa Ladies Styling
18:30-19:30 Feelgood Yoga
20:15 Middag

Lørdag:

07:00-10.30 Frokost
09:45-10.30 Soma Move
10:45-11:15 Feelgood Bachata
11:15-12:00 Zumba
12:00-13.30: Lunsj
Egentid og spa
15:00 Frukt og drikke lobby
16:30-17:45 DANCEPARTY med tema: Ikoniske Danser!
18:00-19:00 Yummie Yin Yoga
20:00 Middag

Søndag:
07:00-11:00 Frokost
09:00-10:00 Morning Flow
10:15-11:00 Tango Fusion
11:00-11:45 Zumba
12:00 Frukt og isvann i Lobbyen

 

 

OM INSTRUKTØRENE

Alexandra Kakurina

Alexandra er utdannet dansetrener, dommer og kursleder samt Personlig Trener og Treningsveileder ved Norges Idrettshøyskole.  Hun har jobbet som danseinstruktør i 22 år og underviser i dag i en rekke danseklubber i Norge og Russland, hvor hun holder kurs for både voksne og barn. Til daglig jobber Alexandra som Toppidrett- og Utdanningsansvarlig i Norges Danseforbund. Hun har tidligere konkurrert for det norske landslaget og har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale konkurranser. Alexandra er også kjent for sin deltakelse i TV2’s suksess «Skal Vi Danse?» som profesjonell danser, koreograf og dommer.

Alexandra får alle til å smile på dansegulvet!

 

Instagram: @alexandrakakurina

 

Eva Katrine Thomsen

Eva Katrine er utdannet ved Norges Idrettshøgskole og har en master i idrettsvitenskap ved seksjon for coaching og psykologi. Hun er også utdannet personlig trener fra NIH, yogainstruktør gjennom Global Yoga og har over 10 års erfaring fra treningsbransjen. Hun er daglig leder i «inspartum Akademi» som utdanner gruppeinstruktører og brenner for å dele av sin lidenskap for trening og bevegelse. Eva Katrines genuine engasjement og pedagogiske tilnærming får alle til å føle mestring, og timene hennes kjennetegnes av rå energi, høy treningseffekt og smittende treningsglede!

Instagram: @evakatrineth @inspartum.no

 

Energyboost

 

Beskrivelse av timene:

Zumba®
Dette er et av verdens største og mest vellykkede fitness-konsepter. Zumba® er en enkel og morsom danse-fitness-time, først og fremst inspirert av latinamerikanske rytmer, men inkluderer i dag en rekke ulike rytmer og musikksjangre fra hele verden. Zumba® passer for absolutt alle! Fokus er treningseffekt og mestring ved å veksle mellom raske og roligere rytmer med enkel koreografi. Ha det gøy, glem at du trener, «Join the Party!»

 

Salsa Ladies Styling
Salsa Ladies Styling er en time der du lærer de grunnleggende trinnene i salsa og hvordan du beveger kroppen i takt med musikken. Du trenger absolutt ingen forkunnskaper innen verken dans eller salsa spesielt. I løpet av timen prøver vi å finne frem til de mest feminine sidene av oss selv og fokuserer på riktig holdning, hoftebevegelser og armbruk. Timen øker kroppsbeherskelsen og koordinasjonen. I Salsa Ladies Styling danser man uten partner, og timen passer for alle.

Feelgood Bachata
Feelgood Bachata er en inspirerende og enkel dansetime hvor du blir bedre kjent med danseformen Bachata. Du lærer først enkle grunntrinn og bevegelser, og deretter settes trinnene sammen til en liten koreografi. Slipp deg løs og la kroppen følge rytmen! Ha det gøy og «FEEL GOOD!»

Tango Fusion
Tango Fusion er en morsom dance-fitness time, inspirert av argentinsk tango. I løpet av timen lærer du en enkel koreografi, som utfordrer holdning, koordinasjon, balanse og musikalitet. En lærerik og inspirerende dansetime!

 

SOMA MOVE®
SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy, og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går du gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform – bli med på SOMA MOVE®!

 

Morning Flow
Morning Flow er en enkel og dynamisk yogatime. Fokus er naturlig flyt gjennom hele timen, der pust og bevegelse synkroniseres. Timen avsluttes med avspenning og passer både for deg som er nysgjerrig på yoga, eller som har praktisert tidligere.

 

Feelgood Yoga

Feelgood Yoga er en enkel og dynamisk yogatime. Fokus er naturlig flyt gjennom hele timen, der pust og bevegelse synkroniseres. Deilig og leken yoga til musikk, som får frem godfølelsen!

Yummie Yin Yoga

Dette er en rolig og myk yogatime med fokus på pust, tilstedeværelse og passive stillinger, som holdes over lengre tid for å løse opp i muskulære spenninger i kroppen. Yin Yoga gir økt strøm av energi i kroppen ved å fokusere på dypere vev, som bindevev og fascia. En deilig, «yummie» time for kropp og hode, som passer for alle.

 

Priser:

4180,- i dobbeltrom

 

Måltider

  • Frokost lørdag og søndag
  • Dagens lunsj lørdag
  • Dagens middag fredag (2-retter) og lørdag (3-retter)

 

Annet

  • 10 treningstimer
  • Inngang til spaavdelingen 1. etasje
  • Badekåpe og tøfler
  • Frukt/lett servering lørdag og søndag

 

 

 

Forespørsel pakke

For at vi skal kunne gi dere den beste opplevelsen trenger vi vite litt om deres ønsker og kontaktinformasjon. Fyll inn det du vet nå, resten kan vi ta etter at vi har behandlet forespørselen.
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY