Menu
kr0.00

No products in the cart.

Meny

COVID-19: Husk å BOOKE TID til alle måltider

ROOMSERVICE: Nyt et eller flere måltider på rommet. Alle våre suiter har fin spiseplass til 4 personer (roomservicetillegg: 150,-)

Vår meny har stort fokus på råvarer med inspirasjon fra det klassiske kjøkkenet. Råvarene er de beste norske, supplert med europeiske spesialiteter Menyen består av retter som kontinuerlig byttes ut i tråd med årstid og humør på kjøkkenet.

Forretter – Entrées

 

Chèvre- og kantarellterte
Estragonkrem, hasselnøtter og solbær

Tartlet with chèvre and chanterelles, estragon cream, hazelnuts and black currant

185

Allergenes: M, SU, N, G

 

Norske østers

3 eller 6 østers med champagneeddik og sitron
Norwegian oysters served with champagne vinegar and lemon

255 / 505
Allergenes: MU, SU

 

Tartar av laks

Mango, tomat, enoki og crispy svinesvor
Salmon tartar with mango, tomato, enoki and crispy pork rind

195
Allergenes: F, SU, SE, G, SO

 

Pannestekt kamskjell

Sultanas, kapers, beurre noisette og blomkålpuré

Pan fried scallops with sultanas, capers, beurre noisette and cauliflower purée

235
Allergenes: MU, M, H, SU

 

Vitello Tonnato

Tynne skiver av kalv med tunfisk dressing, parmesan, pinjekjerner og kapers
Thin slices of veal with tuna dressing, parmesan, pine nuts and capers

255
Allergenes: F, SU, M, E, SN, N, G

Hovedretter – Main courses

 

Sopprisotto

Sesongens sopp, parmesan, trøffel og syltet løk
Mushroom risotto with, parmesan, truffle and pickled onion

265
Allergenes: M, SU, C

 

Andeconfit

Borlottibønner, gulrotpuré og rødvinssaus smaksatt med kimchi
Confit of duck with borlotti beans, carrot purée and kimchi infused red wine sauce

335
Allergenes: C, SU, M, F, SO, G

 

Sashimi

Tunfisk, laks, hamachi, kveite med yuzu ponzusaus
Tuna, salmon, Hamachi, kalibut with yuzu ponzu sauce

365
Allergenes: SO, G, F

 

Pannestekt kveite

Padron chili, syltet agurk, grønnkål, granateple og soya noisette

Panfried halibut with padron chili, pickled cucumber, green cabbage, pomegranate and soya noisette

425
Allergenes: F, SU, M, SO, G

 

Grillet entrecôte

Aspargesbønner, løk, bearnaisesaus og pommes frites

Grilled entrecôte with asparagus beans, onions, bearnaise sauce and French fries

485
Allergenes: E, G, SU, F, M

 

Desserter – Desserts

 

Son Spas utvalg av Petit fours
Son Spa ́s choice of Petit fours

125
Allergenes: N, G, M, E

 

Sjokoladekake

Mørk sjokolade- og hasselnøtt med mango og pasjonsfruktsorbet
Dark chocolate and hazelnut cake with mango and passionfruitsorbet

175
Allergenes: N, G, M, E

 

Trio av bær

Bringebærkake, jorbærmousse, solbæris

Trio of berries – raspberry cake, strawberry mousse and black currant ice cream

175
Allergenes: MM, E, G, N

 

Kokosmousse
Sprø hvit sjokoladebunn
Coconut mousse with crispy white chocolate

175
Allergenes: G, M, E

 

Ost

Tre typer ost med trøffelhonning, blåbærmarmelade og kjeks

Three types of cheese with truffle honey, blueberry bayleaf marmalade and crackers

225
Allergenes: M, SU, H

 

Serveres hele dagen – Served the whole day

 

Avocadotoast
Kremost, sesam og koriander

Avocado toast with cream cheese, sesame and coriander

185
Allergenes: SE, G, M

 

Rekesmørbrød
Dillmajones, syltet løk, egg og sitron

Shrimp sandwich with dill mayonnaise, pickled onion, egg and lemon

225
Allergenes: S, E, SN, SU, G

 

Cæsarsalat

Kylling, bacon, romanosalat, parmesan og krutonger
Cæsarsalad with chicken, bacon, romano, parmesan and croutons

295
Allergenes: E, M, H, SN, F, SU
Burger – oksehøyrygg eller vegetar
Cheddar, bacon, chipotlemajones og pommes frites

Burger with cheddar, bacon, chipotle mayonnaise and French fries – beef or vegetarian

285
Allergenes: H, E, M, SN

 

Kremet fiskesuppe

Dagens fangst av fisk og skalldyr i kremet hvitvinsaus
Creamed fish soup – catch of the day in creamy white wine sauce

335
Allergenes: F, MU, S, M, C, SU

 

Moules Frites

Rød karri og kokosmelk, pommes frites og aioli
Moules Frites with red curry and coconut milk, French fries and aioli

295
Allergenes: F, MU, M, SU, E, C, SN