Menu
kr0.00

No products in the cart.

Meny

COVID-19: Husk å BOOKE TID til alle måltider

ROOMSERVICE: Nyt et eller flere måltider på rommet. Alle våre suiter har fin spiseplass til 4 personer (roomservicetillegg: 150,-)

Vår meny har stort fokus på råvarer med inspirasjon fra det klassiske kjøkkenet. Råvarene er de beste norske, supplert med europeiske spesialiteter Menyen består av retter som kontinuerlig byttes ut i tråd med årstid og humør på kjøkkenet.

Forretter – Entrées

Gravet ørret

Reddikcrudité, agurk og blodappelsingelé

Cured trout with radish crudite, cucumber and bloody orange gel

215
Allergenes: F

 

Sashimi av Sterlingkveite
Confit av cherrytomater, fennikel, Porciniolje

Sterling Halibut sashimi with cherry tomato confit, fennel and Porcini oil

215

Allergenes: F

 

Ravioli med sjøkreps fra Hitra
Parmesan- og sjøkrepsskum

Ravioli with langustine from Hitra, parmesan langustine

265
Allergenes: G, S, M, E

 

Østers 3 stykk

Norske østers med mignonnette og sitron
Norwegian oyster with mignonette and lemon

255
Allergenes: MU

Hovedretter – Main courses

 

Rosastekt ytrefilet av hjort

Pommes Anna, grønn asparges, pastinakkpuré og solbærsaus

Pan fried deer tenderloin with Pommes Anna, green asparagus, parsnip puree and black currant sauce

365
Allergenes: N, M, G, S

 

Pannestekt skrei

Blåskjellsaus, sautert grønne bønner, potetpuré
Winter cod, mussel sauce, sautéed beans and potato puree

355
Allergenes: F, M, MU

 

Indrefilet av okse

Skorsonerrot puré, syltet løk, pommes frites og bearnaise
Beef Tenderloin with scorzonera puree, pickled onions, fries and bearnaise

405
Allergenes: M, E

 

Risotto med Västerbottenost
Skorsonnerotchips

Risotto with Västerbotten cheese and scorzonera chips

295
Allergenes: M

 

Bouillabaisse

Grønnsaker brunoise, blåskjell, reker og dagens fangst
Bouillabaisse, vegetable brunoise, mussels, shrimps and catch of the day

345
Allergenes: MU, F, S, C

 

Desserter – Desserts

 

Espresso Crême Brulée med karamellisert appelsinskall
Espresso creme brulée with caramelized orange peel

205
Allergenes: M, E

 

Sitronterte med italiensk marengs
Lemon tarte with Italian mareng

205
Allergenes: M, E, G

 

Sjokolademoussekake med kirsebærsorbet
Chocolate mousse cake with cherry sorbet

205
Allergenes: M, N, E

 

Modnet og fersk ost med marmelade (spør din servitør om dagens utvalg)
Cheese plate of mature and fresh cheese with marmalade. Ask your waiter for today’s selection

245
Allergenes: M, G, N

 

C – Selleri, Celery E – Egg F -Fisk, Fish N – Nøtter, Nuts
M – Melk ,Milk MU – Bløtdyr, Molluscs O – Havre, Oat R – Rug, Rye
SU – Sulfitt, Sulfite WA – Valnøtt, Walnut G – Gluten S – Skalldyr, Shellfish

Main courses

Chicken salad with parmesan dressing, baked cherry tomato and crutons

EGG, MUSTARD, MILK

215,-

Burger with cheddar, bacon, French fries and aioli. Steak or vegetarian.

SULFITE, WHEAT, MILK, MUSTARD, EGG

255,-

Creamy fish soup with catch of the day and fresh vegetables

FISH, MILK

295,-

Moules frites in creamed saus with French fries and aioli

MILK, MOLLUSCS, MUSTARD, EGG

Small 275,- / Big 355,-

 

Grilled mackerel filled with lemon and fresh dill. Potato salad with cucumber and radish, dill, sourcream and lemon

LACTOSE, MUSTARD, EGG, FISH

285,-

Grilled New York Strip with home made bearnaise and veggie spear. French fries.

CELERY, MILK, EGG

200 gr 395,- / 300 gr 475,-