Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Son Spa Business - Program 2019

Du er viktig for oss, og derfor vil vi gjerne invitere deg til kunnskapsinspirasjon både i forbindelse med det jobbrelaterte og på det private planet under 2019. Son Spa Business består av 3 tilfeller der vi treffes for blant annet å lære om forretningskultur, hva man skal gjøre for å lede forandringer på en fremgangsrik måte, mat & vin, franske slott og mye, mye mer. Selvfølgelig får du også bygge nettverk med de andre deltakerne, og du får ved hvert tilfelle ta med deg en gjest. Vi byr på noe godt å spise og drikke, og om du ønsker å bli igjen for å benytte deg av våre spa muligheter etter hvert treff, så byr vi på dette.

Velkommen!

Alice Lund, Sales Manager
Pernille Wehler, Sales Manager
Christian Rostad Unnerud, Sales Manager

 

11. APRIL:

«Den som vil mest, vinner! Hvor er du på vei – og vil du dit?»

 

Foreleser: Christer Olsson

 

En av Nordens mest anvendte foredragsholder, inspirator og coach.
Christer Olsson er fiskersønnen som har gjort sunn fornuft til sin forretningsidé. Han har en
unik egenskap til å sette fingeren på det hverdagslige samspillet mellom mennesker på en måte som inspirerer, skaper refleksjon, og ikke minst handling. Christer har lang erfaring fra kulturutvikling, lederskap og forretningsutvikling. Han er også forfatteren bak suksessbøkene ”Var är Du på väg – Och vill du dit?”, ”Du läcker vad du
tänker”, samt hans siste bok som ble utgitt i januar 2017 ”Du läver så länge du lär”.

Dato: 11/4 – Kl. 17:00 – 20:00
Sted: CWi Moss AS M:6
Påmelding: alice.lund@stromstadspa.se senest den 7/4

11. JUNI:

Foreleser: Rune Semundseth

 

Rune er gründer, forfatter – og en engasjerende og tankevekkende foredragsholder som evner å skape både motivasjon og begeistring. Med sine sterkt aktiviserende foredrag, historier og praktiske verktøy, stimulerer han deltakerne til å tenke gjennom sine egne forbedringsmuligheter, og ta bevisste og fordelaktige valg. Rune har også skrevet 8 bøker, hvorav den siste suksessboken har navnet ”Medarbeiderkoden”. Vi byr på mat og drikke – opplev vår nye sharingmeny som vi skal servere i sommer.

Dato: 11/6 – Kl. 17:00 – 20:00
Sted: Son Spa
Påmelding: pernille.wehler@sonspa.no, senest den 4/6 eller via denne linken

SEPTEMBER

Vin & Mat og spennende slott med Christer Berens og Gerd Riccius.

 

 

Christer tar oss med på en kulinarisk reise sammen med Gerd Riccius som er spesialist på franske slott i Loiredalen. Vi får selvfølgelig prøvesmake høstens viner, og Christer gir deg tips om menyer du kan invitere dine beste venner på. Christer Berens er en høyt verdsatt vinkelner. Han har vunnet tittelen «Årets vinkelner» i Norge to år på rad, og han har representert Norge i verdensmesterskap.

Gerd Riccius: En av Sveriges helt klart beste foredragsholdere på slott i Loiredalen. Hva hendte egentlig innenfor de kjente Loire-slottenes tykke murer? Hva lå bak de hensynsløse handlingene og de romantiske kjærlighetssagaer som fant sted her? Gerd er også en av få som har overnattet i Leonard da Vincis seng!

Dato: September – Kl. 17:00 – 19:30
Sted: Son Spa
Påmelding: christian.r.unnerud@sonspa.no senest den 7/9

 

NOVEMBER

Reketråling i Kosterhavet

 

Vi tar deg med ut på en fantastisk reketråling i Kosterhavet. Du får muligheten til å spise de ferskeste reker du noen gang har smakt. Anders og Anette som driver Furholmen åpner opp sitt kjøkken, og du får kunnskap om historien, og om smuglerkongen Bremers eventyr i skjærgården. Selvfølgelig spiser vi også en skalldyrsbuffet med havets delikatesser.

Dato: November – Kl. 14:00- ca. 20:00
Sted: Strømstad Spa & Resort (Vi har reservert rom på hotellet for deg som ønsker å overnatte)
Påmelding: cathrin.strandberg@stromstadspa.se
Begrenset antall plasser.