Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Jul og nyttår på Son Spa

Denne julen blir ekstra spesiell; for første gang har vi åpent på julaften og hele romjulen! Fra 16. november og frem til jul kan du nyte en juleinspirert meny, julestemning og DJ torsdag. fredag og lørdag. Når julaften nærmer seg roer vi ned, nyter spa og lader opp til en deilig 4-retters meny. Selvfølgelig byr vi på en deilig julefrokost 1. juledag. I hele romjulen er vi åpent slik at dere kan nyte noen dager hos oss. Nyttårshelgen har vi tradisjon tro en spektakulær feiring med midnightspa, show av Real Entertainment, en magisk 5-retters meny før vi runder av med fyrverkeri og champagne. Velkommen til jul og nyttårsfeiring på Son Spa!

 

I romjulen kan du virkelig nyte oppholdet her etter julens feiringer. Da serverer vi Afternoon tea fra kl. 15-17. Prisen er 455,- pp. inkl ett glass champagne.

Julebord med DJ og julens meny

Fra 725,- pp.

Ta med dine kollegaer, venner eller familie på en trygg og minnerik førjulsopplevelse. DJ setter stemningen torsdager, fredager og lørdager.

Bestill julebord

Nyttårsfeiring på Son Spa

fra 3495,- pp. / 2 døgn

Nyt en deilig festmeny på nyttårsaften, musikalsk innslag og fyrverkeri. 1. og 2. nyttårsdag kan dere slappe av med spa og nyte et ekstra døgn hos oss.

Les mer Bestill Nyttårsfeiring

Julefeiring i vannkanten

fra 1870 kr/person

Nyt julaften i rolige omgivelser på Son Spa

Les mer Bestill julefeiring