Menu
08.00 -08:30 Balanced strength 30 min
08:30-09:30 Morning flow 60 min
10.00-11.00 Step & Styrke 60 min
17:30-18:30 Aqua Power 60 min
18:00-18:50 Basisball CenterCore 50 min
18:00-19:00 Spinning 60 min
19:00-20:00 Funny Fatburn 60 min
07:00-08:00 Spinning 60 min
08:15-08:45 Tai Chi 30 min
09:00-10:00 Spinning 60 min
10:00-11:00 Aqua 60 min
18:00-19:15 Strength/Tabata 75 min
19:30-20:30 Yoga 90 min.
07:00-07:45 Styrke 45 min
08:00-09:00 Yoga 60 min/@pool
09:00-10:15 Core & Strength 75 min
17:30-18:30 Aqua 60 min
18:00-18:45 Strengh 45 min
19:00-20:00 Basisball CenterCore 60 min
19:00-20:00 Spinning 60 min
07:00-08:00 Spinning 60 min
08:00-08:30 Balanced Strength 30 min
08:30-09:30 Morning flow 60 min
10:00-11:00 Aqua 60 min
18:00-18:50 Happy Hips 50 min
19:00-20:00 DDP Yoga
08:00-09:00 Power Aqua 60 min
09:00-09:45 Strength 45 min
10:00-11:00 Spinning 60 min
18:00-19:00 Spinning 60 min
08:00-09:00 Aqua 60 min
09:00-0945 Spinning 45 min
09:45-10:30 Strength 45 min
14:00-15:00 Spinning 60 min
09:00-09:45 Tai Chi 45 min
17:30-18:30 Sunday PopUp