Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Badstuflåten HotZoen

VELKOMMEN TIL VELVÆRE PÅ FJORDEN

 

Nyt livet i Oslofjordens råeste badstueflåter – HOT ZOEN. Unikt beliggende ytterst på gjestebryggen med utsikt over innseilingen til Son. Badstueflåtene har et stort oppholdsrom, egen dusj, omkledningsrom, stort badstuerom med luke der man har direkte nedgang til sjøen. Vi har 2 badstueflåter Babord og Styrbord. Babord kan du leie privat og Styrbord er åpen for flere.

 

ÅPNINGSTIDER

Styrbord: alle dager 07.00-20.00
Babord: alle dager 10.00-21.00

Bestilles via spa@sonspa.no eller her:

Book Privat badstueflåte (Babord)

 

PRISER PRIVAT BADSTUE (BABORD)

Man-tor: 2495,- for maks 8 personer i 2 timer inkl. håndkle og badstuerituale
Fre-søn: 2995,- for maks 8 personer i 2 timer inkl. håndkle og badstuerituale

295,- per person (over 8 personer) hver dag

Aldersgrense 16 år.

 

ÅPEN BADSTUEFLÅTE (STYRBORD)

Boende gjester/daggjester: inkludert i oppholdet/dagspa.

Ønsker du som daggjest å benytte badstuen så book inngang spa (fra 495,-).

Aldersgrense 16 år.

 

MORGENBAD & SAUNA (STYRBORD)

Start dagen på ekte Son Spa vis med et forfriskende morgenbad og en deilig varm sauna i badstueflåten ytterst på bryggen. Den åpner allerede kl. 0700.

Boende gjester/daggjester: inkludert i oppholdet/dagspa.

Ønsker du som daggjest å benytte badstuen så book inngang spa (fra 495,-).

 

Utleie gruppe: pris på forespørsel

 

NB! Badstueflåten har 24 timers avbestillingsfrist, og har 16 års aldersgrense. 

 

Hva er Aufguss?

Aufguss er et tysk ord med betydning “å helle på”. Aufguss er en saunaopplevelse som varer i ca. 15 minutter. Her slapper du av og verten heller vann og is med eteriske oljer på ovnen. Dette damper inn i saunaen og verten styrer den varme og fuktige dampen til deltagere med bruk av ulike teknikker, noen ganger ledsaget av musikk

 

Hvorfor HOT ZOEN?

På gamle hollandske sjøkart er Oslofjorden kalt for Zoen op den Water. Son aka Zoen var en svært viktig havn for eksport av tømmer fra 1650-1850. Son kalles Hollenderbyen og flere av bygningene i Son er fra denne storhetstiden. Her på Son Spa hotell var det båtbyggeri. I dag ønsker vi å gi våre gjester en god Spa opplevelse og våre 5 varmesoner er samlet kalt HOT ZOEN.

 

 

INFORMASJON TIL BADSTUEFLÅTEGJESTER

 

HVA SKAL DU HA MED DEG?

Ta med/på deg badetøy og håndkle. Bor du på hotellet så kan du dusje på rommet. Er du daggjest så kan du dusje i garderoben inne på hotellet. Alle må dusje innen de går inn i badstuen. NB! Smykker blir varme og svir mot huden i badstuen, og er lett å glemme igjen – legg slike småting hjemme/på rommet!

 

ANKOMST

Henvend deg i resepsjonen eller sparesepsjonen på hotellet og de viser deg hvor du skal møte opp. Badstuene ligger ytterst på gjestehavnen. Er du hotellgjest så kan den nåes ved å gå gjennom uteserveringen. NB! Alle MÅ dusje før de går inn i badstuen og etterpå.

 

FASILITETER

Badstueflåten har et romslig oppholdsrom med oppbevaringsplass til eiendeler (ikke låsbart), og musikkanlegg med blåtann. Det finnes dusj og et omkledningsavlukke. Vi benytter ikke såpe da huden etter et badstuopphold er så ren at dette ikke er nødvendig. Om shampoo benyttes ber vi om at denne er økologisk da vi deler miljø med det maritime livet i fjorden samt det yrende fuglelivet rundt brygga og Sauholmen. Mulighet for kjøp av mineralvann, øl, vin og musserende (ikke mellom 7 og 9).

 

BADSTUEN

Badstuen er meget effektiv, så de fleste som besøker oss tar en dupp i fjorden etter en stund. Dette er selvfølgelig helt frivillig, men har gode helsemessige og kroppslige fordeler. Badstueovnen er elektrisk – en knapp på veggen gjør at man kan helle på vann. IKKE hell på saltvann – da ødelegges ovnen.

 

Nyt opplevelsen og del gjerne i sosiale medier med #sonspa.