Menu
kr0.00

Nyt sjøen hele året med badstueflåte

395,- kr/person

VELKOMMEN TIL VELVÆRE PÅ FJORDEN

 

Nyt livet i Oslofjordens råeste badstueflåte – HOT ZOEN. Unikt beliggende ytterst på gjestebryggen med utsikt over innseilingen til Son. Badstueflåten har et stort oppholdsrom, egen dusj, omkledningsrom, stort badstuerom med luke der man har direkte nedgang til sjøen. Perfekt for grupper, venner og par.

Bestill badstue - Hotellgjest Bestill badstue - Daggjest

 

 

ÅPNINGSTIDER

Man-søn: 10.00-18.00 (utover det på forespørsel).

 

PRISER

Per pers: 395,- for 2 timer inkl. Eira kildevann og håndkle.
Antall: Maks 5 pers med 1 meter avstand
Utleie gruppe: pris på forespørsel

 

Hvorfor HOT ZOEN?

På gamle hollandske sjøkart er Oslofjorden kalt for Zoen op den Water. Son aka Zoen var en svært viktig havn for eksport av tømmer fra 1650-1850. Son kalles Hollenderbyen og flere av bygningene i Son er fra denne storhetstiden. Her på Son Spa hotell var det båtbyggeri. I dag ønsker vi å gi våre gjester en god Spa opplevelse og våre 5 varmesoner er samlet kalt HOT ZOEN.

 

 

INFORMASJON TIL BADSTUEFLÅTEGJESTER

 

HVA SKAL DU HA MED DEG?

Ta med/på deg badetøy – håndklær får du av oss. Alle må dusje innen de går inn i badstuen. NB! Smykker blir varme og svir mot huden i badstuen, og er lett å glemme igjen – legg slike småting hjemme/på rommet!

 

ANKOMST

Henvend deg i resepsjonen på hotellet og du får utdelt et nøkkelkort for å komme inn i badstueflåten. Badstuen ligger ytterst på gjestehavnen. Er du hotellgjest så kan den nåes ved å gå gjennom uteserveringen. NB! Pga. smittevern MÅ alle dusje før de går inn i badstuen og etter.

 

FASILITETER

Badstueflåten har et romslig oppholdsrom med oppbevaringsplass til eiendeler (ikke låsbart), og musikkanlegg med blåtann. Det finnes dusj og et omkledningsavlukke. Mulighet for kjøp av mineralvann, øl, vin og musserende.

 

BADSTUEN

Badstuen er meget effektiv, så de fleste som besøker oss tar en dupp i fjorden etter en stund. Dette er selvfølgelig helt frivillig, men har gode helsemessige og kroppslige fordeler. Badstuen tar maks 15 gjester, men med 1 meters avstand er maksantallet 5. Badstueovnen er elektrisk – en knapp på veggen gjør at man kan helle på vann. IKKE hell på saltvann – da ødelegges ovnen.

 

Nyt opplevelsen og del gjerne i sosiale medier med #sonspa.