Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Nyt sjøen hele året med badstueflåte

Fra 1295,-

VELKOMMEN TIL VELVÆRE PÅ FJORDEN

 

Nyt livet i Oslofjordens råeste badstueflåte – HOT ZOEN. Unikt beliggende ytterst på gjestebryggen med utsikt over innseilingen til Son. Badstueflåten har et stort oppholdsrom, egen dusj, omkledningsrom, stort badstuerom med luke der man har direkte nedgang til sjøen. Perfekt for grupper, venner og par.

 

ÅPNINGSTIDER

 

Hotellgjester: alle dager 10.00-21.00

Daggjester: mandag-torsdag 10.00-21.00

 

Bestilles via badstumester@sonspa.no eller her:

Book badstueflåte

 

PRISER

Man-tor: 1295,- for maks 5 personer i 2 timer inkl. håndkle og badstuerituale

Fre-søn: 1995,- for maks 5 personer i 2 timer inkl. håndkle og badstuerituale

Utleie gruppe: pris på forespørsel

 

Hva er Aufguss?

Aufguss er et tysk ord med betydning “å helle på”. Aufguss er en saunaopplevelse som varer i ca. 15 minutter. Her slapper du av og verten heller vann og is med eteriske oljer på ovnen. Dette damper inn i saunaen og verten styrer den varme og fuktige dampen til deltagere med bruk av ulike teknikker, noen ganger ledsaget av musikk

 

Hvorfor HOT ZOEN?

På gamle hollandske sjøkart er Oslofjorden kalt for Zoen op den Water. Son aka Zoen var en svært viktig havn for eksport av tømmer fra 1650-1850. Son kalles Hollenderbyen og flere av bygningene i Son er fra denne storhetstiden. Her på Son Spa hotell var det båtbyggeri. I dag ønsker vi å gi våre gjester en god Spa opplevelse og våre 5 varmesoner er samlet kalt HOT ZOEN.

 

 

INFORMASJON TIL BADSTUEFLÅTEGJESTER

 

HVA SKAL DU HA MED DEG?

Ta med/på deg badetøy – håndklær får du av oss. Alle må dusje innen de går inn i badstuen. NB! Smykker blir varme og svir mot huden i badstuen, og er lett å glemme igjen – legg slike småting hjemme/på rommet!

 

ANKOMST

Henvend deg i resepsjonen på hotellet og de viser deg hvor du skal møte opp. Badstuen ligger ytterst på gjestehavnen. Er du hotellgjest så kan den nåes ved å gå gjennom uteserveringen. NB! Pga. smittevern MÅ alle dusje før de går inn i badstuen og etter.

 

FASILITETER

Badstueflåten har et romslig oppholdsrom med oppbevaringsplass til eiendeler (ikke låsbart), og musikkanlegg med blåtann. Det finnes dusj og et omkledningsavlukke. Vi benytter ikke såpe da huden etter et badstuopphold er så ren at dette ikke er nødvendig. Om shampoo benyttes ber vi om at denne er økologisk da vi deler miljø med det maritime livet i fjorden samt det yrende fuglelivet rundt brygga og Sauholmen. Mulighet for kjøp av mineralvann, øl, vin og musserende.

 

BADSTUEN

Badstuen er meget effektiv, så de fleste som besøker oss tar en dupp i fjorden etter en stund. Dette er selvfølgelig helt frivillig, men har gode helsemessige og kroppslige fordeler. Badstuen tar maks 15 gjester, men med 1 meters avstand er maksantallet 5. Badstueovnen er elektrisk – en knapp på veggen gjør at man kan helle på vann. IKKE hell på saltvann – da ødelegges ovnen.

 

Nyt opplevelsen og del gjerne i sosiale medier med #sonspa.