Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Mat & Drikke

Vi har satt sammen menyer som gjør at du får riktig påfyll av energi fra frokost, gjennom hele konferansedagen – til middagen på kvelden.

Pausemat

Pausemeny

Påfyll med mat og drikke er viktig for å få maks ut av konferansedagen. Våre dyktige kokker har satt sammen en pausemeny båstående av energigivende påfyll og deilige bakevarer og kaker for ekstra kos.

Les mer
Buffet

Lunsj og frokostbuffet

Vi vet at maten er viktig på en konferanse – derfor har vi jobbet ekstra mye for å lage en av markedets beste buffeter. Frokostbuffeten inneholder ferske bakevarer, egg i alle varianter, bacon, glutenfrie alternativer selvfølgelig mye økologisk mat og fairtrade kaffe. Opplev en herlig lunsjbuffet, med et bredt utvalg av både varme og kalde retter. Utforsk våre smakfulle varmretter og friske salater, og la deg friste av den brede variasjonen av smaker og delikatesser. Vi har selvfølgelig også vegetar og allergi alternativer.

Matopplevelser

Gled dere til kveldens middag – vi serverer mat basert på sesongens råvarer – selvfølgelig med nøye utvalgt drikke. Vegetar, allergi eller andre spesielle behov? Vi løser det – husk å gi beskjed på forhånd.