Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Nyt sesongens råvarer i vannkanten

Restauranten på Son Spa ligger nær Oslo (40 min) og er et samlingssted for hotellgjester, seilere, spagjester og fastboende fra Son, samt gjester som ønsker en smakfull middag. Den flotte uteserveringen ligger rett mot gjestebrygga, med vakre strender på hver side. Mandag til lørdag serverer vi våre gjester en deilig lunsj. Du kan også velge enklere retter fra vår barmeny hver dag fra klokken 12:00.

 

BESTILL BORD

Restaurant med sesongens råvarer • Utsikt mot sjø og gjestebrygge • Uteservering rett i vannkanten

Á la carte

Vår meny har stort fokus på råvarer med inspirasjon fra det klassiske kjøkkenet. Råvarene er de beste norske, supplert med europeiske spesialiteter. Menyen består av retter som kontinuerlig byttes ut i tråd med årstid og humør på kjøkkenet.
Les mer

Bestill bord

Husk å BOOKE BORD til alle måltider.

Smak sommerens meny!

Bar

Ta deg tid til en pause og nyt noe godt å drikke i baren vår. Prøv en av våre signaturdrinker, et glass med bobler eller din favorittkaffe. Gjerne akkompagnert med en liten matbit.

Vår matfilosofi

På Son Spa serverer vi sesongens råvarer. Vi bruker kortreist og lokal mat når tilgjengeligheten er der og lager menyer etter det. Vi ligger i vannkanten og havets delikatesser er selvfølgelig en av våre spesialiteter. Vi serverer mye økologisk mat og selvfølgelig har vi vegetaralternativer. Menyen vår er nordisk, men vi henter inspirasjon fra store deler av verden.