Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Nyt sesongens råvarer i vannkanten

Restauranten på Son Spa ligger nær Oslo (40 min) og er et samlingssted for hotellgjester, seilere, spagjester og fastboende fra Son, samt gjester som ønsker en smakfull middag. Den flotte uteserveringen ligger rett mot gjestebrygga, med vakre strender på hver side. Mandag til lørdag serverer vi våre gjester en deilig lunsj. Du kan også velge enklere retter fra vår barmeny hver dag fra klokken 12:00.

Restaurant med sesongens råvarer • Utsikt mot sjø og gjestebrygge • Uteservering rett i vannkanten

Bestill bord

COVID-19: Husk å BOOKE BORD til alle måltider.

Urban cultivator

Vi dyrker egne urter!

Vi har vår egen helautomatiske, innendørs kjøkkenhage, hvor vi dyrker sunne og økologiske krydderurter, spirer og mikrogrønt hele året. Fri for plantevernmidler, insekter og annen forurensning. Ved å bruke denne kutter vi matavfall, transport og kostnader.

Mat

Á la carte

Velkommen til å prøve vår nye meny!

Les mer

Vår matfilosofi

På Son Spa serverer vi sesongens råvarer. Vi bruker kortreist og lokal mat når tilgjengeligheten er der og lager menyer etter det. Vi ligger i vannkanten og havets delikatesser er selvfølgelig en av våre spesialiteter. Vi serverer mye økologisk mat og selvfølgelig har vi vegetaralternativer. Menyen vår er nordisk, men vi henter inspirasjon fra store deler av verden.

Uteserveringen

Uteservering

Vår uteservering er hotellets samlingspunkt hele sommeren. Her kan du nyte Son Spas legendariske rekesmørbrød, en kald øl, nydelig utsikt og den herlige summingen av liv og røre på gjestebrygga. Akustiske konserter, tropiske temakvelder, DJ og bobler hører også med på vår terrasse. Åpen fra ca. april – september.

Bar

Bar

Ta deg tid til en pause og nyt noe godt å drikke i baren vår. Prøv en av våre signaturdrinker, et glass med bobler eller din favorittkaffe. Gjerne akkompagnert med en liten matbit.