Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Om Son Spa

Son Spa ligger på vakker og historisk grunn, der de gamle båtbyggeriene i Soon en gang lå.

Spahotellet åpnet sine dører 1. november 2008, og er en av de største spasatsningene som er blitt gjort i Norge. Hotellet ligger vakkert til helt i vannkanten og kun fem minutters gange fra idylliske Son sentrum.

Den 2 000 kvadratmeter store spa-avdelingen tilbyr de siste trender innen behandling og velvære. Her kan du få fantastiske spaopplevelser alene, med dine venner eller sammen med kjæresten din.

Som konferansehotell kan vi tilby alle fasiliteter, møterom med sjøutsikt og aktiviteter som skaper konferansen du og dine kolleger aldri glemmer.

Son er en godt beskyttet havn og har tjent fiskere, munker, sjøfolk og handelsreisende i hundrevis av år. Det er funnet gjenstander fra vikingtiden og middelalderen, men det er Hollendertiden som i dag er den dominerende synlige arven. Son sentrum er utrolig godt bevart og historiens sus kjennes godt i de trange smugene og langs brygga hvor seilskutene lastet tømmer. Etter seilskutetiden gikk Son inn i en æra for båtbygging og var Oslofjordens nest største produsent. Det har også vært fiske til alle tider og noen vil kanskje huske Soon Hermetikkfabrik som laget utsøkt ansjos. Son har også tiltrukket seg fargerike kunstnere, og de famøse bohemene fra Christiania yndet å bruke Hvitsten, Hølen og Son til både rekreasjon, inspirasjon og fest. I dag er Son et populært bosted og utfartssted, med Son Spa som en av de største arbeidsplassene. Om våren og sommeren syder det av turister og båtfolk, mens høsten og vinteren kan innby til stillere kontemplasjon og velvære. Vi håper du nyter oppholdet på «Kystperlen» Son Spa og at det frister å komme tilbake.

 

Son Spa en del av Nordic Hotels & Resorts, “A collection of independent hotels and resorts”. Våre søsterhoteller er blant annet Strömstad Spa, The Thief i Oslo, Farris Bad i Larvik, Yasuragi i Stockholm, Nordic Light og Nordic C i Stockholm, Copperhill i Åre, Selma Spa i Sunne, Stenungsbaden i Stenungssund, Aronsborg i Stockholm, Skt Petri i København, Norefjell Spa på Norefjell og Hotel Christiania Teater i Oslo.

 

VÅRT MORSELSKAP NHG

Thor Halvorsen Holding AS er morselskapet i Norwegian Hospitality Group. Selskapet driver Thon Hotel Vettre og Thon Hotel Linne gjennom et felleseie med Olav Thon Gruppen på eiendomssiden. I tillegg drives det heleide Thon Hotel Halden som franchisetager hos Thon Hotels. NHG eier og driver samtidig Son Spa og Strömstad Spa & Resort i tett samarbeid med Nordic Choice Hotels under paraplyen Nordic Hotels & Resorts, samt Clarion Collection Hotel Halden under dette varemerket. I tillegg har NHG overtatt eierskapet til eiendomsselskapet Eiendom Farris Bad AS, et hotell som drives av NHR. Mest kjent har nok Thor Morten Halvorsen og NHG vært for snuoperasjonen i Telemark, hvor nå både Dalen Hotel og MS Henrik Ibsen er i selskapets eie og har drift som gir gjenklang utenfor landets grenser.