Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Isbadeopplevelse

895,- kr/ pp.

Har du vinterbadet før eller er du nysgjerring på hva det er? Lær mer om isbading, pusteteknikk og helsegevinster ved isbading av våre badstuemestere. Bli med på en badstueopplevelse kombinert med isbading og opplev både mestring og velvære. Vi guider og gir dere en helt magisk opplevelse!

 

Pris: Fra 895,- pp. (3 timer / maks 15 pers/ minst 5 personer)

 

INKLUDERER:

Teori 30 minutter

Isbading

Badstue med aufguss

Varm drikke

Send oss en forespørsel her!

Om opplevelsen

Vi starter i et av våre møterom for en halvtimes inspirasjon og kunnskapsdeling. Deretter går vi mot bryggen og Babord badstuflåte. Vi sørger for både påfyll av kald og varm drikke. Etterpå kan du slappe av med velfortjent spa om du ønsker.

 

Nyttig å vite

  • Hva skjer fysiologisk med kroppen når vi isbader?
  • Hva er langtidseffekten for sirkulasjon og immunforsvar?
  • Hvordan påvirker det vår psykiske helse og velvære?
  • Hormese (positivt «stress) og antialdring –   fra kaldt og varmt.

Inspirasjon

Vi deler inspirasjon basert på egen erfaring, og kjente isbadere som «isbader-guruen» Wim Hof. Hvordan finne sin egen individuelle vei til bedre helse med å utfordre det kalde elementet på vår måte. Isbading – med eller uten tilgang til badstuvarme, begge gjør jobben.

Praksis og erfaring

  • Vi hygger oss og varmer opp i Babord badstue med aufguss.
  • Vi sekunderer og veileder den enkelte på bryggen.
  • Vi nyter luftbading med øvelser etter vannbading.
  • Vi nyter gode pauser og ny oppladning i flytebadstuen.

 

«Jeg har alltid vært opptatt av helse og er utdannet friskvernskonsulent. Jeg har jobbet 7 år som treningsinstruktør her på Son Spa, og som badstumester de siste to årene. Kaldt vann har jeg aldri likt, og bader helst i over 20 grader. Det overrasker meg at jeg nå synes det er så gøy å bade hele året. Føler jeg har fått en ny styrke både fysisk og mentalt. Fra å være «frysepinne» til nå å kjenne at jeg tåler det kalde vannet godt er spennende. Så isbading vil jeg utforske videre, og gjerne inspirere andre til å bli del av den nye sunnhetsbølgen».

– Badstumester Thorun

 

«Jeg har alltid vært glad i vann, og opptatt av helse hele mitt voksne liv, både på kunnskaps og formidlingssiden. Overgangen fra land til vann har aldri vært behagelig, selv på en varm sommerdag. Det er normalt. Men det er bare å hive seg i det. Jo kaldere vann, jo større helseeffekt. Min erfaring er at kroppen lett bygger opp toleranse for det kalde vannet. Det gir mange gode belønninger for sirkulasjon og diverse lykkehormoner. Jeg har nå isbadet i 2 år og synes det er like «brutalt» og morsomt hver gang.  No pain no gain – men smerten er begrenset og belønningen ubegrenset. Det er bare å hive seg med.»

– Badstumester Lars