Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Mord og Mysterier By Dynamic Events

450,- pp

Velkommen til Mordmysteriet! Hvem er morderen? Hvem kan jeg stole på? Alle er mistenkte, èn er den skyldige. Her kan du sammen med venner eller arbeidskamerater oppleve en kveld i sann Agatha Christie stil, samtidig som dere nyter nydelig mat og drikke.

Alle deltagere får en egen rolle med sine egne ledetråder og oppgaver som de skal løse under kveldens gang. Det vil bli en god del handel mellom dere og en god del mingel. Det er ikke noe krav til å spille skuespill, klarer man å snakke med sine kollegaer til vanlig så klarer man dette helt fint. Men når det er sagt, er det noen som lever seg inn i rollen sin så er jo det bare moro.

Vi vil starte med en introduksjon med setting, regler og en forklaring på hva dette dreier seg om. Deretter deler vi ut rolle-konvolutter til deltagerne med rollebeskrivelser, penger, gjenstander og navneskilt.

Vi pleier å si at dette er 18 års grense da det vil finnes narkodealere, spioner, våpensmuglere, utro ektemenn, en galen prest og selvsagt mordere blant dere for å nevne noe.

Vår instruktør vil hele tiden være på plass å hjelpe til ved eventuelle spørsmål samt se til at informasjon og faste punkter blir overholdt til riktig tid.

 

Varighet: 3-3,5 timer hvis middag eller 2-2,5 timer uten middag
Antall: 8-100 personer
Pris: 450,- pp. (minstepris 6000,-)
1295,- (inkl. dagens 3-retter )
795,- (oppgradering fra helpensjon konferansepakke)

Leie av egnet rom fra kr 2.500,-

Forespørsel aktivitet - Konferanse

  • Bruk dette skjemaet for å sende inn forespørsel på aktivitet.
  • MM slash DD slash YYYY
  • :