Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

RIB By Storm Event

fra 1000 kr/person

Konferansen du aldri glemmer – eller venneturen du har drømt om? En båttur med rib gir deg en helt unik, uforglemmelig opplevelse. Dette blir en fartsfylt tur på Oslofjorden hvor vi leker oss i bølgene, hører spennende, lokal historie og nyter en deilig pause.

 

Varighet: 1,5-3 timer

Antall: 10-100

Priser: 

12 deltakere 1 time 11.000,- + 12% mva.
12 deltakere 1,5 time 14.000,- + 12% mva.
12 deltakere 2 timer 17.000,- + 12% mva.

Servering drikke/snacks Oscarsborg 100,- + 25% mva. per person
Vinsmaking på Mølen 275,- + 25% mva. per person

 

Tur 1: RIB-Safari i skjærgården på utsiden av Son

Vi guider, forteller og sørger for en frisk tur i området rundt Son. Turen legges opp etter været. Et strandhugg med godt drikke og snacks anbefales. Anbefalt minimum 1,5 time.

 

Tur 2: Oscarsborg med historie og krobesøk

Vi kjører nordover og går gjennom spennende historie fra 1940 før vi ender på bryggekroa for iskald drikke. Min 2 timer.

 

Tur 3: Lunsj på en holme

Vi pakker kistene med mat og drikke fra kjøkkenet og legger ut på tur. Holmen må vi velge etter været, men vi finner et lunt og fint egnet sted. Turen inneholder bakoversveis, lokale historier, mat og drikke.  Min 2 timer. Ta kontakt for pris.

 

Tur 4: Rhodedendron på risholmen

Utefor Engelsviken ligger en liten øy hvor vi besøker norges største samling av Rhododendron. Heddy Astrup samlet over 200 forskjellige arter av denne planten som i dag forvaltes av Hans Rasmus Astrup. Vi bruker nesten en time på en tur i de fire hagefeltene og opplevelsen er fantastisk. Selv macho menn må innrømme at dette er fint. Sesongen er fra midten av mai til midten av juni. Månedskiftet er som regel best, men dette varierer. Kjølebagen er selvfølgelig ladet med godt drikke og snacks. Drikke og snacks etter avtale. Minimum 3 timer. Ta kontakt for pris.

 

Forespørsel aktivitet - Konferanse

  • Bruk dette skjemaet for å sende inn forespørsel på aktivitet.
  • MM slash DD slash YYYY
  • :