Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

SUP i Son

fra 670,-kr/person

 

Nå kan du ta med jobben, vennegjengen eller idrettslaget ut på SUP event i Son – med den eksentriske klassiske pianisten Aksel Kolstad, som har lagt sin elsk på hotellet vårt. Dette er en unike teambuildingsaktiviteter som gir uforglemmelige naturopplevelser i Sons fantastiske skjærgård.

Aksel Kolstad er en klassisk pianist i verdensklasse som turnerer over hele verden. Og en av hans store lidenskaper er nettopp SUP. Stand Up Paddling er forholdsvis nytt i Norge, men er faktisk verdens raskest voksende sport. I varmere strøk er dette en av de mest populære aktivitetene, med røtter tilbake til Hawaii og Polynesierne.

Stand up paddle er utrolig gøy, det gir inspirasjon og er både meditasjon og trening. Alle lærer det veldig fort! Så enkelt, så herlig! Ta kontakt med hotellet for booking nå!

SUP kan gjerne kombineres med en badstueflåteopplevelse (SUP & SAUNA) eller en klassisk piano konsert med en vri (SUP & CONCERT) – ta kontakt med oss så skreddersyr vi et opplegg for dere!

 

SUP I SON

 

Klassiskeren på Son Spa! Nyt en tur på SUP samt Aksels signaturmeny pølse og champagne.

Antall: Minimum 10 (er dere færre så finner vi en løsning)

Inkluderer: 1,5 time SUP samt pølse og Champagne
Pris: 790,- pp.

SUP & SAUNA

 

Perfekt kombinasjon også i vinterhalvåret! Nyt en tur i frisk luft i den vakre skjærgården i Son og gled dere til en dampende varm badstueflåte, avslappende musikk, kald drikke og en magisk aufguss.

Antall: Minimum 10 (er dere færre så finner vi en løsning)

Inkluderer: 1 time SUP og 2 timer i badstueflåten. En matbit kan bestilles mot et tillegg.

Pris: Ta kontakt for pristilbud

SUP & CONCERT

 

Ta med teamet på en helt ny opplevelse! Aksel tar dere med på en morsom og lærerik tur på SUP på ettermiddagen og holder en fyrverkeri av en klassisk pianokonsert på kvelden krydret med morsomme historier.

Antall: Minimum 10 (er dere færre så finner vi en løsning)

Inkluderer: 1,5 time SUP og ca. 1 time konsert.

Pris: Ta kontakt for pristilbud

 

Forespørsel aktivitet - Konferanse

  • Bruk dette skjemaet for å sende inn forespørsel på aktivitet.
  • MM slash DD slash YYYY
  • :