Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Circle of Senses

595,- kr/person

 

CIRCLE OF SENSES er et sanserituale som gir deg ro og velvære. En hybridbehandling der en guide veileder deg gjennom 75 minutter med ulike sanseritualer.

Ritualet består av 8 stasjoner og begynner med en varm velkomst i fotbadet der du får servert en kopp te og informasjon om ritualet. Neste stasjon er en finsk badstue med en avslappende badstuerituale. Varm og kaldt fotbadet leder deg videre til steamsaunaen der du gjør en deilig skrubb. I Caladriumet lukker dere øynene og hører på Trygve Skaug som veileder dere gjennom et avslapningsrituale utviklet sammen med vår badstuemester Elisabeth Slang. Siste stasjon er avslappende og gyngende hvilesenger, verten gjør en lett strekk og rolig hodebunnsmassasje. Runden avsluttes i loungen med magisk utsikt over sjøen der dere får servert et glass fersk smoothie. Nyt til også våre gyngesenger med tilpasset musikk og utsikt over innseilingen til Son.

 

Pris: 595,- pp.

Antall: Maks 6 pers.

Varighet: 75 min (60 min rituale + 15 minutter i loungen)

 

FOR GRUPPER – SPALOUNGE

 

Circle of Senses er en ideell spaaktivitet for grupper. Da kan dere leie lokalet eksklusiv med 2 spaguider som veiledere dere. Vi kan enten kjøre sparitualet slik beskrevet over i grupper på 6 personer med 30 minutters mellomrom eller om dere ønsker å benytte området fritt der våre guider er tilgjengelige. Da kan guiden kjøre en aufguss, en skrubb eller enkel massasje. Vi skreddersyr opplevelsen! Et eget loungeområde med servering står til disposisjon under hele aktiviteten. For bestilling for grupper kontakt event@sonspa.no.

Varighet: 75 minutter

Antall: Inntil 25 pers

Pris: Fra 10.000,-