Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Seil og fjordopplevelser

Fra 17.990,-

Vi tilrettelegger med våre samarbeidspartnere alt fra J/70 regattabåter til IMOCA 60 eller en rolig tur på fjorden.

 

IMOCA Open 60

 

IMOCA Open 60 er en av verdens raskeste monohull seilbåter. De er designet for å seile raskest mulig jorden rundt uten å stoppe – med 1 person. Galactic viking har seilt » Vendee Globe » konkurransen 5 ganger og har brukt i snitt 3 mnd pr tur. Denne regattaen er verdens tøffeste seilas og det er i dag færre personer som har seilt denne konkurransen enn det har vært astronauter i rommet.

Uansett vær og vind vil man få en fantastisk opplevelse på sjøen med båten. I en deilig sommerbris kan man kose seg med mat og drikke, eller i god vind kan man leke med fartspotensiale til båten. Galactic viking seiler lett i 25 knop og kan under gode forhold seile i mer enn 30 knop. Det er en enorm følelse å seile en slik 60 fots seilbåt i en slik hastighet.

Typiske arbeidsoppgaver ombord vil vær å heise alle seil og få båten til å yte maksimalt utifra dagens værsituasjon. Man må arbeide som et team og gjøre mange oppgaver synkront sammen. Seil skal heises og trimmes, strategier skal diskuteres, kursvalg og navigasjon skal bestemmes. Uansett så blir det en hyggelig tur. Gleden ved å mestre naturens krefter i en IMOCA Open 60 må bare erfares. Om du er nybegynner eller en erfaren seiler vil man få en opplevelse som man husker.

Velkommen til en fantastisk dag på sjøen sammen med kaptein Bjørn William Lindgren og Son Spa.

 

Antall: 2-12 personer

Varighet: 4 timer

Pris: 4 timer 18.000,- + 12,5% moms

 

Eventseiling

 

Supermorsom seilopplevelse med J/70 regattabåter. Dere seiler to flighter med tre seilaser i hver. Totalt 6 seilaser + finale. Alle deltagere får seile minst to ganger hver.

 

Antall: 8-36 deltakere
Varighet: ca. 2-4 timer

Pris:
3 båter og funksjonærer – 30.000,-
2 båter og funksjonærer – 24.000,

 

Fjordtur med Havseiler

 

En tur på fjorden med en solid havseiler. Vi heiser seil bare om du vil. Turen går i den nydelige skjærgården utenfor Son, kapteinen er lokalkjent og kan fortelle ramsalte historier fra Son’s lange maritime historie. Kanskje stopper vi et sted for et bad eller en forfriskning. Turer av lengre varighet eller med overnatting kan ordnes på forespørsel.

Antall: 1-8 personer

Varighet: 2-4 timer

Pris: 17.990,- + 12% mva