Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Friends & Spa

fra 1380,- kr/person

Vennespa er for deg som vil dele rom, balkong og utsikt med dine aller beste venner og oppleve vårt nydelige spa i vannkanten.

 

INKLUDERER:

 

Overnatting

Frokost

En flaske musserende på rommet

Inngang til spaavdelingen i 1. etasje

Inngang treningsavdeling med gruppetimer

Utlån av badekåpe og tøfler

 

Våre anbefalinger til vennineturen:

 

Circle of Senses

En guidet sansereise som gir dere ro og velvære gjennom 75 minutter. Ritualet består av totalt 8 stasjoner og inneholder blant annet et magisk avslapningsritualet med Trygve Skaug. Reisen avsluttes med smoothie, nydelig utsikt og gyngestoler. Les mer om Circle of Senses her!

 

Spabehandlinger

Jentetur og spabehandlinger er en magisk kombinasjon! Få maksimalt ut av oppholdet og book en avslappende massasje eller nyt en etterlengtet ansiktsbehandling. Hva med vår populære ansiktsbehandling Collagen Lift? Les mer om våre behandlinger her!

 

Badstuflåte

Ta med jentegjengen ut i deres helt egen badstuflåte! Badstuflåten har et stort oppholdsrom, egen dusj, omkledningsrom, og et stort badstuerom med luke direkte ned til sjøen. Våre dyktige badstumestere vil selvfølgelig holde en unik aufguss tilpasset gruppen og sørge for påfyll av drikke, samt det dere måtte ønske. Ønsker dere en spesiell stemning i flåten er det også lov til å komme med ønsker til musikk etter aufgussen. Les mer om badstuflåten her!

 

Privat Shopping

Kombiner jenteturen på Son Spa med «privat Shopping» på FLYT en livsstil. Dere disponerer butikken eksklusivt, får noe godt i glasset, god veiledning av våre dyktige medarbeidere og alltid gode deals. Les mer om butikken her!

 

 

 

 

 

Bestill nå