Spa & trening

Har du ligget i utejacuzzien på Son Spa, glemmer du det ikke. Stemningen og utsikten til fjorden er helt unik. Du kan svømme inne i bassenget samtidig som du får med deg det rolige båtlivet utenfor. Vi er kjent for å være et av Norges beste spahotell med en toetasjes stor spaavdeling og dyktige terapeuter. Se flere bilder her. Bestiller du spabehandling hos oss, får du fri tilgang til våre treningsfasiliteter og hele første etasje av spaavdelingen.

Foto: Denice Hagen.

Bestill spa behandling

Ro og avslapping i vårt spa

Vårt mål er at du skal slappe av og få ny energi i vår spaavdeling på over 2000 kvadratmeter. I 1. etasje finner du et stort basseng, peis, badstue, kalde og varme kilder samt et utendørs boblebasseng. I 2. etasje finner du vårt VIP-spa, Son Magic Circle, der du kan benytte deg av vår spesielle sparunde med Declèor-produkter. Over alt er den fantastiske utsikten en del av spaopplevelsen. NB! 1. etasje har 16 årsgrense og Magic Circle har 18 årsgrense. Tekstilpåbud i hele spaområdet.

PRISER

HOTELLGJESTER:
Spa (1. etg)+Trening: fri inngang
Magic Circle: 245,-

DAGGJESTER:
Spa (1. etg)+Trening: 325,- (man-fre)
Spa (1. etg)+Trening+Magic Circle: 445,- (man-søn)

NB! Husk å booke tid for Magic Circle på fredager, lørdager og søndager. Gjelder både hotell og daggjester.

Vi gir deg en hel opplevelse

Bestiller du en spabehandling på Son Spa, er inngang til spaavdelingens 1. etasje inkludert. Det betyr at du før eller etter behandlingen, kan kose deg i bassenget og bruke badstuene, boblebadene og varmekulpene. Skal du avbestille en spabehandling må det gjøres 24 timer før oppsatt time.

Besøk vår treningsavdeling

Vi tilbyr et stort utvalg av treningstimer i våre treningslokaler hele uken. Du kan også trene styrke i vårt treningsstudio.

Treningen er gratis for deg som er hotellgjest. Ønsker du bli treningsmedlem hos oss kan vi tilby dette til 695,- pr.mnd. Medlemskap kan tegnes i vår spa avdeling. Hotellet og hotellets treningsavdeling holder stengt i julen og påsken.

Spaetikette

Aldersgrense: Son Spa har 16 års aldersgrense både på behandlinger og bruk av spaavdelingen. Det er egne åpningstider for barn som bor med foreldre på hotellet.

Før spabehandlingen:
Det er viktig at du gir beskjed om du er gravid, går på spesielle medisiner når du bestiller timen din. Informasjonen er konfidensiell.

Tren, bad eller ta gjerne badstu før spabehandling - for best mulig effekt. Det er uansett viktig at du har dusjet før behandlingen.

Kom i god tid og henvend deg i sparesepsjonen senest 15 minutter før behandlingen starter. I resepsjonen får du utdelt badekåpe, håndkle og tøfler og blir henvist til garderoben. Behold eget undertøy på under badekåpen. Drikk gjerne litt vann mens du venter på å bli hentet av terapaeuten til avtalt tid.

Vi anbefaler på det sterkeste at mobiltelefonen slås av eller legges i ditt låsbare garderobeskap.

Etter spabehandlingen:
På Son Spa har du fri inngang til trening og spaavdelingens første etasje med basseng, boblebad og badstuer når du bor på hotellet eller når du har bestilt en spabehandling. Vi råder deg til å bade eller trene først. Bader du etter behandlingen, kan du miste noe av langtidsvirkningen fra produktene og den roen du har oppnådd.

Besøk vår Spa Shop!

I annen etasje på Son Spa har vi en stor spabutikk med fantastiske hudpleieprodukter fra Decléor og Elizabeth Arden Pro. Her kan du få tips fra våre terapeuter om hva akkurat din hud trenger. Vi har også badetøy for både kvinner og menn fra kvalitetsmerker som Helly Hansen og AquaRapid, mineralmakeup fra bareMinerals, neglelakk fra Essie, solbriller og smykker fra Hjerter, designet i Son.

I vår Spa Shop finner du Skandinavisk, en nydelig duftserie med lukter som Hav, Ro, Fjord, Hygge, Snö og Skog - og myke klær fra Woolerinne, designet lokalt her i Son. Vil du forlenge spafølelsen hjemme, anbefaler vi økologisk shampo, balsam og dusjsåpe fra Dharmazone.

Åpningstider:

Man-Tors: 10.00-19.00
Fredag: 10.00-20.00
Lørdag: 09.00-20.00
Søndag: 09.00-14.00