Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Circle of Senses

CIRCLE OF SENSES er et sanserituale som gir deg ro og velvære. En hybridbehandling der en guide veileder deg gjennom 75 minutter med ulike sanseritualer.

Ritualet består av 8 stasjoner og begynner med en varm velkomst i fotbadet der du får servert en kopp te og informasjon om ritualet. Neste stasjon er en finsk badstue med en avslappende badstuerituale. Det varme og kalde fotbadet leder deg videre til steamsaunaen der du gjør en deilig skrubb. I Caldariet lukker dere øynene og hører på Trygve Skaug som veileder dere gjennom et avslapningsrituale utviklet sammen med vår badstuemester Elisabeth Slang. Siste stasjon er avslappende og gyngende hvilesenger. Runden avsluttes i loungen med magisk utsikt over sjøen der dere får servert et glass fersk smoothie. Nyt til også våre gyngesenger med tilpasset musikk og utsikt over innseilingen til Son..

 

Pris: 595,- pp.

Antall: Maks 6 pers (18-årsgrense).

Varighet: 75 min (60 min rituale + 15 minutter i loungen)

Book Circle of Senses - daggjester

 

Book Circle of Senses - boende gjester

 

Husk å møte opp 15 minutter før ritualet starter

 

NB! Som en fordel til våre gjester som har booket Circle of Senses, tilbyr vi inngang til 1.etasje i spa avdelingen for kun 295,- pp. Dette gir deg tilgang til til våre avslappende fasiliteter og til vår åpne badstueflåte. Gjelder søndag-fredag (kun lørdager ved ledig kapasitet) og bør bookes på forhånd.

 

Avslapningsrituale med Trygve Skaug

Poet og låtskriver Trygve Skaug har laget et vakkert og avslappende rituale sammen med vår badstumester Elisabeth Slang og musikk av Eiolf Ødegård. Bli med på en reise med lukkede øyne der du blir litt bedre kjent med deg selv.

For alle sansene

En magisk sanse reise som gir harmoni og balanse. Gi deg selv et pusterom!

 

Hanne, badstuemester

 

Tid for hverandre

fra 1595,- kr/person

På Son Spa har du alle muligheter for å koble helt av og senke skuldrene og lade batteriene. Denne pakken inkluderer magiske Circle of Senses.
Bestill tid for hverandre Les mer

Stein Austrud - sanser gjennom lyd

Ro helt ned og avslutt ritualet i rommet der de gyngende sengene gir deg en helt egen ro. Nyt albumet «We meet, we touch, I am (part 1: The singing people from the north)», komponert av Stein Austrud – norsk multimusiker og soloartist som utforsker en verden mellom det akustiske og elektroniske. Austrud er kjent for å la musikken fortelle sin helt egen historie. Hvilken historie oppdager du?