Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Leilighet på brygga i Son i sommer

fra 3625 kr/person

Sommeren er familietid på Son Spa. Barna kan kose seg i bassenget hver dag fra 9-16. Utenfor hotellet er det herlige strender og svaberg – perfekt for krabbefiske og bading. Nyt en gåtur langs kyststien til idylliske Son der iskiosker, kafeer og restauranter venter. Kystkultursenteret har aktiviteter for barn og er dere klare for mer adrenalin og aktivitet så står Tusenfryd på Vinterbro, Inspiria i Sarpsborg og Eventyrfabrikken i Vestby klare og venter på dere.

 

Bo på brygga i Son en sørlandsidyll bare 40 minutter fra Oslo. Nyt en uke eller flere i egen leilighet på bryggekanten. Svaberg. Sandstrand. Stupetårn. Spa. Solskinn. Hverandre. Hos oss er det alltid badetemperatur. Er det varmt ute så finner du strender og svaberg på hver side av hotellet. Er solen borte så er det deilig badetemperatur inne.

 

Gjelder i perioden 23. juni til 11. august 2021.

 

SELVHUSHOLD

7 netter i leilighet med kjøkken

Ferske rundstykker hver morgen (frokost ikke inkludert)

Inngang spa og trening

Badekåpe og tøfler

PRISER:
Uke 25 og 26: 14.990,- (suite) / 17.990,- (frontsuite)
Uke 27-31: 19.995,- (suite) / 23.995,- (frontsuite)
Uke 32: 14.990,- (suite) / 17.990,- (frontsuite)
Connectingrom: 1295,- pr. døgn (må brukes i hele perioden).

 

NB! I en leilighet er det plass til 2 voksne og eventuelt 2 barn under 10 år. Om man blir 3 eller 4 gjester (over alder 10 år), må det bookes suite med connectingrom.  Ukeleien går fra mandag-mandag eller onsdag-onsdag.

 

Forespørsel pakke

For at vi skal kunne gi dere den beste opplevelsen trenger vi vite litt om deres ønsker og kontaktinformasjon. Fyll inn det du vet nå, resten kan vi ta etter at vi har behandlet forespørselen.
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
Bestill nå