Menu

Sommerferie på spa

fra 3625 kr/person

Bo på brygga i Son en sørlandsidyll bare 40 minutter fra Oslo. Nyt 3 dager, en uke eller enda flere i egen leilighet på bryggekanten. Svaberg. Sandstrand. Stupetårn. Spa. Solskinn. Hverandre. Hos oss er det alltid badetemperatur. Er det varmt ute så finner du strender og svaberg på hver side av hotellet. Er solen borte så er det deilig badetemperatur inne.

 

I hele sommerferien har vi et eget sommerprogram bestående av tropiske rytmer og stemning – Tropical Tuesday, herlig akustisk musikk – Akustisk torsdagAfterbeach hver lørdag med DJ og artist samt Seafood Sunday der du kan nyte herlig sjømat på vår uteservering.

 

Gjelder i perioden 24. juni til 19. august. Barnetider i bassenget hver dag fra 9-16.

 

SELVHUSHOLD

  • 3 eller 7 netter i leilighet med kjøkken
  • Frokost
  • Inngang spa og trening
  • Badekåpe og tøfler
PRIS
Suite: 3 netter 6.990,-  / 7 netter 14.490,-
Frontsuite: 7 netter 17.990,-
Connectingrom: 795,- pr. døgn (må brukes i hele perioden). Forespørsel sendes via skjemaet.
NB! I en leilighet er det plass til 2 voksne og eventuelt 2 barn under 10 år. Om man blir 3 eller 4 gjester (over alder 10 år), må det bookes suite med connectingrom.  Tre-dagersleien går fra mandager og torsdager mens ukeleien går fra mandag-mandag eller onsdag-onsdag.

 

Forespørsel pakke

For at vi skal kunne gi dere den beste opplevelsen trenger vi vite litt om deres ønsker og kontaktinformasjon. Fyll inn det du vet nå, resten kan vi ta etter at vi har behandlet forespørselen.
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY