Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

Sommerleilighet på brygga

Sommeren er familietid på Son Spa. Barna kan kose seg i bassenget hver dag fra 9-15. Utenfor hotellet er det herlige strender og svaberg – perfekt for krabbefiske og bading. Nyt en gåtur langs kyststien til idylliske Son der iskiosker, kafeer og restauranter venter. Kystkultursenteret har aktiviteter for barn og er dere klare for mer adrenalin og aktivitet så står Tusenfryd på Vinterbro, Inspiria i Sarpsborg og Eventyrfabrikken i Vestby klare og venter på dere.

 

Bo på brygga i Son en sørlandsidyll bare 40 minutter fra Oslo. Nyt en uke eller flere i egen leilighet på bryggekanten. Svaberg. Sandstrand. Stupetårn. Spa. Solskinn. Hverandre. Hos oss er det alltid badetemperatur. Er det varmt ute så finner du strender og svaberg på hver side av hotellet. Er solen borte så er det deilig badetemperatur inne.

 

Vi elsker din firbente venn! Ta gjerne med hunden din i sommer – helt uten kostnad.

 

Gjelder i perioden 20. juni til 15. august 2022.

 

SELVHUSHOLD

7 netter i leilighet med kjøkken

Frokost 2 valgfrie dager i uken

Inngang spa og trening

Utlån av badekåpe og tøfler

 

NB! I en leilighet er det plass til 2 voksne og eventuelt 2 barn under 12 år. Om man blir 3 eller 4 gjester (over alder 12 år), må det bookes suite med connectingrom.  Ukeleien går fra mandag-mandag eller onsdag-onsdag.

 

 

 

Bestill nå