Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

The Sunday Wellness Collection

Fyll dine søndager med velvære og spa aktiviteter som får deg til å nullstille før en ny uke! Det er mange fordeler ved å besøke oss på søndager. Det er roligere i spa, du har frokostsalen nesten for deg selv mandag morgen, du får de beste prisene og ikke minst du får starte en ny uke uthvilt med nydelig utsikt. Hva med å starte mandag morgen med badstuflåte, saltvann og bølgeskvulp?

Sunday Breeze

Fra kr. 1342,- pp.

Hent ny energi før uken setter inn med et spaopphold fra søndag til mandag! Hva med å våkne opp til lyden av bølgeskvulp og følelsen av saltvann på kroppen?

 

 

Bestill Sunday Breeze!

Sunday Catch up

Nyt en dag med spa, trening og velvære! Våre dagspapakker er perfekt for dere som ønsker å ta igjen tid og samtidig hente ny energi.

Se våre dagspapakker her!

Sunday Happenings!

Hver dag inkludert søndager kjører våre dyktige badstumestere aufguss i spa eller badstuflåte Styrbord kl. 12.00, 14.00, 16.00 og 18.00! Dette er inkludert for alle gjester, og er en opplevelse du må få med deg! Gi slipp på tung energi, få igang blodsikrulasjonen og opplev noe helt unikt!

Badstuflåten HotZoen

SON SPA SIGNATUR: Nyt livet i Oslofjordens råeste badstueflåte - HOT ZOEN. Unikt beliggende ytterst på gjestebryggen med utsikt over innseilingen til Son.

Bestill nå

Sunday Spa

På søndager kan du nyte alle våre dagspa pakker. Finn den pakken som passer best for dine behov!

Se våre dagspapakker her!

Sunday Shopping

Visste du at Spa Shoppen er åpen hver søndag fra kl. 10.00-19.00? Søndager er den perfekte dagen for å subbe rundt i tøfler og badekåpe omgitt av deilige dufter, konsistenser og produkter! Ta all den tiden du trenger for å få den beste ekspertisen for de beste produktene tilpasset din hud!

Sunday Workout

Visste du at alle våre dagspakker inkluderer fri tilgang til trening?

Se vårt treningstilbud her!

Sunday Glow

Våre spabehandlinger passer for alle, og ansiktsbehandlinger skreddersys til akkurat din hudtype!

Se vår spameny!

A Taste of Sunday

Nyt en deilig hotellfrokost, lunsj eller middag hos oss! Med vår nordiske meny er vi opptatt av å bruke sesongens råvarer, og henter også inspirasjon fra hele verden.

Book ditt måltid her