Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

SMAK & KULTUR

Mat og drikke står vårt hjerte nærmest – og denne gleden og kunnskapen vil vi gjerne dele med våre gjester. Våre kokker tar dere gjerne med på et samlende matkurs eller en morsom kokkekamp i vårt mat og vinstudio. Teamet vårt med dyktige somélierer og kunnskapsrike ansatte tar dere med på en reise i blant annet vinen, ølet eller ginens verden. Alt etter hva dere ønsker. Hvorfor ikke invitere husets venn Christer Berens til å gi dere en uforglemmelig kveld med hans inspirerende og kunnskapsrike betraktninger om vin. Under kan dere hente inspirasjon til en konferanse med mat, kultur og drikkeopplevelser.  Vi hjelper dere gjerne med å skreddersy konferansen utifra deres ønsker.

Forespørsel Konferanse

Send oss gjerne en forespørsel på konferanse. Ønsker du å se hotellet så tar vi deg gjerne med på lunsj eller frokost og en liten rundtur.

Les mer

Hvorfor er matopplevelser så viktig?

Å samles rundt god mat og godt drikke er en viktig del av vår kultur og en av de beste måtene å samle mennesker. Det å tilberede og nyte et måltid sammen gjør at man setter det faglige til side og blir kjent med hverandre på en helt ny måte.

 

– Linda Nilsson, Acting Executive Chef

Ølsmaking

895,-kr/person

Bli med på en tur inn i ølets verden og lær om ølstiler, bryggeprosessen og ølets historie. En hyggelig og uformell smaking i flotte omgivelser.

Bestill nå

Smakskurs med Trine Wiik-Lehman

4950,- kr + vin

Det blir alltid god stemning når kvelden startes med en av Trines smakskurs. Temaer er øl, mjød, vin og brennevin.

Bestill nå
Smaking

Brennevinsmakinger

895,-kr/person

For større grupper arrangerer vi brennevinsmakinger med ulike tema.

Bestill nå

Vinkurs med Christer Berens

Ønsker du en helt spesiell opplevelse for din gruppe så er Christers kunnskapsrike, jordnære og morsomme tilnærming til mat og vin et veldig godt valg.

Bestill nå
Matkurs

Matkurs

fra 1690,-kr/person

SON SPA SIGNATUR: I vårt matstudio tilbyr vi matkurs for grupper. Her tilbereder du din egen meny sammen med kollegaer eller venner og nyter en deilig middag sammen etterpå.

Bestill nå

Vi hjelper deg med konferansen

Kontakt oss på event@sonspa.no

Mord og Mysterier By Dynamic Events

450,- pp

Alle deltagere får en egen rolle med sine egne ledetråder og oppgaver som de skal løse under kveldens gang. 

Bestill nå