Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

VANN & LAND

Son Spa ligger rett ved vannkanten – på historisk grunn med røtter i skipsverft. Da er det helt naturlig at våre aktiviteter også byr på seiling og vannsport. Ta med teamet på en forfriskende seilbåttur, en fartsfylt RIB rundt i skjærgården eller et konkurranserace med optimistbåter. For dere som ønsker å komme tettere på vannet har vi kajakker tilgjengelig og egen instruktør som legger opp en spennende og morsom tur eller hva med SUP og champagne med fyrverkeriet Aksel Kolstad? Ønsker dere å holde dere på land kan aktiviteter som Best når det gjelder eller Green Hat Challenge være gode alternativer. Under finner dere inspirasjon til en aktiv konferanse på vann eller land. Vi hjelper dere gjerne med å skreddersy den utifra deres ønsker.

Forespørsel Konferanse

Send oss gjerne en forespørsel på konferanse. Ønsker du å se hotellet så tar vi deg gjerne med på lunsj eller frokost og en liten rundtur.

Les mer

Hvorfor teambuilding?

Å samarbeide skaper samhold. Å konkurrere gir mestringsfølelse. Å være ute i idylliske omgivelser skaper minner. Kombinasjonen av alle tre er uslåelig! Rebusløp gjennom Sons idylliske gater og teambuilding på bryggekanten. Men ingenting slår en tur ut på fjorden – enten en varm sommerdag eller en av de dagene der fjorden er blikkstille på våren og høsten. Nyt opplevelsen – om dere vil ha en rolig og lærerik tur eller legge inn et konkurranseelement.

– Rune Hekkelstrand, Camp Soon

SUP i Son

fra 670,-kr/person

Opplev Sons fantastiske skjærgård med Stand Up Paddling.

Bestill SUP i Son
Amazing race

Amazing Race

535,-kr/person eks. mva

I idylliske Son har vi gleden av å tilby vår egen utgave av rebusløpet Amazing Race, kjent fra TV. En morsom, utfordrende og kreativt stimulerende aktivitet fra start til stopp.

Bestill nå
Best når det gjelder

Best når det gjelder

675,-kr/person

Morsom lagaktivitet inspirert av Mesternes Mester.

Bestill nå
Greenhat

Green Hat People

fra 350,-kr/person

En begivenhetsrik, morsom teambuildingsaktivitet.

Bestill nå
Soon Golfbane

Golf

Soon Golfklubb ligger nydelig til ved sjøen og består av en 9 hullsbane av ypperste kvalitet, 6-hulls korthullsbane, driving range under tak, putting green, treningsområde, parkering og klubbhus.

Bestill nå

Tennis

250,- pr time

Spill tennis på en av Norges best beliggende tennisbaner!

Bestill Tennis

Vi hjelper deg med konferansen

Kontakt oss på event@sonspa.no