Menu
kr0.00

Du har ingen produkter i handlekurven.

VANN & LAND

Son Spa ligger rett ved vannkanten – på historisk grunn med røtter i skipsverft. Da er det helt naturlig at våre aktiviteter også byr på seiling og vannsport. Ta med teamet på en forfriskende seilbåttur, en fartsfylt RIB rundt i skjærgården eller et konkurranserace med optimistbåter. For dere som ønsker å komme tettere på vannet har vi kajakker tilgjengelig og egen instruktør som legger opp en spennende og morsom tur eller hva med SUP og champagne med fyrverkeriet Aksel Kolstad? Ønsker dere å holde dere på land kan aktiviteter som Best når det gjelder eller Green Hat Challenge være gode alternativer. Under finner dere inspirasjon til en aktiv konferanse på vann eller land. Vi hjelper dere gjerne med å skreddersy den utifra deres ønsker.

Forespørsel Konferanse

Send oss gjerne en forespørsel på konferanse. Ønsker du å se hotellet så tar vi deg gjerne med på lunsj eller frokost og en liten rundtur.

Les mer

Hvorfor teambuilding?

Å samarbeide skaper samhold. Å konkurrere gir mestringsfølelse. Å være ute i idylliske omgivelser skaper minner. Kombinasjonen av alle tre er uslåelig! Rebusløp gjennom Sons idylliske gater og teambuilding på bryggekanten. Men ingenting slår en tur ut på fjorden – enten en varm sommerdag eller en av de dagene der fjorden er blikkstille på våren og høsten. Nyt opplevelsen – om dere vil ha en rolig og lærerik tur eller legge inn et konkurranseelement.

– Rune Hekkelstrand, Camp Soon

Rib

RIB By Storm Event

fra 1000 kr/person

Konferansen du aldri glemmer – eller venneturen du har drømt om? En båttur med rib gir deg en helt unik, uforglemmelig opplevelse.

Bestill nå
sup

SUP i Son

fra 670,-kr/person

Opplev Sons fantastiske skjærgård med Stand Up Paddling og eventyrlige Aksel Kolstad. Kombiner gjerne med badstuflåten eller en konsert.

Bestill SUP i Son
Amazing race

Teamaktiviteter By Camp Soon

fra 575,- pp.

I Son har vi gleden av å tilby vår egen utgave av rebusløpet Amazing Race. En morsom, utfordrende og kreativ aktivitet.

Bestill nå
Greenhat

Son Challenge By Let's Play

590,-kr/person

En begivenhetsrik, morsom teambuildingsaktivitet. Velg mellom Son Spa Challenge og Son City Challenge.

Bestill nå
Soon Golfbane

Golf

Soon Golfklubb ligger nydelig til ved sjøen og består av en 9 hullsbane av ypperste kvalitet, 6-hulls korthullsbane, driving range under tak, putting green, treningsområde, parkering og klubbhus.

Bestill nå

Tennis

250,- pr time

Spill tennis på en av Norges best beliggende tennisbaner! Banen ligger på svaberget rett ved hotellet med panoramautsikt mot fjorden.

Bestill Tennis

Vi hjelper deg med konferansen

Kontakt oss på event@sonspa.no

Seil og fjordopplevelser

Fra 17.990,-

Vi tilrettelegger med våre samarbeidspartnere alt fra J/70 regattabåter eller en rolig tur på fjorden.

Bestill nå
Kajakk
Kajakk

Kajakk

fra 350 kr/person

Få maks ut av oppholdet ditt på Son Spa med en times padletur i skjærgården. Opplev Son fra kajakk en tidlig morgenstund – eller i ro og fred etter spa.

Bestill kajakk